|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Po meczu widac bylo ze raczej masz racje. Konczy sie era Pawełka. Skorża musi cos wkoncu zrobic! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
a wracając do tematu. mecz będzie trudny.nie wydaje mi się aby Wisła rozgromiła Gks (znając Wisłę ,raczej nie spodziewałbym się meczu podobnego do tego z Zagłębiem-wiadomo Wisła ma problemy aby rozegrać 2 dobre spotkania z rzędu na wyjeździe,bo mecz w Sosnowcu według mnie do takich należy ).Nie mniej jednak wynik 1:0, 2:0 i tak będzie dla nas wynikiem bardzo dobrym.oby 3 pkty i do przodu. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wybieram sie pierwszy raz do sosnowca i mam taki problem. Mieszkam jakieś 20 km od Krk i musze dojechać autem. Jest gdzieś blisko dworac jakiś parking lub miejsce gdzie moge na czas meczu spokojnie zostawić auto?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chyba że jest ktoś z Myślenic lub okolic jadący do Krakowa z kim mógłbym sie zabrać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
no jak moze nie byc kolo dworca parkingu ?
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ale użytkownikowi krzysiek85_TSW chodzi o spokojny parking
![]() Chyba nikt nie chce ponownego incydentu jaki miał miejsce po Levadii. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A jakieś konkrety? Miejsce ,ulica?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Skład na Bełchatów: Pawełek- Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotrek Brożek-Łobo, Sobol, Jirsak, Kirm- Małecki, Ćwielong. Diaz i Brożinhoniech posiedzą w pierwszej połowie na ławce dobrze im to zrobi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Belchatow z Jaga nic wielkiego nie pokazał ,bo jakby nie sa w "gazie".
Mowil o tym nawet Ujek w wywiadzie w Lidze +. Jaga w tym meczu byla od nich x2 szybsza i lepiej operowała piłką. Dla nch pech ze nie maja Nowaka ,i jakby Wróbel notuje obniżke formy. W takiej sytuacjii 3 pkt powinny byc,ale ze mecz meczowi nie równy musimy zagrac jak z Lubinem. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tasio1906 generalnie się zgadzam, tylko Cebanu w bramce
naszym 3 wspaniałym gwiazdorom: Pawełek, Diaz, Brożek, przyda się im odpoczynek w końcu tacy zmęczeni, że prawie grać nie umieją xD ewentualnie zrezygnować z Brożka bo dobrze asystuje ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mieszkasz w Myślenicach? Bo jak tak to zmienia postać rzeczy
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Parking jest nad dworcem, bezpłatny.
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja się nie napalam. Zadowoli mnie nawet 1:0[ważne aby były 3 pkt]. Z Ruchem, który do mocnych nie należy trzeba przyznać, że 2:0 przyszło nam trudniej niż 1:4 z Zagłębiem. A GKS mimo, że nie w formie to nie popadałbym w zachwyt po rozgromieniu Zagłębia[choć 4 bramki na wyjeździe to od kilku lat u to rzadki widok]. Jednak typował będę dopiero we czwartek lub piątek, bo ktoś ze składu może wypaść. Jednak nadszedł chyba moment, aby w bramce stanął Cebanu, bo na litość jak można puścić bramke z 40 metrów !!!Nawet jeśli była ręka to gra się do gwizdka i wiedzą o tym nawet w C klasie[IX liga dla mniej wtajemniczonych]. Pawełek musi usiąść na bramce, a drugą sprawą jest wywalenie Kazimierskiego.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Jest taki bramkarz, kolego PhantomRanger, który gra w mistrzu Angli - Manchesterze United, któremu gola strzelił... również bramkarz, ale nie z 40 metrów, ale z ponad 90!!! metrów. Jednak się da puścić gola z dalszej odległości. Obwińcie Pawełka jeszcze za kryzys na świecie i wojnę w Afganistanie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
ale on puścił babola raz, a u Pawełka babole to reguła. Widzisz różnicę? |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Boruc pełno w swojej karierze popełnił błędów, które kosztowały o wiele wiele więcej niż takie kiksy Pawełka jak w meczach z Ruchem Chorzów, Zagłębiem Lubin, czy w tamtym sezonie z Lechią Gdańsk. Dla mnie Pawełek jest o wiele lepszym bramkarzem od podstarzałego ANGELO HUGHES'a, który dla mnie był wielkim nieporozumieniem, czy Adama Piekutowskiego, który miał nadwagę i był za niski według mnie. Niektórzy piszą że Mariusz Pawełek nie wybroni 100% sytuacji
http://www.youtube.com/watch?v=30BZr0XYsbI http://www.youtube.com/watch?v=T_rG0...eature=related , ale te dwie sytuacje utwierdzają mnie w przekonaniu że Mario nie jest takim strasznie słabym bramkarzem, ale według mnie w Wiśle powinien bronić ktoś o umiejętnościach... Emiliana Dolhy. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W tym samym miejscu jest 3poziomowy parking Galerii Krakowskiej, dwójke za godzine -2 za pierwszą.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() problem w tym ze, nie wiem jak to dziala bo jakos nigdy nie mialem okazji zostac tam tak dlugo, ale oficjalnie ten parking jest do 23 ... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Oby tak się nie stało że Niedzielan nam jakomś bramke strzeli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dobrze się czujesz?
Co do meczu, kiedy wracają piłkarze ze zgrupowania? 5podstawowych zawodników ubyło ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zgrupowania kadr to szansa na grę w lidze dla zmienników zwłaszcza dla Jirsaka bo Diaz może być zmęczony. Mam nadzieje że Skorża nie wystawi Cantoro bo to co wyprawiał w meczu z Zagłębiem przyprawiało mnie o zawroty głowy.
Co do spekulacji na temat występu Cabanu za Pawełka mam mieszane uczucia. Bo z jednej strony należy pokazać Mariuszowi że nie jest niezastąpiony, ale z drugiej zmiana bramkarza to zawsze jakieś ryzyko związane z grą obronną ogółem. Co do samego meczu to nie ma co dywagować trzeba wygrać wysoko i przede wszystkim zaliczyć kolejny dobry występ podobnie jak z Zagłębiem. Bełchatów na pewno tanio skóry nie sprzeda zwłaszcza do straty pierwszej bramki przez nich mecz może być w miarę wyrównany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Pozwolę sobie nie zgodzić się ze zdaniem przedmówcy i pozostać przy swoim stanowisku. Mauronek zagrał bardzo przyzwoite zawody moim prywatnym zdaniem. ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
he oby doping wyszedł tak jak w na zagłębiu
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie podoba mi się w jego grze to że nawet jak popracuje trochę w obronie, odbierze piłkę to potem stoi dosłownie stoi w kole na środku boiska i nie uczestniczy w akcji ofensywnej. Sobol wychodzi do obrońców po piłkę, stara się być pod grą a Mauro nic. W meczu z Bełchatowem nie jest nam potrzebny taki zawodnik, jeden Sobol jako defensywny pomocnik wystarczy. Sam Skorża powiedział że Jirsak mocna pracuje na treningach i "dobija" się do pierwszej 11 dlatego ten mecz będzie idealny, aby po raz kolejny dać mu szansę bo Diaz będzie zmęczony po meczu i podróży a GKS nie jest zespołem, którego musimy się obawiać, zwłaszcza jeśli chodzi o środek pola bo ani Cetnarski ani Gol nie powinni nam zagrozić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ejdzbiol moim zdaniem Mario powinien bronić w każdym meczu ligowych... Ilie niech broni w krajowych pucharach. A jeśli chodzi o dyskusje na temat Mauro to ja jestem przeciwny jego występowi od pierwszej minuty...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|