The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2009, 09:58
W szybkiej piłce dużo nie gadali o Wiśle... ale na TVP3 w sportowym wieczorze była rozmowa na ten temat...
i gadali że Skorża złożył propozycje rozwiązania kontraktu za porozumieniem stron... ale bardzo możliwe że Cupiał nie przyjmie dymisji... gadali coś o Lenczyku ale że to raczej nie możliwe żeby go zastąpił i o Smudzie że on poczeka sobie na reprezentacje... i mówili że Bednarz powinien i raczej odejdzie...
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Krystian168 : 27.07.2009 o godz. 09:58.
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.07.2009, 10:03
Krystian168 napisał(a):Wyświetl post
W szybkiej piłce dużo nie gadali o Wiśle... ale na TVP3 w sportowym wieczorze była rozmowa na ten temat...
i gadali że Skorża złożył propozycje rozwiązania kontraktu za porozumieniem stron... ale bardzo możliwe że Cupiał nie przyjmie dymisji... gadali coś o Lenczyku ale że to raczej nie możliwe żeby go zastąpił i o Smudzie że on poczeka sobie na reprezentacje... i mówili że Bednarz powinien i raczej odejdzie...
Mówili też, że Cupiał nie zna się na piłce i jest otoczonymi ludźmi, którzy sugerują mu jakieś decyzje, które nie są dobre dla klubu, ale dla ich własnego interesu owszem. Ten sam dziennikarz mówił też, że o losie klubu decydują od lat Ci sami ludzie i że jest to podobne do tego co dzieje się w PZPN.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 27.07.2009, 10:06
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Mówili też, że Cupiał nie zna się na piłce i jest otoczonymi ludźmi, którzy sugerują mu jakieś decyzje, które nie są dobre dla klubu, ale dla ich własnego interesu owszem. Ten sam dziennikarz mówił też, że o losie klubu decydują od lat Ci sami ludzie i że jest to podobne do tego co dzieje się w PZPN.
zapomniałem o tym... mam nadzieje że w końcu Cupiał znajdzie sobie doradców co mają chociaż minimalne pojęcie o piłce - oby tylko nie było za późno :/
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.07.2009, 10:31
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Mówili też, że Cupiał nie zna się na piłce i jest otoczonymi ludźmi, którzy sugerują mu jakieś decyzje, które nie są dobre dla klubu, ale dla ich własnego interesu owszem..
Przez ponad 10 lat to już nawet nie znając się na piłce można nabyć doświadczenia, więc chyba pora przestać zwalać na doradców i traktować decyzje Cupiała jako własne, przemyślane po swojemu.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.07.2009, 10:57
element napisał(a):Wyświetl post
Wyjebać to powinien wszystkich swoich doradców od 7 boleści..
Tylko i wylacznie bo to Oni sa odpowiedzialni za odpadniece z pucharow i obecna sytuacje w klubie.
Trzeba miec tylko nadzieje ze Cupial wyciagna wnioski z ostatnich lat
,
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów