The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2009, 10:47
Tu piszemy o meczu o kibicowski sparawach piszemy tu: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=3695&page=20
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.08.2009, 10:56
Generalnie cieszy wynik, cieszy bramka Brożka, asysta Kirma, wejście Jopa, nawet pewna gra Cantoro, asysta Łobo, znów świetna gra Marcelo ;p tak to możemy grać, byle ciągle wygrywać
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.08.2009, 11:32
rozbawił mnie Ujek swoim wywiadem. Mówi, że po strzale z metra piłka "nabija" ręce obrońcy i dlatego uważa, że karnego być nie powinno.... śmiech na sali...
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.08.2009, 11:51
Miał nosa Marcin Skorża mówiąc o Marcello gdy przyszedł do nas, że widzisz go w ataku

Miał też nosa co do Małeckiego przed meczem, że boi się, że mu woda sodowa może uderzyć do głowy. Jak walną w reklamy aż go nie poznałem.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.08.2009, 11:55
żal że w takiej formie jak z GKS-em nie przyjdzie Wisełce zagrac z Lewskim o lige mistrzów za kilka dni.Uważam że w obcnej dyspozycji spokojnie możnaby ograc Bułgarów.

Jestem pod wrażeniem instynktu strzeleckiego Marcelo, gdyby Jop był pewniejszy w tyłach to ja bym na stałe Marcelo przesunął do przodu ( może na atak ?)
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.08.2009 o godz. 12:03.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.08.2009, 12:26
ciacho napisał(a):Wyświetl post
A... Zamiast wpuścić np. Mączyńskiego to wchodzi Jop.. ludzie kto to widział.. ...
A potem przyszedłby mecz w którym Jop na boisko by wyjść musiał i plulibyście się, że Jop (nieograny) robi babole. Jak ja lubię ludzi, którzy chcieliby mieć ciastko i zjeść ciastko. Zrozumcie, że "Mąka" mógłby od początku wejść na boisko tylko jakby (odpukać) nasza sytuacja kadrowa stała się totalnie katastrofalna. Biorąc pod uwagę wszystkie możliwości przesunięć z innej pozycji i zawodników, którzy wrócą po kontuzji, Mączyński jest 7 lub 8 w kolejce do pozycji na środku pomocy! A Jop jest 3 w kolejce na pozycję środkowego obrońcy i musi(!) być stale "pod parą".

FredzIo napisał(a):Wyświetl post
A nie pomyślałeś, że ten 18-19 latek jest zbyt kiepski, żeby grać w drużynie Mistrza Polski? Dlaczego ma dostawać szanse? Ze względu na wiek, na który nie ma wpływu? Czy ze względu na umiejętności? Co z tego, że jemu coś da to 5 minut, skoro i tak nie wskoczy do pierwszej drużyny. Jirsak w przypadku kontuzji, bądź pauzy któregoś z piłkarzy, od razu wskoczy do składu i musi mieć zachowany rytm meczowy. Chociaż te 15-30 minut.
Dawanie szansy młodym piłkarzom jest jak najbardziej OK. Ale jeżeli młodzi piłkarze chujowo grają w piłke nożną, to nie zasługują na gre. Proste i logiczne. Masz przykłady młodych piłkarzy, którzy grają w drużynie. Ćwielong, Małecki i Marcelo. Przecież Skorża ich wystawia nie dlatego, że są młodzi, tylko dlatego, że są lepsi od pozostałych.
Dodam tylko jeszcze, że my naprawdę nie mamy żadnego zawodnika w przedziale 18-20 lat (w ataku), który zasługiwałby na dawanie mu szansy gry w pierwszej drużynie. Nie może być tak, że gra się w Ekstraklasie "za wiek". Młodzi mają wiedzieć, że na to trzeba zapracować.

mic napisał(a):Wyświetl post
Mecz tragedia, dobrej gry bylo moze z 15 min. Skutecznosc tragiczna, powinny pasc jeszcze z 3-4 bramki. Grali aby wygrac, a najlepiej zeby jeszcze sie nie zmeczyc. Jakby mogli to przechodzilyby caly mecz.

Kirm - pomimo swietnej asysty tragedia. Zadnego wykonczenia akcji. Brakowalo w jego grze kropki nad 'i'. Ale jest nadzieja, bo widac ze potrafi sie ustawic i pomyslowo zagrac
Cebanu - dwa dziecinne bledy, wynikajace chyba z tremy, ale na Boga, nie jest to nastolatek. Dwa obronione strzaly, ale dwa idealnie w niego, a mimo to z tym drugim (z wolnego) mial klopoty. Mam nadzieje ze Pawelek zagra w nastepnym meczu.
Jop - A po co on ? Mimo to ladne wyciagniecie pilki w polu karnym
Alvarez - bardzo dobry w defensywie, w ataku tragedia. Wrzuca pike tam gdzie poleci.
Mauro - w cholere strat.
Łobo - poza asysta niewidoczny

Oby najmniej takich meczow.

Sedzia - niech idzie sedziowac szachy, bo przy najmniejszym kontakcie z graczem Belchatowa gwiazdal faule.
mic: zapomniałeś tylko jeszcze dopisać "Skorża do dymisji".

To jest liga, punkty dostaje się za wygraną, nie za "wrażenia artystyczne" czy liczbę najwyższych zwycięstw w sezonie, to raz. Pewnie, że fajnie byłoby, gdyby nasi grali na maksa przez 90 minut, ale fajnie byłoby też mieć do tego 20 gotowych do gry i w miarę równorzędnych zawodników.
A po drugie Bełchatów to nie "ogórki" i zapewniam Cię, że z wysokości trybuny było to dzisiaj widać i nasi naprawdę musieli się napracować, by ich powieźć wyraźnie i nie dać im "dojść do głosu".

A to co uprawiasz nazywa się "chorobliwe malkontenctwo", bo Twoje oceny niejednego zawodnika są z d..y wzięte, nie dość, że widzisz same negatywy, to jeszcze mijasz się z tym co się naprawdę działo na boisku. Z kimś kto opisuje mecz jakby oglądał obraz z telewizora odbity w krzywym zwierciadle to nawet nie chce się dyskutować.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 16.08.2009, 12:51
Ogladalem mecz w TV i 10 minut przed golem Marcelo ,była podobna sytuacja ,Marcelo sie wahał czy ruszyć ze stopera do przodu i Skorża wtedy do niego krzyknał :"Śmiało Marcelo!" i widac posluchal 10 minut pozniej
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.08.2009, 13:11
Mecz dobry w naszym wykonaniu, zwycięstwo 3:0 z drużyną która podobno ma walczyć o europejskie puchary. Mecz ustawiła ręka i karny (co by nie mówić głupie zachowanie Wróbla). Momentami sporo niedokładności w naszej grze i kilka zmarnowanych sytuacji które powinny zakończyć się bramkami.

Jeszcze co do dawania szansy młodym to Mączyński ma 22 lata a Burliga 21, ten pierwszy jest z tego rocznika co Marcelo a różnica jest taka że na Mączyńskiego mówimy talent a o Marcelo możemy powiedzieć że to jest jedna z kluczowych postaci zespołu. Burliga z kolei nie pograł sobie w przeciętnej Flocie a w Wiśle ma grać. Niestety mam wrażenie że ci zawodnicy są w kadrze tylko dlatego że zawodników nam brakuje. Ktoś powie że szansy nie otrzymują ale jak by byli dobrzy to by ją dostali przykład Patryka Małeckiego.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 16.08.2009, 14:53
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
Miał nosa Marcin Skorża mówiąc o Marcello gdy przyszedł do nas, że widzisz go w ataku

Miał też nosa co do Małeckiego przed meczem, że boi się, że mu woda sodowa może uderzyć do głowy. Jak walną w reklamy aż go nie poznałem.
Kto to jest
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 16.08.2009, 19:08
Po meczu mam następującą refleksję - schodzący do środka Kirm (+ czasem Łobodziński) dają zupełnie nowe możliwości w ataku i jednocześnie robią miejsce wchodzącym bocznym obrońcom. Do tej pory takie akcje były bardzo okazjonalne, natomiast w tym spotkaniu akcja za akcją tego typu robiła nie małe zamieszanie w obronie GKSu, który mimo zmasowanej obrony nie byl w stanie przejąć piłki.
Wg mnie bardzo dobry taktycznie mecz w naszym wykonaniu, na minus jedynie brak skuteczności w wykończeniu akcji.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 16.08.2009, 19:31
Cieszy kolejne zwycięstwo Wisły, gratulacje dla zawodników i trenerów. Gra była tym razem nieco słabsza niż z Zagłębiem, ale nie miało to dla tego meczu większego znaczenia.

Mecz pokazał jak ważny dla drużyny jest Paweł Brożek - szkoda tylko, że potrzebni byli na trybunach przedstawiciele Monaco, aby wykazał się odpowiednim zaangażowaniem i walecznością. Na nim opiera się cała nasza gra ofensywna - akcje kombinacyjne, podania z głębi pola, wykańczanie akcji oskrzydlających i atak pozycyjny. Ani Małecki, ani Ćwielong z pewnością nie są obecnie gotowi by przejąć od niego tą rolę.

Łobodzińskiego i Krima stać na więcej, niż pokazali - szczególnie "Łobo" powinien być częściej "pod grą". Trochę martwi, że Krim na razie w Wiśle nie pokazał ani jednego dobrego dośrrodkowania górą - skrajny pomocnik powinien to umieć wykonywać.

Sobolewski i Cantoro poprawnie, do momentu, kiedy Mauro opadł z sił. Cieszy, że Sobol coraz częściej udanie rzuca prostopadłe podania za linię obrony.

Jestem też coraz bardziej zbudowany postawą Marcelo - to "obrońca skała". Chyba najsilniejszy fizycznie zawodnik w lidze i oibecnie zdecydowanie najlepszy defensor całej ekstraklasy. Robi czasem niepotrzebne błędy, ale dawno w lidze nie było zawodnika, który ma tak świetny odbiór, walkę 1 na 1, grę w powietrzu, a przy tym technikę, zwrotność i wytrzymałość. Może grać diużo lepiej niż Głowacki, który przecież nie od dziś wbrew opinii sztabu reprezentacji należy do gwiazd ligi.

Bardzo dobry mecz rozegrał Piotr Brożek - był aktywny, produktywny w ofensywie, skuteczny w tyłach. Wreszcie dobrze podawał - mocno, celnie, na nogę.

Po drugiej stronie Alvarez też potwierdził, że już jest czołowym prawym obrońcą ligi (inna sprawa, że konkurencje w Polsce ma tu słabiutką). Nie przegrywał pojedynków, ładnie asekurował, pomagrał w ofensywie.

Cebanu - nie puścił gola, ale interwencjami w pierwszej połowie potwierdził, że jeszcze bardzo wiele mu brakuje do miana solidnego bramkarza, o pewnym chwycie i interwencjach. Podobnie jak Kazimierskiemu do miana dobrego trenera.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.08.2009, 20:14
Jest gdzieś cały mecz do ściągnięcia?
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
rozan
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.08.2009, 20:21
No i zostaliśmy jedyną drużyną w tym sezonie z kompletem zwycięstw

gratulacje dla zespołu i sztabu!
Odpowiedz cytując
Saja
Junior Member

Stary 16.08.2009, 21:48
Mecz był dobry, ale to dopiero początek ligi. Pamiętam jak się wszyscy niezdrowo podniecali ze Lech ma ekstraklasę w kieszeni a tymczasem wyszło inaczej. Bez hura entuzjazmu byle pewnie do przodu.
Odpowiedz cytując
tragez88
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 16.08.2009, 21:58
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Jest gdzieś cały mecz do ściągnięcia?
link do strony gdzie można zassać:
http://sport-video.pl/Wisla-Krakow-G...ow-t18647.html

a co do samego meczu- to może nie pokazaliśmy jakiegoś super widowiska jednak zwycięstwo i fotel lidera sa najważniejsze i chwała piłkarzom za osiągnięcie celu- tyle na boisku. Co do trybun to byłem mile zaskoczony całkiem niezłą frekwencja i fajnym dopingiem. Gdyby jeszcze na trybunach nie pojawiali sie pasjonaci skakania i lamania krzesełek dla zabawy to by było super- wiem drobnostka, ale wkurzająca
Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Stary 16.08.2009, 22:25
ma ktoś urywek jak Ujek obejmuje Marcelo
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.08.2009, 23:57
Cieszy zwyciestwo ,styl tez ok.

Ale cholera do dzis nie moge sie glowic jakim sposobem mecenas znalazl nam Marcelo,toz to diament na ktory powinnismy chuchac i dmuchac.

Jak patrze na jego gra to od razu mi sie nasuwa Bundesliga czy Serie A,bo nie oszukujmy sie tam chlopak zaraz trafi.

Talent niesamowity a przy tym ten "luz" brak spinki ,czesto sie usmiecha na boisku(Pawel Brozek niech podpatruje),..,napewno najlepszy obcokrajowiec w lidze,obronca raczej tez.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 17.08.2009 o godz. 00:00.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda1906
Junior Member

Stary 17.08.2009, 08:11
Wynik super, Wisła kontrolowała gre, tylko gdyby nie idiotyczne zachowanie bramkarza Gks to mecz mógłby się inaczej potoczyć, dał nam 1 bramke i osłabienie swojej drużyny.Mimo wszystko można patrzeć z optymizmem na przyszłość.
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 17.08.2009, 08:28
Żebyśmy sobie nie zrobili przewagi z 20 punktów a potem zrobili to co 'leszek' . Ogólnie dla mnie ten mecz nie za specialny ale liczą sie 3 punkty i że jest lider i oczywiście bramka Brozia. Teraz z Arką też z 4:1 by się sprzydało i wszyscy na Jage!

Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 17.08.2009, 09:02
Temat "Nasze Wyjazdy" zamknięty więc tu podzielę sie z Wami moim spostrzeżeniem, że wg mnie komary w Sosnowcu są znacznie bardziej agresywne niż w Krakowie - czyżby trzymały z Zagłębiem W każdym razie mnie w sobotę na stadionie pogryzły znacznie ponad krakowską "normę" Mam nadzieję, ze do meczu z Jagą złagodnieją
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 17.08.2009, 09:22
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Cieszy zwyciestwo ,styl tez ok.

Ale cholera do dzis nie moge sie glowic jakim sposobem mecenas znalazl nam Marcelo,toz to diament na ktory powinnismy chuchac i dmuchac.

Jak patrze na jego gra to od razu mi sie nasuwa Bundesliga czy Serie A,bo nie oszukujmy sie tam chlopak zaraz trafi.

Talent niesamowity a przy tym ten "luz" brak spinki ,czesto sie usmiecha na boisku(Pawel Brozek niech podpatruje),..,napewno najlepszy obcokrajowiec w lidze,obronca raczej tez.
Ja bym poszedł dalej i powiedział, że to najlepszy obrońca jaki kiedykolwiek grał w ekstraklasie. Rzeczywiście to niezłe szczęście że udało się go namówić do gry w Polsce. Ma niesamowite predyspozycje: wydolność, wyskok, siłę, wzrost i zwrotność, szybkość. Praktycznie obrońca kompletny a w dodatku ta jego nieustępliwość i nieustanne "siedzenie na" napastniku drużyny przeciwnej i nękanie go skutecznymi główkami w grze defensywnej. Obrońca wybitny a ma dopiero około 20 lat. Za kilka lat jego przeznaczeniem raczej będzie gra w czołowym klubie ligi pokroju Serie A czy Bundesligi dlatego tym większa radość, że można go oglądać teraz w Wiśle. Trafił się nam za darmo prawdziwy diament.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 17.08.2009, 09:45
Colin napisał(a):Wyświetl post
Ja bym poszedł dalej i powiedział, że to najlepszy obrońca jaki kiedykolwiek grał w ekstraklasie. Rzeczywiście to niezłe szczęście że udało się go namówić do gry w Polsce. Ma niesamowite predyspozycje: wydolność, wyskok, siłę, wzrost i zwrotność, szybkość. Praktycznie obrońca kompletny a w dodatku ta jego nieustępliwość i nieustanne "siedzenie na" napastniku drużyny przeciwnej i nękanie go skutecznymi główkami w grze defensywnej. Obrońca wybitny a ma dopiero około 20 lat. Za kilka lat jego przeznaczeniem raczej będzie gra w czołowym klubie ligi pokroju Serie A czy Bundesligi dlatego tym większa radość, że można go oglądać teraz w Wiśle. Trafił się nam za darmo prawdziwy diament.
mam podobne zdanie co Koledzy.

Dziwie się że jeszcze go tak bardzo nikt nie chwali, prawda jest taka że w Polsce jest nie do przejścia jako obrońca. Nie przypominam sobie Jego błędu.
Jestem pewny że za jakiś czas zagra w czolowym klubie Ligi zachodniej. Oby jak najdłużej pograł w Wiśle.
Mam nadzieję że nie ma żadnej klauzuli odstępnego, bo w takiej formie jak dotychczas możemy śmiało żądać za Niego 4-5mln Euro. Nie dość że świetnie gra, jest obrońcą (zawodnicy ofensywni z polskiej ligi jakoś sobie nie radzą za granicą ) ma świetne warunki fizyczne, świetną technikę a do tego jest młody i co ważne...nie jest Polakiem...czyli ma inna mentalność.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 17.08.2009, 12:26
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21618

Dziennikarze z calej Polski zadowoleni są z poziomu gry, $ympatycy Wisły z forum oczywiście nie.Dlaczego mnie to nie dziwi?
Odpowiedz cytując
invincible
Banita

Od: 08.2009

Stary 17.08.2009, 12:29
napisze tylo ze gratuluje wygranej i bardzo sie ciesze ze zwyciestwa

jedno chcialem jeszcze napomniec - Marcelo - nasz ogomny skarb, bedziemy mieli z nigo wiele pociechy, albo sprzedamy go za wielkie pieniądze. mlody, z talentem i warunkami, umie grac i znakomicie sie ustawic przy kazdej akcji, doskonale wywiazuje sie ze swoich obowiazkow na boisku

THANKS MARCELO !!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 17.08.2009, 12:30
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

Dziennikarze z calej Polski zadowoleni są z poziomu gry, $ympatycy Wisły z forum oczywiście nie.Dlaczego mnie to nie dziwi?
Ciekaw tylko jestem, ktory do dziennikarzyna ogladnal mecz od 1' do 90 minuty
A tak na marginesie, od kiedy to dziennikarze to takie autorytety ?
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.08.2009, 12:41
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

Ooo.. to już nagle teraz dziennikarze z całej Polski są dla Ciebie wiarygodni i opiniotwórczy. Bo do tej pory przecież wszyscy po nas jechali, byli przeciwko nam i na nas się uwzięli. Ale jak pochwalili to są cacy..
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.08.2009, 13:25
Ktoś mi poda godzine i dzień meczu Wisła-Jaga
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.08.2009, 15:42
Problem z ocena tego spotkania moze wynikac z tego, przez jaki pryzmat dana osoba je ocenia.
Jezeli ktos je ocenil wylacznie przez pryzmat polskiej buraczanej ligi, to jest naprawde swietnie. Juz trzeci raz z rzedu udalo nam sie pokonac ogorkow, tym razem co prawda grajacych przez wiekszosc meczu w oslabieniu, ale to w koncu nie nasza wina. Komplet punktow za pasem i oby po nastepnej kolejce nic sie w tej kwestii nie zmienilo.
Jesli ktos jednak wyczekuje systematycznej poprawy gry w trosce o przyszloroczny udzial w pucharach, to z pewnoscia musi sobie zdawac sprawe z tego, ze takie seryjne psucie akcji podbramkowych lub zupelnie niewymuszone straty pilek w wykonaniu Mauro w srodku pola, niemal na pewno zakoncza sie tragicznie. Levadia Tallin juz na nas czeka.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 17.08.2009 o godz. 15:47.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 18.08.2009, 08:04
Może ktos mi powiedziec jaki bramkarz był na ławce w meczu z GKS? Bo niby Kurto dzis wrocil z reprezentacji.

OK już sie dokopałem, ale akurat po napisaniu posta a wczesniej przez pol godziny znalezc nie moglem,
Jarosinski
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 18.08.2009 o godz. 08:06.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Saja
Junior Member

Stary 18.08.2009, 14:41
Trochę zdjęć z meczu znalezionych w necie:

Zdjęcia Wisły

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź