|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
...........
Ostatnio edytowane przez alterego : 25.07.2009 o godz. 09:21.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
wiadomo już coś na temat karnetów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
od kiedy rozpocznie sie sprzedaz biletów na mecz z Ruchem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kolega wyżej pisał nie dostał odpowiedzi...ja podbijam, ponieważ nie kupuję karnetu bo na części meczów nie będę mógł być chciałbym jak najwcześniej wiedzieć od kiedy rozpocznie się sprzedaż biletów na mecz z Ruchem...Wiem, że od przyszłego tygodnia...ale jakby ktoś wiedział w które dni to byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najprawdopodobniej od środy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja tam kupie pod stadionem bo nie ma sensu jechac tak daleko do Krakowa jak Sosnowiec jest za Katowicami, czyli nie daleko mnie
A wiem ze na pewno ktos bedzie mial na sprzedaz![]() ![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Dla twojej informacji- NIE KAŻDY PRACUJE !!! dla Ciebie to tylko 10 zł a dla mnie aż !!! Jak masz za dużo kasy to po prostu wyślij do SKWK ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam parę pytań co do meczu z Ruchem.Jak będzie wyglądał w ogóle cały wyjazd ? Gdzie zbiórka ? Jak wygląda powrót ? Od kiedy będzie można kupić bilety ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A powrót tym samym pociągiem którym przyjeżdżamy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jeśli nasze wczesniejsze problemy z tak wczesnym dojazdem na miejsce wynikały z tego że miał to być dla nas sprawdzian przed liga i negocjacjami z policją z Sosnowca to już powinniśmy coś wiedzieć o godzinie zbiorki i odjazdu pociagów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak WyglĄda PowrÓt ?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po meczu idziesz grzecznie na dworzec, uwalasz dupę na miejscu i jedziesz do Krk jak reszta Wiślaków zadowolonych ze zwycięstwa z hanysami.
www.wislakrakow.pl -> tam masz info nt. biletów, ich cen etc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Godziny zbiórki jeszcze nie ustalono bo, SKWK dopiero to ustala.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Szkoda tylko, że bez sensu. Urokiem krakowskiej Wisły, jest między innymi to, że ma bardzo, ale to bardzo różnych kibiców. Nie jestem przekonany do tezy, że duża ilość wyjazdów wpływa na posiadanie większego "co nieco" w głowie. Zaproponowana sprzedaż biletów, nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem i nawet ekonomicznie trudno ją obronić. Jeżeli na dodatek, zgodzimy się z przysłowiem, że -czas to pieniądz, to już w ogóle dupa blada. Trudno mieć do części kibiców pretensję, że widząc podział kwoty w proporcjach 15+20 zżymają się i rezygnują z wyjazdu. Straszenie apokalipsą samochodową, też jest trochę bez sensu. Pomijam fakt, że bardzo dużo osób jeździ na "niekrakowskich" blachach. Nawet rejestracja krakowska, nie jest równoznaczna, z natychmiastowym wpierd...lem. Ale do meritum: Rozumiem i doceniam wysiłek włożony w przygotowanie taniego transportu, dla możliwie jak największej rzeszy kibiców. Ale, czy nie należało pomyśleć, o stworzeniu dwóch kategorii biletów? Pierwsza z przejazdem (15+20) i druga- sam bilet wejściowy z własnym transportem (15+10 dopłaty do pociągu). W ten oto sposób, jak mawia klasyk, i wilk byłby syty, i Manchester City... ps Że 10 zł, to nie pieniądze? Cóż, na ulicy, póki co nie leżą, to raz, a dwa- mam auto siedmioosobowe. Siedmiu chłopa, to jest spora dopłata do pociągu, a dla nas zwrócony koszt podróży, plus bonus wynikający z zaoszczędzonego czasu przed i po spotkaniu. ps'' Nie lubię jeździć pociągami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tak a potem płacze na forum że opony poprzebijane i latanie na psy jak po meczu z Levadią.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Masz znajomych? Masz. To wśród pięciu znajomych znajdź takiego, co jeździ autem w leasingu, albo beemą co ją ściągnął, ale nie przerejestrował. A jeżeli nie dostrzegasz różnicy, między polskimi blachami w Estonii, a krakowskimi w Sosnowcu, to za cholerę nic na to nie poradzę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
przecież przy zapisach się wpisujesz na listę. jak masz bilet to jedziesz normalnie, jak nie masz - jedziesz na jana, czego oczywiście nie popieram ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy jazda na sępa była by skur...ństwem? Myślę, że tak i to sporym! W SKWK sporo wysportowanych, odpowiednio zbudowanych facetów, co to mają szczególne uczulenie, na postępowanie niehonorowe. W drzwiach wagonu staje taki ułan młody, taki Gołota, ale inteligentniejszy i odważniejszy, a Ty wchodząc machasz radośnie biletem. Nie, nie musi go czytać, bo bilet z przejazdem jest w tonacji czetrwonej, a sam bilet jest w kolorze granatowym. Machasz czerwonym- wsiadasz. Machasz niebieskim... Gołota macha Tobą. Proste?
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nikt nie płakał, ale znaleźli się tacy, którzy po łbach dostali barwy potracili i jeszcze problemów narobili ludziom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Deivid ma racje
wszyscy by kupowali 15+10 a watpie ze przed pociagiem by sprawdzali kwity moze i by sprawdzili ty co wsiadaja w Krakowie a ci co wsiadaja na innych stacjach? bedzie wtedy duuze opoznienie i to wtedy sie nie wybula;]![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
koniec off topa. I nie wiem na h** ta dyskusja od kilku tygodni skoro i tak niczego wasze narzekanie nie zmieni. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tak z ciekawości nie orientuje się ktoś ile karnetów poszło
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo coś o której jest zbiórka na dworcu głównym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
mówiono przecież że wszystko będzie podane w swoim czasie !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kiedy ten czas nadejdzie ?
|
|