|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Sorry ze teraz o tym ale czy bedzie jakaś transmisja z meczu o superpuchar. Długo mnie nie było i nie wiem.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
uwaga uwaga
mam nadzieje że to nie są jakieś jaja, ale PODOBNO mecz będzie można oglądać tutaj: http://www.fromsport.com/video-43217.html lub http://www.fromsport.com/video-43350.html Z góry przepraszam jeżeli to ktoś sobie jajca robił, ale lepiej wstawić - a nuż będzie transmisja i zobaczymy naszą wygraną. Powód: złe linki
Ostatnio edytowane przez elomike : 22.07.2009 o godz. 10:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
tylko ze to jest okno meczowe z pierwszego meczu, zobaczcie sobie na date i godz........tam na bank nie bedzie transmisji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na kuszo jest link do bwina wiec jest jakas mizerna szansa...
http://www.kuszotv.pl/index.php?id=t...7&r=2009#15398 |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jest link tyle, że na stronie bwin bedzie mozna na zywo typować wynik.Bedziemy jedynie wiedzieli kiedy padaja bramki,kartki itp.Dobre i to.Na transmisje tego dnia nie mamy co liczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To tylko reklamy...
Jak może być transmisja, skoro nie będzie na stadionie telewizyjnych kamer ? ![]() Jedynie oficjalna może coś nakręci swoją kamerą i da na tube'a z poślizgiem. ![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mecz jak narazie najważniejszy w sezonie a my go nie obejrzymy lipa ;D Osobiście liczyłem że Polsat pokaże ten rewanż ale się przeliczyłem szkoda!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
najeżdżacie na Polsat, ale oni jako jedyni podjęli jakąkolwiek inicjatywę, w przeciwieństwie do tego leszcza Korzeniowskiego, skoro żadna telewizja w Estonii nie realizuje transmisji, to nie dziwię się, że Polsat nie chce tego sam robić, bardzo można dziwić się tylko estońskiej TV, jakby nie było Levadia to mistrz i mimo wszystko są w lepszej sytuacji przed rewanżem, a jednak telewizja ma to gdzieś, to jest dziwne |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zadne Sopcasty, Kuszto, Justiny i inne wynalazki nie pokaza tego meczu z jednej prostej przyczynu nie maja komu ukrasc sygnalu zeby go potem umiescic na swoich stronach i zarobic na reklamach .
A same ne wyprodukuja bo kasy nie wyloza z prostego wzgledu oplaclnosc, a doplacac do interesu nie beda bo i po co ku uciesze darmozjadow. Zal kupic abonamet a potem placze ze TV nie chce robic relacji. Polsat jest stacja komercyjna wiec nastwiona na zysk, ale i tak chca cos zrobic. TVP jest telewizja pasntwowa- misyjna i jej swietym obowiazkiem jest pokazywanie takich imprez bez wzgledu czy sie im oplaca czy nie i czy reklamuja komus potem rozgrywki czy nie. Konferecje libertasu sie im oplacalo pokazywac czy konferencje lpr-u, ale nie ma co sie dziwic jak pracuje tam stado baranow na uslugal samoobrony pisu czu lpr. Nazw specjalnie nie pisze z duzej litery bo i po co. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, ze jak TVP miala prawa to pokazywala wszystkie mecze, z Azerbejdzanow, Gruzji czy innych zadupii.Nawet te w Intertoto...Przynajmniej oni dbali o kibica, nie to co Polsat.Jak kupili te prawa do LM to ich obowiazkiem jest pokazanie calosci rozgrywek.I nie dziwie sie TVP, ze nie chca tych meczow pokazywac, bo po co maja reklamowac produkt, ktory i tak bedzie w innej stacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
będzie jakaś transmisja z meczu z Kuchenkorzem ?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
no krew mnie zalewa !!! tak bardzo bym chcial obejzec ten mecz!!! no co za kraj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Tak trudno zobaczyć trochę wyżej? Mecz będzie na TVP Sport. Co ciekawe wyczytałem dziś na stronie Lecha że będzie też w TVP Poznań, szkoda że TVP Kraków nie wpadło na taki pomysł... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
przyznam, że pewnych rzeczy nie rozumiem.
Polskie kluby odstapiły prawa do pokazywania meczów eliminacyjnych firmie Sportfive (tak wiem, że Wisełka postąpiła trochę inaczej). Dlatego uważam, że firma , która zakupiła te prawa powinna miec także w umowie obowiązek przeprowadzenia transmisji. Kupuje sie prawa w pakiecie, więc normalne, że na jednym meczu można zarobić, a na innym stracić. Uważam, że przy podpisywaniu następnej takiej umowy trzeba wyegzekować od firmy pośredniczacej obowiązek przeprowadzenia transmisji w zamian za prawo do niej. Z drugiej strony - co robi dział marketingu w Wisle skoro nie potrafi sprzedać nikomu takiego dobrego produktu jak spotkanie eliminacyjne będące dla Wisły "być albo nie być" w pucharach w tym roku? Na miejscu Cupiała i RN dawno poslalłbym tych ludzi na zasiłek dla bezrobotnych |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
skoro mecz bedzie w TVP Poznan, to może będzie również puszczany w ogólnopolskiej części regionalnej...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak w miescie malo kto wie o takiej druzynie tym bardziej w kraju, gdyby Wisla nie oddala praw w tamtym tygodniu za darmo to polsat na pewno by nie robil realacji. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Rzeczywiście, taki dobry produkt, że nikt nie chce kupić. Wogóle, ten produkt jes tak wspaniały, że nawet za darmo nikt nie chciał jechać do Estonii i robić transmisji. FraMat, Ty powinienes zostać szefem marketingu.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety kasa się teraz liczy, a nie kibice. Jako produkt ten mecz rzeczywiście nie jest wspaniały, lecz dla nas najważniejszy. Z drugiej jednak strony ciekawy jestem ile osób w Polsce ogląda teraz arcyważny mecz towarzyski lecący na żywo na polsacie sport-Tajlandia vs Fc Liverpool? Pewnie kilka milionów.
Ostatnio edytowane przez Luissss81 : 22.07.2009 o godz. 14:24.
![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Smieszne, ze Polsatowi oplacalo sie pokazywac i placic (jeszcze jakas nagroda dla zwyciezcy byla ?) rozgrywki zwane potocznie pucharwem pasztetowej.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jest jedno pocieszenie panowie stadionik ładnie rośnie
<jupi><jupi> |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Miałem zakupić Polsat Cyfrowy... Ch... nigdy w życiu !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś linki do alternatywnych relacji live ? bo podejrzewam że przy takim zainteresowaniu TWSD szybko padnie :/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na oficjalnej jest relacja i na kilku portalach jak np interia czy gazeta.pl ![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.live.wisla.krakow.pl/
http://wislasoccer.com/news_item_10905.htm do tego jeszcze interia Jak ktoś nie będzie mógł śledzić relacji, to może wysłać mi na PW nr komórki - postaram się wysłać sms-a przy każdej zmianie wyniku |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |