|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ale taki poziom gry wystarcza na nasza lige ogórkowa! Widocznie grając tak a nie inaczej wystarcza na nasza ligę co świadczy o słabości tej ligi! Poprostu trzeba się pogodzić że pewnych rzeczy sie nie przeskoczy, nasza liga jest juz nie na dnie a pod nią i musimy się przyzwyczaić do tego bo świetlanej przyszłości nie widzę. Ci co naoglądają ligi zagraniczne i myśli że nasi beda tak grać sa poprostu głupcami ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wolę słabo grającą Wisłę ,a wygrywającą , niż grającą ładny futbol jak z Lechem , a przegrywającą. nie bądzmy jak kibice Realu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale przecież takie mecze są ciężkie. Przykłady ostatnio nawet Lech w Stalowej, Legia w Sanoku etc.
95% tych 3ligowcow nie zagra juz nigdy przeciwko topowym zespołom, tymbardziej mistrzem Polski. Wiec beda walczyc i gryzc trawe jak w zadnym meczu w sezonie. Będzie 3-0 to spuchną i nasi sobie beda grali spokojnie. ale "klimat" na stadionie słychac. Nawet wodzireja mają ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
szkoda tylko ze wygrywamy z samymi słabeuszami, a jak przychodzi mecz z kimś mocniejszym przeciwnikiem ehem..typu Levadia to dostajemy baty.
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co tak krytykujecie z Hetmanem też było 1:0 do przerwy a skończyło się 3:0
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Oglądanie meczu strasznie męczy, widać że idziemy po najmniejszej linii oporu czyli wygrać jak najmniejszym kosztem sił. Gdyby grali tak jak ze Śląskiem już mogłoby być z 5-0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Robimy hałaaaaaaaaaaaas!
Ten Patyra to jakis pedzio, słowo daje, co on z tymi "warunkami fizycznymi" Bytovii? Co do meczu to nie wiem , Wisła słabo gra, chociaz takie boisko pewnie w tym nie pomaga. Nie wiem czemu nie gra Jirsak, 2 defensywnych na 3 lige? ...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Widzę, że zmiany znów będą w doliczonym czasie gry :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
słysząc te trąbki mam uczucie jakbym był w RPA xD
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gargułę czas wpuścic bo wynik w miarę bezpieczny i ostrej gry nie widac warunki po za murawą dobre do debiutu .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chyba, że Skorża przewyższa mnie intelektualnie o całe lata świetlne, bo ja niestety też go nie rozumiem. Zamiast cisnąć Bytovie i dążyć do następnejj bramki, ściąga Ćwieląga i wpuszcza Jirsaka. Łobodziński, który gra tragicznie, dalej jest na boisku. Garguła siedzi na ławce. Katastrofa...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie Garguła, gdzie młodzi?
Kuźwa - kiedy oni mają się ogrywać?! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
strzelił bramkę, pieknie zachował się w obronie kiedy koleś wychodził sam na sam. to co gra Kirm przy Łobodzińskim? Macie Gargułe.Tak jak mówili.Dadzą mu pograć delikatnie ostatnie 20- 15 min
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jakby Cantoro zakończył do golem to by była akcja sezonu!
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
jakby Penksie uznali prawidłowego gola z PAO to bylibyśmy w fazie grupowej ligi mistrzów,
jakby KIRM nie strzelał w poprzeczkę tylko w bramkę to przeszlibyśmy Levadię, jakby Peszce uznali gola w ostatnim meczu Amiki to Wronki miałyby 2 punkty więcej..... itd
Ostatnio edytowane przez lucekj : 27.10.2009 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja tam bym się nie pastwił nad naszymi po meczu
Taka mi analogia przyszła do łba - Różnica między Wisłą a Bytovią jest mniej więcej taka jak między nami a Realem w pamiętnym meczu.Czy ktoś krytykował Real że tylko 0-2 było?Jednego nie rozumiem i nie zrozumiem...3 zmiana w 90 minucie - to jest jakiś absurd.Przy tak asekuracyjnym podejściu ze strony trenera(bo inaczej nie jestem sobie tego w stanie uzasadnić) to my daleko nie zajedziemy. ps zaznaczam że jak to pisałem to postu wyżej nie było ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
czy Jop gra w Wiśle
![]()
derr
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z relacji wp.pl
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jest! Wreszcie! Brawo Skorża! Janik wchodzi na boisko w 92 minucie!
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak: Skorża - motywator: "Młodzi - zap...ć na treningach to Was wpuszczę na 30 sekund!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zeby tak z sercem Wisła zawsze grała jak dziś nasi przeciwnicy.
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
powiem tak, bardzo dobry bramkarz z Bytowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie mogę to stwierdzić z czystym sumieniem!Kirm to kompromitacja!!!!!!!!!!!!!!Nie udany transfer tęsknie za Zieńczukiem.Jop to samo.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Mecz się odbył i zakończył. To wszystko, co można napisać o tym spotkaniu. Wisła jak zwykle nonszalancko, chaotycznie. Dalej nie ma mentalności zwycięzców w naszych zawodnikach. Zamiast dobić Bytovię, sprawdzić radość kibicom dobrą, ofensywną grą, to my ostatnie 20 - 25 minut dajemy się zepchnąć do obrony i gramy z kontry. Patologia.
Łobodziński to gra chyba tylko po to, żeby Cupiał nie zarzucił Skorży, że najbardziej kosztowny piłkarz Wisły grzeje ławę, innego wytłumaczenia nie widzę. Kirm słabiutko, choć przynajmniej starał się biegać, co z tego, kiedy masa niecelnych podań. Diaz porażka, strata za stratą. A o młodych i Gargule dalej nic nie możemy powiedzieć, bo jak zwykle weszli na ostatnie minuty. Dobrze, że przynajmniej nie w doliczonym czasie gry. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I dobrze.Następna runda.Zmęczenia nie powinno być.Na takiej murawie i się człowiek męczy bardziej i o kontuzje łatwiej. A przed piątkowym meczem z Koroną to dobrze. P.S Korona gra tak jakby tutejsi co poniektórzy forumowicze chcieli aby Wisła zagrała i teraz meczy się dodatkowo z Dolcanem w dogrywce.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.10.2009 o godz. 15:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Po co wogóle komentować taki mecz. Dajcie sobie spokój, awans jest i tyle... To jest charakterystyczne dla pucharów, że najlepsze drużyny mają problemy... Marna płyta boiska, mniejsze rozmiary, taktyka "man behind ball" sprawiła by problemy każdemu zespołowi... Liczy się awans i tyle... Po co mamy wygrywać po 5:0 takie mecze...
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
A z Twojego podejścia do meczów to się potem taka Levadia Tallin rodzi, "po co wygrać 5:0, liczy się awans"... :/ Grrrr...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A no po to że takie mecze powinniśmy wygrac najmniejszym wysiłkiem, 2:0 ale na spokoju. Siły powinniśmy oszczędzać na Koronę bo to już w piątek. Wolę 2:0 z Bytovią i 1:0 z Koroną niż przegrać w Kielcach z rezerwowymi w drużynie.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|