|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
To prędzej National Geographic.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Wracajac do tematu. Wedlug mnie Wisla powinna kupic dwoch napastnikow za te pieniadze ktore dostaniemy za Pawla(bo po wczorajszych wywiadach watpie zeby Pawel zostal na kolejny sezon). Na polskim rynku mozna by bylo kupic Costlego albo Ivanoskiego z Poloni. Pytanie jest tylko czy Costly bedzie robil znowu takie problemy jakie robi teraz w GKS. Ivanovskiego nie wiem czemu Polonia chce sprzedac ale wedlug mnie to bardzo dobry napastnik i pasowalby do naszego systemu. Wracajac do transferow ktore Wisela dokonala do tej pory to trzeba powiedziec ze Kirm i Pablo naprawde graja super zawody. Alvarez potrzebuje jeszcze troche napewno ale Kirm gra super, widac ze rozumie on cos o swoim fachu. Co do Jopa to ciezko cokolwiek powiedziec ale jezeli Glowa i Marcis beda grac tak dalej to watpie zeby pogral on sobie duzo meczow w tym sezonie. Szkoda tylko ze Jirsak dalej nie gra jak potrafi...ale mam nadzieje ze w koncu sie przelamie, Lobo teraz tez wkoncu cos gra ![]() Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez koker : 22.08.2009 o godz. 08:55.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
No z tym Ivanowskim to przesadziłes Z polskiej ligi to widziałbym u nas Micanskiego, który ma podobny styl gry do Brozka. Ew. mozna by było sprowadzic Sobiecha z Ruchu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeśli już Paweł ma odejść co wydaje się być nieuniknione lepiej niech to zrobi już w tym okienku.Bowiem lepiej teraz niż za rok przed kwalifikacjami LM w co nie wątpie
Pozostał jednak dobry tydzień do zamknięcia i czy w tym czasie znajdziemy odpowiedniego kandydata który zapewni nam laury w Polsce a wkrótce w Europie?Wydaje się to ciężkie choć będzie jeszcze przerwa zimowa ale najpierw trzeba świetnie spisywać się w lidze a duet Małecki - Ćwielong jakoś mnie nie przekonuje...Kogo zatem?Ivanovski to śmiech na sali Micański to nie ta liga...Może Costly?Wszyscy czekamy z niecierpliwościa na rozstrzygnięcie w tej sprawie oby z korzyścią dla nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja bym widzial Costlego, oczywiscie jak chcialby zmienic swoje podejscie. Mam nadzieje ze kupia wogole kogos sensownego.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie stawiałbym na Costlego... człowiek, który ma się za nie wiadomo kogo a tak na prawde jeszcze nic nie osiagnął. Ja jestem zdania, ze jeżeli Domzale puścili Kirma za 400tys euro(strzał w 10siątke) to i Gorica puści Etiena Velikonje za pół bańki. Uważam, że to nie jest piłkarz o którego mozna sie obawiać, że się nie sprawdzi. Statystyki mówią same za siebie. Bardzo dobrze rokuje też Moreno Costanzo z St. Gallen , Jan Novak z MFK Kosice( w tamtym sezonie 17bramek) i młody Duńczyk Christian Andreasen.
Nie po raz pierwszy sprawdza się teoria, że młodego mozna kupić tanio a drogo sprzedać. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Marcin Robak,Michał Zieliński
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mnie podoba się gra Kamila Wilczka i nie sądze żeby dużo kosztował a w lidze gra co raz lepiej
![]()
Barca
Manchester United Borussia Dortmund FC Porto |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może udało by się im dać Kowalskiego a wziąść Wilczka i Glika z dopłatą trzeba chcieć....
Zieliński to szybko i słaba skuteczność nie jest zbyt wybitny ![]()
Barca
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nic mi o tym nie wiadomo może ktoś wie coś więcej na ten temat?
![]()
Barca
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W grudniu odchodzi Mauro, sprzedać Diaza i łykać od grudnia za free Rogera. Tak wykombinowałem.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
bo wzięliśmy Gargułę, któremu płacimy jak królowi? Roger nie ma już motywacji do gry w gliwicach czy innym Bełchatowie. A w pucharach wcale nie pomagał Legii. Raczej niczym nie wyróżnil.
![]()
.
. |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Ja to wiem że mamy Gargułę, nie ma kasy dla Małeckiego czy też że Roger jest teraz słaby. Dlatego napisałem o Diazie i Mauro. Kasa z Juniora + jego kontrakt i kontrakt Mauro dają kasę na Małego i motywacyjny kontrakt dla Perejro. Na pewno byłby to cios psychologiczny dla Legii.
Zresztą to luźne dywagacje, bo bardziej potrzebujemy dobrego napastnika, a Roger do Wisły i tak by chyba nie przyszedł. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Tak, nie wiadomo czy to prawda... A Brondby które walczyło z Legią w el. Ligi Europejskiej, na transfery wydało bodaj 9mln euro. Chyba tak, coś koło tego -jeśli źle prawię to mnie poprawcie. I ten wątek w C+ zakończyła smutna puenta "Z czym my (Polacy) do Ligi Mistrzów się pchamy jeśli w Europie wydaje się po 10mln euro by zakwalifikować się do Ligi Europejskiej."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jak to tak mialoby sie ulozyc to ja juz wolalbym Ettiena....z Roger w polskiej lidzie juz nic bedzie..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pomysł, oglądać skróty 4. kolejki naszej ligi wpadłem na myśl, żeby fajnie było kiedy pod Wawelem zjawiłby się Radosław Cierzniak, bramkarz Korony. To na prawdę świetny bramkarz, bardzo utalentowany, młody, zdolny, a już ze sporym doświadczeniem. Mam za sobą występy w kadrze, jest w orbicie zainteresowania Leo, więc jego umiejętności są spore. Myślę, że kwota hmmm... 300 tys Euro załatwiła by sprawę, Korona ostatnio nie ma takiej kasy, jak za Klickiego. A taki Cierzniak, który z Bytomiem zagrał świetnie mógłby być alternatywą dla Pawełka, przez którego sezon w sezon tracimy sporo ważnych punktów. Co wy na to?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No Cierzniak bardzo dobry bramkarz
![]() Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez MichauSzczu : 23.08.2009 o godz. 12:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Michał, 25 lat, czy nawet rocznikowo 26 to dla bramkarz niewiele i z powodzeniem może jeszcze 7 lat bronić na bardzo wysokim poziomie. Przecież niektórzy bramkarzy dawno po 30 osiągają maksimum swojej formy, jak np. Edwin van der Saar. Może Jacek sobie pomyśli, że nie trzeba szukać daleko, że w oddalonych o 300 km Kielcach broni bardzo dobry bramkarz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jakbym był Bednarzem, to bym się przyjrzał uważnie grze Wilczka z Piasta. Już w zeszlym sezonie mi się jego gra podobała, a na początku tego potwierdza, że ma zadatki na dobrego piłkarza i idzie dobrą drogą. Myśle że, w kontekście wygasającego kontraktu Cantoro i coraz częstszym przebąkiwaniu Diaza (czy też jego menadżera) o odejściu, to idealny kandydat, mam nadzieję że osoby odpowiedzialne za transfery do zimowego okienka na ten pomysł wpadną.
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jesli Brozek odejdzie, to za czesc pieniazkow: Grosicki i Costly, a od stycznia Roger z wolnego transferu. Takimi dzialaniami bylbym w pelni usatysfakcjonowany.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|