|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie... Czy napój "White Star Power" to to samo co napój "BIAŁA GWIAZDA" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
nie.
BG wyszedł z inicjatywy SKWK, a WSP ma być oficjalnym napojem klubowym TS Wisła. Napoje mają też różnych producentów ![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Można gdzieś pobrać word-a i excel-a ? Tylko chodzi mi o pełną wersje a nie że po miesiącu minie ważność...
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ma ktos pojecie o neostradzie ?
wyskakuje blad 633 i nic poza rrestartem nie pomoze by powrocilo polaczenie, na googlach tak nie jasno to opisane |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:20.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Moj komputer------panel kontrolny-----dzwieki---- i wejdz w zaawansowane tam ustwa 5.1 i sprawdz glosniki po koleji jak tam nie bedzie dzwiekow to cos zle podlaczone albo glosniki wadliwe.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie, wie ktoś co się stało z weszlo.com ? Wygląda jakby im ktoś domenę zamknął ..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Chce zrobić w pokoju wiślacką ścianę. Projekt jest. Pytanie czym najlepiej namalować? Farba olejna nie wchodzi w grę bo by nie szło zamalować a wodną podobno nie idzie uzyskać w pełni nasyconych barw (tzn kolory są po wyschnięciu blade). Są jakieś może specjalne farby do tego typu malunków? A może sprej? Jak mocno trzyma (kwesta ewentualnego zamalowania) no i jak już to jaki rodzaj? Bo zielonego pojęcia o sprejach nie mam.
![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak sie nie placi rachumkow to blokuja strone
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie, no już działają
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie skupują jeszcze podręczniki? Z tym, że za gotówkę , nie na wymianę. Pilne...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
prawdopodobnie na rondzie matecznego, bo widziałem kilka osób gnających z podręcznikami w ostatni wtorek (punkt znajduje się/znajdował się po tej stronie matecznego gdzie jest przystanek autobusowy w stronę centrum)
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako, ze nie gralem nigdy w zaklady typu "bet-at-home" itp, a tylko sts i toto-mix, mam pytanie czy moglby Ktos "Kumaty" wyjasnic mi na PRIVie, o co kamman, czy warto, ile kasy trza wylozyc, itd?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Prosiłbym na PW tekst piosenki Kamyk & Pio - Wisła
Powód: bo zupa była za słona
Ostatnio edytowane przez Mistel : 28.08.2009 o godz. 16:14.
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli dobrze pamiętam to ten tekst był wklejony w temacie "Muza o Wiśle" jakiś czas temu.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Powiedzmy, że znalazłem telefon, zdjąłem sobie simlocka, chwile pochodził, wyłączył się i teraz nie chce się uruchomić, nawet nie ładuje.
Co jest? ![]()
Ostatnio edytowane przez Młyniu_Miechów : 28.08.2009 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
gdzie najlepiej zaparkowac we poblizu dworca pkp tak zeby bylo nieplatnie najlepiej
|
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
yourtv.com.pl ogladam na tym mecz Legii i moze ktos sie orientuje gdzie ten kod z sms sie wpisuje?
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki jest najtańszy sposób na oglądanie meczów Wisły w telewizji (chodzi mi o podanie pakietu w C+ itd.) !?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
najtaniej wychodzi Multipakiet Canal+.Ok 40 zł/miesiąc (oczywiście sam abonament, do tego trzeba doliczyć dekoder antenę itp.)
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy na nowych Groblach nie ma już boisk piłkarskich, czy też jest tylko jedno którego nie widać na tym ujęciu?
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Potrzebuje nuty Cracovii tej z sepleniacym chłopem
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jechał ktoś ostatnio pociągiem relacji Katowice - Ostrava? Jestem ciekaw czy nadal jest ta "przejściówka" mianowicie, że kupuję bilet do ostatniej stacji w Polsce, konduktor sprzedaje mi tą właśnie "przejściówkę" za 2zł abym mógł przekroczyć granicę w pociągu, a później po zmianie konduktorów na czeskich kupuję u nich bilet do Ostravy. Podobno wychodzi to taniej, niż gdybym kupił bilet prosto do Ostravy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|