|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cieszy zwyciestwo ,styl tez ok.
Ale cholera do dzis nie moge sie glowic jakim sposobem mecenas znalazl nam Marcelo,toz to diament na ktory powinnismy chuchac i dmuchac. Jak patrze na jego gra to od razu mi sie nasuwa Bundesliga czy Serie A,bo nie oszukujmy sie tam chlopak zaraz trafi. Talent niesamowity a przy tym ten "luz" brak spinki ,czesto sie usmiecha na boisku(Pawel Brozek niech podpatruje),..,napewno najlepszy obcokrajowiec w lidze,obronca raczej tez.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 17.08.2009 o godz. 00:00.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Dziwie się że jeszcze go tak bardzo nikt nie chwali, prawda jest taka że w Polsce jest nie do przejścia jako obrońca. Nie przypominam sobie Jego błędu. Jestem pewny że za jakiś czas zagra w czolowym klubie Ligi zachodniej. Oby jak najdłużej pograł w Wiśle. Mam nadzieję że nie ma żadnej klauzuli odstępnego, bo w takiej formie jak dotychczas możemy śmiało żądać za Niego 4-5mln Euro. Nie dość że świetnie gra, jest obrońcą (zawodnicy ofensywni z polskiej ligi jakoś sobie nie radzą za granicą ) ma świetne warunki fizyczne, świetną technikę a do tego jest młody i co ważne...nie jest Polakiem...czyli ma inna mentalność. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|