The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2009, 19:50. [3 Kolejka] Wisła Kraków-GKS Bełchatów 15.08.2009 godz.20:45
Mecz rozegrany zostanie 15 sierpnia, grany "u siebie" po 2 kolejkach Wisła odniosła 2 pewne zwycięstwa 2-0 z Ruchem Chorzów i 1-4 z Zagłebiem Lubin.Natomiast Gks przegrał z Polonią Bytom 0-1 i zaledwie zremisował z Jagiellonią Białystok 1-1.W tabeli Wisła jest 3 a GKS 10.Wisła Kraków jest bez wątpienia faworytem w tym meczu.A oto pozstałe mecze 3 Kolejki:

Cytat:
Jagiellonia Białystok -Korona Kielce
Wisła Kraków-GKS Bełchatów
Piast Gliwice-Zagłębie Lubin
Śląsk Wrocław-Polonia Bytom
Legia Warszawa -Cracovia
Ruch Chorzów-Arka Gdynia
Lechia Gdańsk - Odra Wodzisław Śląski
Lech Poznań -Polonia Warszawa
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 09.08.2009 o godz. 19:56.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 09.08.2009, 19:58
3 punkty to plan mega minimum. Optimum to moim zdaniem wynik koło 4:0 i ta sama agresywność i styl jak w Lubinie.

Brożek się przełamie, czuje to w moczu
Odpowiedz cytując
hunter TSW
Member

Od: 09.2008

Stary 09.08.2009, 20:17
Myśle, że powinniśmy sobie spokojnie poradzić z dróżyną z Bełchatowa. Chłopaki świetnie sie zaprezentowali w piątek i mam nadzieje, że ta passa zostanie podtrzymana. A o Pawła też jestem spokojny napweno w końcu strzeli a potam już z górki
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.08.2009, 20:22
Przez ten ostatni mecz jestem jakoś całkowicie spokojny o wygraną.Jezeli nagle podejscie druzyny sie nie zmieni,to licze na 3-1. Jak dla mnie to bedzie ostatni z teoretycznie "łatwiejszych" meczy,pozniej dopiero niewygodny teren w Gdyni i z Jagą,z ktora zawsze problemy moga byc

Po cichu licze na wystep Cebanu w tym meczu
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Guwek
Member

Od: 10.2003

Stary 09.08.2009, 20:27
Mam nadzieję, że forma zostanie potrzymana i wygramy z nimi min 2-0. W składzie zrobiłbym jedną zmianę, za Diaza który jest w słabszej formie wpuściłbym do boju Jirsaka niech chłopak udowodni w meczu to co mówił Skorża, że mocno puka do pierwszej 11.
...nie mamy Pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.08.2009, 20:27
Wisła jest w formie a GKS jak widac bez niej. Mysle ze jak chłopaki beda chcieli to spokojnie moga wypunktowac rywala! Oby było chociaz te 3 tys Wislakow, ale kurcze zobaczcie jak to jest. Jakby Wisła gromiła, grała pieknie wiecej meczow to i wiecej ludzi by pojechąło na mecz, a tak to po wymeczonych zwyciestwach mało kto chce jechac na mecz zeby zobaczyc słabe widowisko, bo fanatyk to fanatyk, pojedzie nawet na mec zjakby miał go z zamknietymi oczami ogladac hehe ale wiekszosc kibicow to pikniki i oni chca zobaczyc widowisko sportowe
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.08.2009, 20:30
oby tylko Mario nie puścił jakiegoś babola....Niedługo będzie jak Kuszczak z Kolumbią
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.08.2009, 20:43
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Wisła jest w formie a GKS jak widac bez niej. Mysle ze jak chłopaki beda chcieli to spokojnie moga wypunktowac rywala! Oby było chociaz te 3 tys Wislakow, ale kurcze zobaczcie jak to jest. Jakby Wisła gromiła, grała pieknie wiecej meczow to i wiecej ludzi by pojechąło na mecz, a tak to po wymeczonych zwyciestwach mało kto chce jechac na mecz zeby zobaczyc słabe widowisko, bo fanatyk to fanatyk, pojedzie nawet na mec zjakby miał go z zamknietymi oczami ogladac hehe ale wiekszosc kibicow to pikniki i oni chca zobaczyc widowisko sportowe
Czyli powinno być dużo osob bo niebyło w tym sezonie wymęczonego zwycięstwa Wisły;]

co do meczu GKS ma formę naprawdę marną i trzeba to dobrze wykorzystać, tym bardziej że nasi rywale do mistrzostwa mają mecze u siebie, Legia z Cracovia a Lech z Polonią ( odchodzac od tematu, to jak Smuda przejmie Polonie to może się róźnie potoczyć. Na pewno będzie baaardzo ciekawie). Niemożna sobie pozwolić na stratę punktów, a bramek musimy strzelić też jak najwięcej. Ja osobiście licze na pierwszy mecz w którym główną rolę odegra Kirm z Brożkiem po których spodziewałem się więcej na początku. Ale jestem spokojny że kwestią czasu jest ich b. dobra gra.

"Smuda zgrywa kozaka, a zgodził się objąć Polonię dopiero po meczu z Lechem. Ejże, "Franz"..."
moja pomyłka, sorry.
Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez jabadabaryba : 09.08.2009 o godz. 21:06.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Stary 10.08.2009, 01:59
To jest ten czas na który był szykowany szczyt formy- 3,4 i 5 kolejka tak więc możemy zagrać podobnie jak z Zagłębiem, tylko czy tą formę uda się utrzymać do końca rudny?
GKS to ambitny zespół, chcą grać w pucharach ale jeśli zagramy tak jak w ostatni piątek to o wynik powinniśmy być spokojni
Odpowiedz cytując
Donald_Tusk
Junior Member

Od: 01.2008

Stary 10.08.2009, 05:25
Miałem koszmarny sen o tym meczu. Śniła mi się odprawa przedmeczowa w szatni GKS. Ich trener mówił do swoich piłkarzy tak : - I pamietajcie że macie naprzeciw siebie jednego z najsłabszych bramkarzy w ekstraklasie i do tego w beznadziejnej formie. Ładujcie mu z każdej mozliwej sytuacji byle w światło bramki szło, bo on i tak w każdym meczu musi puścić jakiegoś "babola" !
Odpowiedz cytując
Bobus17
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 10.08.2009, 07:55
Donald_Tusk napisał(a):Wyświetl post
Miałem koszmarny sen o tym meczu. Śniła mi się odprawa przedmeczowa w szatni GKS. Ich trener mówił do swoich piłkarzy tak : - I pamietajcie że macie naprzeciw siebie jednego z najsłabszych bramkarzy w ekstraklasie i do tego w beznadziejnej formie. Ładujcie mu z każdej mozliwej sytuacji byle w światło bramki szło, bo on i tak w każdym meczu musi puścić jakiegoś "babola" !
Może sen sie ziści .... Pawełek drugi Cabaj ...
Odpowiedz cytując
demoon
Member

Stary 10.08.2009, 07:59
ciul wie czy nie mają wspólnych korzeni hehe
Odpowiedz cytując
Wisła V
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 10.08.2009, 08:38
no nie porównujmy Pawełka do żyda Cabaja..Pawełek z Zagłębiem bronił poprawnie i gdyby nie ta ostatnia sytuacja to byście pisali że Pawełek się poprawił..ja wierze że chłopak się odbuduje ale my musimy mu w tym pomóc a nie ciągle po nim jeździć..
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 10.08.2009, 09:02
myślę, że w najbliższych kilku kolejkach mecze będą wygrawać Wisła, Lech i Legia i tylko pozostanie pytanie po ile będą wygrywać, więc należy wysoko zwyciężać
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 10.08.2009, 09:05
W takiej formie jak jest Wisla powinna wygrac ze slabiutkim Belchatowem spokojnie z 3,4-0. jestem spokojny o wynik!pzdr
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 10.08.2009, 09:08
Presing,presing,gra z pierwszej,wychodzenie na pozycję. Jeśli tak będą grać w każdym meczu to jestem spokojny o każdy wynik w tej lidze naszego zespołu. jedyne co może w****ić naszych kopaczy to kolejny babol Pawełka np na początku meczu. Każdy mecz należy wysoko wygrywać, z takimi słabeuszami jak w naszej lidze to każdy po 4 powinien dostawać. Ważne będą bramki na koniec,bo widać,że stawka zaczyna się robić wyrównana.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 10.08.2009 o godz. 09:13.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Abel2505
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 10.08.2009, 09:12
Cebanu Cebanu Cebanu !!! Już mam dość modlenia się żeby nie podawał nikt do bramkarza (Pawełka)
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.08.2009, 09:29
Cytat:
no nie porównujmy Pawełka do żyda Cabaja..Pawełek z Zagłębiem bronił poprawnie i gdyby nie ta ostatnia sytuacja to byście pisali że Pawełek się poprawił..ja wierze że chłopak się odbuduje ale my musimy mu w tym pomóc a nie ciągle po nim jeździć..
Bronił poprawnie, on nie miał żadnej praktycznie sytuacji do wykazania sięumiejętnościami. Moze chodzi CI o sytuację, w ktorej prawie w bił piłkę do własnej bramki.
Chodzi mi o moment, w którym gracz Zagłębia wkręcił ALvareza i posłał piłkę z lewej strony (Wrzucił)
W sumei nei dziwię Ci się. Gdy Mariusz nie puści klopsa to już mozna uznac, że bardzo dobrze gra.
W meczu z Zagłębiem tylko wychodził do bezpańskich piłek, nic poza tym. Od każdego bramkarza siętego wymaga, chyba, że jest się Cabajem
Odpowiedz cytując
napój
Member

Od: 08.2009

Stary 10.08.2009, 09:33
Jeżeli Wisła zagra jak z Zagłębiem do powinno być spokojnie z 5-0 a jak zagra jeszcze lepiej niż z Zagłębiem to może będzę 6 lub 7-0
http://wisla-mistrzpolski.futbolowo....-mistrzpolski/

POLECAM!!!! To jest strona Wisły Kraków. Znajdują się tam wszystkie najwazaniejsze rzeczy o Wiśle Kraków
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.08.2009, 09:39
skeba napisał(a):Wyświetl post
Bronił poprawnie, on nie miał żadnej praktycznie sytuacji do wykazania sięumiejętnościami. Moze chodzi CI o sytuację, w ktorej prawie w bił piłkę do własnej bramki.
Chodzi mi o moment, w którym gracz Zagłębia wkręcił ALvareza i posłał piłkę z lewej strony (Wrzucił)
To był Pawłowski i to był rykoszet od Alvareza. I przede wszystkim bdb, 'sytuacyjna' interwencja Pawełka.
Do jasnej cholery, gość świetnie obronił rykoszet z kilku metrów ale nie... "o mało sobie nie wbił piłki do własnej bramki".
Ludzie, przystopujcie trochę, bo ocieracie się o śmieszność...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Stary 10.08.2009, 09:44
Cytat:
Jeżeli Wisła zagra jak z Zagłębiem do powinno być spokojnie z 5-0 a jak zagra jeszcze lepiej niż z Zagłębiem to może będzę 6 lub 7-0
Z Levadią też miało być 5-7 do zera...
Teoretycznie po 3 ostatnich meczach powinniśmy być spokojni o formę Wiślaków, ale to jest piłka i bramki są dwie i lepiej się przed meczem zbytnio nie napinać bo upadek z wysoka bardzo boli.
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.08.2009, 09:48
Abel2505 napisał(a):Wyświetl post
Cebanu Cebanu Cebanu !!! Już mam dość modlenia się żeby nie podawał nikt do bramkarza (Pawełka)
Żeby tylko po meczu się nie okazało, że będzie: 'Pawełek, Pawełek, Pawełek !!!' Albo 'Kurto, Kurto, Kurto !!!'
Odpowiedz cytując
napój
Member

Stary 10.08.2009, 10:14
No właśnie, apropo Cebanu, czemu on wogóle nie broni To dobry bramkarz, a na pewno lepszy od Pawełka ! Nie rozumiem Skorży ;(

POLECAM!!!! To jest strona Wisły Kraków. Znajdują się tam wszystkie najwazaniejsze rzeczy o Wiśle Kraków
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.08.2009, 10:50
Gre Pawełka najlepiej podsumował Łazarek na futbolnet.pl

Cytat:
Maciek Skorża jest jak takie kogucisko: otrzepał się ze starych, pucharowych, piór i zrobił porządki w kurniku. No, może poza bramkarzami, gdyż znów, bezrobotny przez większą część meczu, Mariusz Pawełek puścił głupiego gola. Dla tej pozycji nie ma nic gorszego niż brak konkurencji, a takiej obecnie numer jeden Wisły nie ma. Boję się, że jeśli sytuacja się nie zmieni, Pawełek będzie niczym karp pływający w małym stawie – coraz bardziej obrastający tłuszczem. Jeśli nie wpuści się szczupaka, żeby go pogonił, nie ma co liczyć na poprawę.
Do zwolenników Cebanu. Zobaczcie ile bramek puścił w swoim ostatnim meczu.
Odpowiedz cytując
pabgol
Junior Member

Od: 02.2003

Stary 10.08.2009, 10:57
Z taką grą, jak w piątek, to nikt nie jest w stanie nas zatrzymać. Jeśli chłopaki utrzymują poziom, to jestem spokojny o wynik w sobotę. Dałbym szansę Jirsakowi w środku, bo ani Diaz ani Sobol nie błyszczą na razie zbytnio.
Odpowiedz cytując
napój
Member

Stary 10.08.2009, 11:04
Ja bym chciał taki skład :

Pawełek-Alvarez,Głowacki,Marcelo.PI Brożek-Łobodziński,Jirsak,Sobolewski,Kirm-Małecki, Pa Brożek

Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.08.2009, 11:05
Kibic, nawet ten najwierniejszy jest jak chorągiewka. Po meczu z Levadią w świadomości kibiców Wisła była na poziomie Ruchu Radzionków (z całym szacunkiem). Teraz po dwóch wygranych, można się zastanawiać czy Wisła powiezie słabiutki Bełchatów 3 czy 4-0. Wobec tego jJa obstawiam 9-0 dla Wisły. Sześć goli Małeckiego i trzy Pawła Brożka.

Kto dopisuje 3 punkty przed meczem, najpewniej ich nie zobaczy...
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 10.08.2009, 11:08
napój napisał(a):Wyświetl post
No właśnie, apropo Cebanu, czemu on wogóle nie broni To dobry bramkarz, a na pewno lepszy od Pawełka ! Nie rozumiem Skorży ;(
Cebanu dobry? Lepszy do Pawełka? Właśnie że nie. Oboje prezentują poziom II ligi, my nie mamy bramkarza. Jedyna szansa że po reorganizacji w klubie to sam Skorża zdecyduje o wyjebaniu Pawełka i zakupie nowego golkipera.

Odpowiedz cytując
napój
Member

Stary 10.08.2009, 11:11
Może i masz racje Oby !

Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Stary 10.08.2009, 12:14
Cytat:
Cebanu dobry? Lepszy do Pawełka? Właśnie że nie. Oboje prezentują poziom II ligi, my nie mamy bramkarza. Jedyna szansa że po reorganizacji w klubie to sam Skorża zdecyduje o wyjebaniu Pawełka i zakupie nowego golkipera.
Obaj, no chyba, że jeden z nich to kobieta
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów