The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
leo.w.starski
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2009, 18:39
Wisła zagrała z jajami , tylko trenerowi trochę jaj brakło.Bo co szkodziło w 80 minucie wpuścić np Leszczaka.
Tego mi u Skorży brakuje, jakby bał się Pawła na przykład zmienić. A Zieliński np Chrapka wpuścił.
Czasem trzeba zagrać va banque - zwłaszcza w meczu bez dogrywki.Wg mnie Ćwielong nie powinien grać dłużej niż 45 minut.A Pawełek pokazał klasę - szkoda że o dwa mecze za późno................
Gdzie twa korona amiko z Poznania , gdzie twoje mistrzostwo , pyro zaje..........ana
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 25.07.2009, 18:40
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Napastnika!!!!!!!!
otóż to
ba a nawet dwóch

teraz wychodzi, że to nie tyle wina Skorży ile Wisła ma poważne braki kadrowe

wcześniej było widać braki w obronie teraz w ataku

a dla Ćwielonga to może być ostatni sezon w Wiśle jeżeli jego skuteczność się nie poprawi(to nie jest zawodnik poziomu Wisły, widać brak Boguskiego

leo.w.starski napisał(a):Wyświetl post
Wisła zagrała z jajami , tylko trenerowi trochę jaj brakło.Bo co szkodziło w 80 minucie wpuścić np Leszczaka.
Tego mi u Skorży brakuje, jakby bał się Pawła na przykład zmienić. A Zieliński np Chrapka wpuścił.
Czasem trzeba zagrać va banque - zwłaszcza w meczu bez dogrywki.Wg mnie Ćwielong nie powinien grać dłużej niż 45 minut.A Pawełek pokazał klasę - szkoda że o dwa mecze za późno................
bo wiedział że mogą być karne
poza tym kogo ty porównujesz Chrapka do Leszczaka , człowieku pomiędzy nimi jest 7 lat różnicy, zupełnie inny poziom doświadczenia

co nie zmienia faktu, że w Polsce częściej powinni stawiać na młodzież
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 25.07.2009 o godz. 18:44.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Poczekalem do konca meczu z ocena wystepnu naszej druzyny. I moge powiedziec jedno po tym meczu. Malecki gra totalne dno od poczatku meczu z Levadia Tallin(tego jeszcze w Sosnowcu). Lobodzinski moim zdaniem przez 20 minut swojej gry zrobil wiecej zagrozenia pod bramka niz Malecki przec caly mecz. Jesli Golosia sie nazywalo jezdzcem bez glowy to jak nazwac w tym przypadku Malego?

Teraz pozytywy. FEnomenalna walka. To jest wlasnie to, Wisla walczaca, Wisla dominujaca. W tym meczu to Lechici mieli niewiarygodnie duzo szczescia. Poprzeczka, pare sytuacji ktore powinny byc bramkami. W mojej opinii Lech nie ugral w tym meczu sztycha bo to Wisla caly mecz kontrolowala gre. Owszem sporo niedokladnych podan lecz mysle ze to wynik jeszcze braku swiezosci po okresie przygotowawczym.

Ogolnie w mojej opinii wszyscy zagrali dobry mecz poza Maleckim ktory wydaje sie byc bez formy.
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

no nie mamy libero ....niestety...brakuje charyzmy i ogólnie jaj

Lemur napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś mieliśmy takiego lidera. Pełnego charyzmy, odmieniającego całą drużynę. Wszyscy grali przy nim w ważnych meczach nie na 100, a na 150% możliwości. Lider, przy którym nie miały prawa zdarzać się takie Lewadie, Valerengi, Vitorie Guimaraes i ne zdarzały się.

Nazywał się Kamil Kosowski. Jego odejście było największym kadrowym błędem Wisły ostatnich lat.
zastanówcie sie Chłopaki o czy wy piszecie... Żal jak pech to na całego. Fizycznie fakt jesteśmy lepiej przygotowani. Martwi mnie zaś, że Skorży już nie będzie w przyszłym tygodniu
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.07.2009, 18:41
Alvarez przeciętnie, na początku prawie straciliśmy przez niego bramkę, potem raczej dobrze w defensywie,kilka dośrodkowań które nie przyniosły skutku.

Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.07.2009, 18:41
Wisła była zdecydowanie lepszym zespołem, szczególnie w drugiej połowie. Ale z takimi strzelcami jak Ćwielong czy Małecki ciężko coś ugrać...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 25.07.2009, 18:42
Cytat:
Czyli faworytem do mistrzostwa pozostajemy wciąż my!!
Zgadzam się!Do kompletu brakuje jeszcze jednego napastnika, ale po dzisiejszym meczu trzeba być dobrej myśli
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.07.2009, 18:42
Szwankuje wykończenie. Małecki i Ćwielong muszą nad tym popracować bo było słabo. Duża rola w tym Skorży. No i oczywiście może być tak, że nie utrzymamy tego składu.

Bardzo dobrym transferem będzie Alvarez jeżeli będzie chciał u nas grać. Z drugiej strony wydaje się, że Wisła to jest właśnie taka drużyna na jego umiejętności więc może zostanie z nami na dłużej. Skorża mógłby go trochę poduczyć męskiej gry. Ma dobrą technikę, ciekawe zaskakujące uderzenie.

Kirm jak zwykle mi się podobał. Umie grać zespołowo. Jak wróci Boguski i Garguła to mogą sporo namieszać. Jeżeli mieliby ofertę za Diaza w wysokości około 1mln Euro, to lepiej go sprzedać niż kogokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
tsw28
Member

Od: 06.2007

Stary 25.07.2009, 18:43
Wiadomo ,że tym smutniej jest po meczu, gdy było się tak blisko wygranej...
Poprzeczka,prawidłłowa bramka-nieuznana...i karne-loteria.
Ale wsumie to tylko Superpuchar, najważniejsze by przez przegraną nie zaczęła się wyprzedaż.Dziś Wisła grała o niebo lepiej niż w Sosnowcu z Levadią.

Ps:Bardzo przydałby się napastnik.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.07.2009, 18:44
Kosa to był gość. Poki był w Wisle za Skorzy to skrzydla funkcjonwaly swietnie.
Ale coz nie ma go i nie bedzie.
Najgorsze to jest to ze u nas nie ma kto wykonywac karnych.
Lech znowu idzie na majstra...jeden mecz to malo zeby powiedziec o ich formie. Ale jakos mnie nie olsnili. Brak w srodku Murawskiego. Nasi bardzo niedokladnie. A Maleckiemu troche wedlug mnie odbilo. Za bardzo gwiazdorzy. A wrzutki ma slabe ze skrzydla wedlug mnie.
Alvarez ciezko cos powiedziec o nim. Poprawny mecz. Ale bardzo slabe wybicia ma.

Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Przegrana w karnych to jeszcze nie tragedia , smuci jednak gra w środku pola i brak presingu .
Do poprawnej dyspozycji Pawełka w trakcie meczu trzeba dodac brak pewności siebie czyt. słaba psychika przy pierwszych 3 karnych nie wykonał żadnego ruchu typowa reakcja zrezygnowanego gościa , jeszce jeden poważny minus to indolencja strzelecka dotyczy nie tylko Pepe ale ogólnie graczy biorących sie za strzelanie .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Tutaj nawet Guardiola czy Mourinho by cudów nie osiągnęli. Nie ma ataku, w środku męczy się Diaz, a w bramce Pawełek męczony przez Kazimierskiego. Szkoda słów. No i ostatnie zdanie o Pawełku - to on wybronił Wisłę. Mogliśmy dostać 3-1 i byłby większy płacz
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.07.2009, 18:45
Ten mecz potwierdzil to o czym wszyscy dobrze wiemy - ze bez skutecznego napastnika spotkan sie nie wygrywa. Zespol zdany na laske wybitnego specjalisty od chromolenia wszystkich dogodnych okazji, czyt. Pepe Cwielonga oraz slabiutkiego Brozka (bo tak poki co sie prezentuje), to w najlepszym razie zespol remisujacy.

Nie rokuje to najlepiej na najblizsze kolejki ligowe.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 25.07.2009, 18:46
Chrapek, to wszedl na boisko bo lechici juz sie slaniali na nogach, a lawka Amici jest jeszcze krotsza niz nasza. Sedziowanie bylo ogolnie fatalne, bo bramka na 2 : 0 dla kuchenkorza byla wedle mojej oceny, zdobyta prawidlowo. Debilizmem jest tez rozgrywanie konkursu jedenastek po 90 minutach, zamiast grac dogrywke. Przeciez liga rusza dopiero za tydzien, to poczatek sezonu i okazaloby sie, kto jest rzeczywiscie lepszy w polu.

Pressing byl, tylko nieumiejetnie stosowany.
Odpowiedz cytując
ZNAMEK
Member

Od: 09.2004

Stary 25.07.2009, 18:48
Dzisiaj celowo przyglądałem, się reakcją Pawła Brożka i zdecydowanie mniej było wymachiwania rękami... może ktoś mu zwrócił uwagę... może Paweł czyta forum
Jak dla mnie forma Brożka jest bardzoooo słaba. Na obecną chwilę jeśli się znajdzie jakiś klub który da 2 mln euro a może 2,5 to na miejscu włodarzy sprzedałbym Pawła( on jest już wypalony) i w zamian sciągnął króla strzelców ligii węgierskiej za 500 tyś eur plus bramkarza testowanego z czech za około 200 tyś- dodatkowe kontrakty dla nich to max w sumie 250-300 tyś euro rocznie. Co daje: przychód 2,5 mln za Brożka +kontrakt czyli około 2,7 mln a koszt w wysokości około 1 mln euro czyli wisła jest do przodu 1,7 mln eur. Dziura budżdzetowa załatana prawie w 100% a nam się poprawia defensywa a ofensywa prawdopodobnie nie pogarsza.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.07.2009, 18:49
To co Małecki dzisiaj grał to sabotaż. Szkoda, ze Pan Trener tego nie widział albo z jakichś innych względów nie zdjął go z boiska na czas. Może wtedy by mu się nie odwdzięczył podsumowując swój występ. Przy okazji pełna nonszalancja jakby grał w meczu o puchar sołtysa Cikowic na festynie Koła Gospodyń Wiejskich. Poza tym wychodzi to co robią (a raczej czego nie robią) na trenningach. Mniej jeżdżenia quadami i innych zabaw, a więcej trenningów strzelania karnych i rzutów wolnych. Ale tym już chyba zajmie się nowy trener. Bo jak narazie to mamy porazkę za porażką.
Odpowiedz cytując
lolek10
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 25.07.2009, 18:50
nie ma co sie oszukiwac Kasprzik wybronil Lechowi puchar ... pawelek nam nie pomogl jakos sie nei zdiwilem bo nieliczylem na niego. Teraz trzeba czekac co bedzie ze skorza bo sprzedaz Brozka jest pewna, od kilka tygodni bez formy.

Daje tu link do karnych i barmek z meczu: http://www.ebramki.pl/view,super-puc...nan-,6003.html Jedno trzeba przynac jednak Pawelkowi wybronil karnego Stilicia
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.07.2009, 18:50
sqallpl napisał(a):Wyświetl post

Wisła jest ciągle taka sama jak wtedy, kiedy zdobywała mistrzostwo.
Wiem ze to jeszcze za wczesnie z ocenami i prognozami ale... mnie sie wydaje ze ten sklad moze byc ( o ile juz nie jest) lepszy od tego z poprzednigo sezonu.. paradoksalnie i obiektywnie.. ( i nie wyjezdzac mi tu z jakas Levadia bo to jest inna bajka i inne czynniki decydowały). Kirm ktory jest jeszcze młody juz robi wiecej pozytku dla Wisły niz Marek Zienczuk ktory czesto mial mecze w kratke.. Andraz jest napewno bardziej waleczny i zadziorny i to mysle wiele da na korzysc Wisełce.. Fakt faktem że strate po Baszczynskim jest trudno załatac bo to był piłkarz... "ponadczasowy" i takich to się nie znajdzie juz w polsce ale myśle ze Alvarez wespół z Singlarem poradza sobie na tej pozycji i nie bedzie problemu.. Jest jeszcze Jop ktory zawsze się przyda w razie kontuzji - myśle ze idealna zapchajdziura na obrone.. dosc solidny.
Garguła - o ile wroci do formy reprezentacyjnej bo bedzie prawdziwy zastrzyk mocy w Wiślacka ofensywe..
Dzisiejszy mecz pokazał ze chłopaki przy wiekszym zgraniu moga stworzyc naprawde naprawde super druzyne..
Nie obchodzi mnie Lech, Legia, Polonia czy inne srakowie czy dupadie talin, nie mam zamiaru plakac nad tym co się stało, tylko patrzec z wiara w przyszłosc.

tak wiec: Bedzie dobrze!! Zdobedziemy Mistrzostwo! Musi byc dobrze.. i życze jeszcze wiekszej wiary w
druzyne..
Już w sobote w Sosnowcu!! Musimy tam być!

pozdrawiam
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.07.2009, 18:51
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Ten mecz potwierdzil to o czym wszyscy dobrze wiemy - ze bez skutecznego napastnika spotkan sie nie wygrywa. Zespol zdany na laske wybitnego specjalisty od chromolenia wszystkich dogodnych okazji, czyt. Pepe Cwielonga oraz slabiutkiego Brozka (bo tak poki co sie prezentuje), to w najlepszym razie zespol remisujacy.

Nie rokuje to najlepiej na najblizsze kolejki ligowe.

Tzn tak ---zespol dzis walczyl i optycznie byl lepszy.

Ale co nam z tego.

Ile sytuacji jeszcze zmarnuje nam Cwielong zeby nas pograzyc.Moglsimy przejsc Levadie i dzis miec SuperPuchar a mamy stype.

Gra byla dobra do 16 metra.A dzis na slabiutka Amike wystrczylby tak drwal z 3 ligi angielskiej,co dostal by pilke rozepchal sie i zwyczjnie kopnąl do bramki.Kiedys wszczyscy sie smiali z Radovanovica.I co , terazNapewno gorzej do Cwielonga sytuacji by nam sie spartalał.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.07.2009, 18:51
Lemur napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś mieliśmy takiego lidera. Pełnego charyzmy, odmieniającego całą drużynę. Wszyscy grali przy nim w ważnych meczach nie na 100, a na 150% możliwości. Lider, przy którym nie miały prawa zdarzać się takie Lewadie, Valerengi, Vitorie Guimaraes i ne zdarzały się.

Nazywał się Kamil Kosowski. Jego odejście było największym kadrowym błędem Wisły ostatnich lat.
W pełni popieram... Jeszcze Szymkowiak, który dzielił piłkę jak mało kto. Popieram również słowa pana grześka632, wydaje mi się że teraz potrzeba nam napastnika, ewentualnie bramkarza(ja już straciłem wiarę, więc trzeba być optymistą że Pawełek będzie bronił tak jak dzisiaj). Drużyna prezentuje się na prawdę dobrze i myślę że nie powinno się zwalniać pana Macieja, tylko zakontraktować partnera dla Brozia!
Ostatnio edytowane przez Eleusis : 25.07.2009 o godz. 18:55.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.07.2009, 18:55
Napastnik typowy egzekutor by nam się przydał. Taki sęp pola karnego.

Odpowiedz cytując
Vasquez
Member

Od: 08.2003

Stary 25.07.2009, 18:58
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
Napastnik typowy egzekutor by nam się przydał. Taki sęp pola karnego.
trzeb było znowu Franka brać....na pewno by ustrzelił więcej niż pan na Ć...
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 25.07.2009, 18:59
Brakuje Garguly i Boguskiego, wtedy sila uderzenia wzrosnie o conajmniej 50%, w koncu beda jakies pilki prostopadle.
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 25.07.2009, 19:03
Bramka dla Lecha na 2-0 słusznie nie była uznana, bo Stilić był na trzymetrowym spalonym. Gdyby było inaczej, pan Gil z pewnością gola by uznał. Nie wiadomo z jakiego powodu nie uznał za to gola Brożka, bo Junior na pewno nie faulował w polu karnym. Ogólnie sędzia gwizdał tylko w jedną stronę...
Brawo dla Mario, zagrał dobrze i pewnie, obrona w miarę ok, z Alvareza będzie pociecha, bo widać, że gość w piłkę grać potrafi. Sobol i Junior nieźle, Kirm jak zwykle bardzo aktywny, chociaż dopiero w drugiej połowie zaczął dostawać piłki. W pierwszej szlag mnie trafiał jak widziałem, że stał niepilnowany, a wszystko szło prawą stroną... Małecki katastrofa... Wiele razy grał słabo, ale dzisiaj przeszedł sam siebie... A za tą kontrę w drugiej połowie, gdzie zamiast zagrać wzdłuż bramki do Brożka, to sam strzelał, to natychmiast powinien zostać zmieniony... Wychodzili z kontrą trzy na jeden, albo trzy na dwa, ale co tam... Nawet taką sytuację potrafił koncertowo spier......ć... A Brozio miałby pięć metrów do pustaka...
Fajną zmianę dał Jirsak, wprowadził sporo spokoju, fajnie zaczęli grać piłką w środku pola... Całkiem nieźle Łobo...
Ogólnie mecz całkiem niezły, szkoda tylko, że brakuje spokoju w sytuacjach i brakuje dokładności w ostatnim momencie akcji...
A Ćwielongowi to chyba przydałby się jakiś psycholog... Już większy pożytek z niego był, jak przeszedł na bok pomocy....
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.07.2009, 19:07
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Tzn tak ---zespol dzis walczyl i optycznie byl lepszy.

Ale co nam z tego.

Ile sytuacji jeszcze zmarnuje nam Cwielong zeby nas pograzyc.Moglsimy przejsc Levadie i dzis miec SuperPuchar a mamy stype.

Gra byla dobra do 16 metra.A dzis na slabiutka Amike wystrczylby tak drwal z 3 ligi angielskiej,co dostal by pilke rozepchal sie i zwyczjnie kopnąl do bramki.Kiedys wszczyscy sie smiali z Radovanovica.I co , terazNapewno gorzej do Cwielonga sytuacji by nam sie spartalał.
Co gorsza, nie sama skutecznosc jest u Cwieloga dramatem, bo i szybkosc kiepska i przyjecie marne.
Dzis w pierwszej polowie gral tak jak w poprzednim sezonie w kilku spotkaniach (np. z Arka), kiedy sam sobie zadawalem pytanie, czy istnieje taki pilkarski element gry, ktorego ten czlowiek nie jest w stanie schrzanic.

Naprawde jest chyba jakas granica, po ktorej ktos powinien powiedziec dosc i szukac innych rozwiazan, bo dalsze tolerowanie takiej gry moze okazac sie dla Wisly jeszcze bardziej kosztowne. Juz w poprzednim sezonie, gdyby nie kilka goli obroncow, obecnie z innej pozycji przystepowalibysmy do rozgrywek. O Superpuchar zamiast Wisly zagralaby dzis Legia.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.07.2009, 19:07
Vasquez napisał(a):Wyświetl post
no nie mamy libero ....niestety...brakuje charyzmy i ogólnie jaj
Czekaj czekaj... To my ****a w siatkowke gramy?!! Oo
Odpowiedz cytując
kisiel92
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 25.07.2009, 19:10
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Brakuje Garguly i Boguskiego, wtedy sila uderzenia wzrosnie o conajmniej 50%, w koncu beda jakies pilki prostopadle.
Jak może brakować kogoś, kto nie zagrał jeszcze w jakimkolwiek meczu?

Co do spotkania z Lechem, w pierwszej połowie miałem odczucie że zawodicy Wisły za wszelką cene chcieli wejść z piłką do bramki, brakowało mi strzałów z dystansu (pierwszy oddał chyba Małecki w 35 minucie?)
Odpowiedz cytując
M@Terac
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 25.07.2009, 19:11
Tak libero...ostatni obrońca...ludzie....
Co do meczu, mimo sytuacji nie ma kto strzelać, Brożek zaczyna "gwiazdorzyć" i mamy problem. Piotrek Ćwielong wszystko ok do momentu aż przyjdzie moment oddania strzału na bramkę, wtedy po prostu się gubi...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 25.07.2009, 19:13
kisiel92 napisał(a):Wyświetl post
Jak może brakować kogoś, kto nie zagrał jeszcze w jakimkolwiek meczu?

Co do spotkania z Lechem, w pierwszej połowie miałem odczucie że zawodicy Wisły za wszelką cene chcieli wejść z piłką do bramki, brakowało mi strzałów z dystansu (pierwszy oddał chyba Małecki w 35 minucie?)
Aaa, to Gargula ma 18 lat i dopiero wchodzi do ligi :]? Nie wiedzialem, bo ja myslalem, ze to reprezentant Polski i jeden z najlepszych pomocnikow w naszej lidze . Klase Lukasza chyba kazdy zna, kto interesuje sie pilka.
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.07.2009, 19:14
Kiedys to mielismy Kazia Moskala, to byl lider. Kosa tez byl dobry, ale on ciagnal druzyne tym, ze biegal jak poparzony ;-P

No, ale co bylo, a nie jest..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów