The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2009, 19:23
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Czemu zamieniłeś słowo: "pod warunkiem" z "jeśli". Podtrzymuje swoje zdanie, że pierwsza sentencja jest nie prawdziwa. Wytłumaczę Ci ,,możliwe pod warunkiem" równoważne jest z "nie możliwe jeśli warunek nie będzie spełniony". Co już widać, że jest nieprawdą. Nadal masz wątpliwości ?

Po za tym kolego już wiadomo, że odpadną dwie drużyny z wyższym współczynnikiem w 3 rundzie el LM z drabinki niemistrzowskiej i nadal Lech jakoś ma szanse
Szkoda mi czasu na dyskusje o różnicy słów "jeśli" i "pod warunkiem". To po pierwsze.
Po drugie, skąd wiadomo, że odpadną dwie drużyny z wyższym współczynnikiem?

Badyl1999 napisał(a):Wyświetl post
Nie zgadzam się z tą opinią, ponieważ Polska nie musi żadnego punktu zdobyć wiecej niż Słowacja
Jeśli Na koniec tegorocznego rankingu Polska chce być przed Słowacją to musi się ostro napocić by wyprzedzić Słowację.
Ja piszę o tegorocznym rankingu Ty o przyszłorocznym.

Badyl1999 napisał(a):Wyświetl post
Analiza rankingu od miejsca 22 nie ma sensu ponieważ po zmianach w rankingu miejscem które daje nam korzyści w postaci 5 drużyn w EP jest pozycja 15
I do tego powinniśmy sie odnosić!!

Pozdrawiam
Wiecie co. Najpierw Goral wyjechał dziś o pisaniu prawdy. Teraz kolejny mędrca się pojawił i pisze co ma a co nie ma sensu albo jakich założeń powinienem się trzymać.
W moich analizach będę się trzymał moich założeń takich jakie uznam za celowe.
Ty Badylku jak uważasz, że do analiz powinno się przyjąc inne założenia to po prostu napisz coś a nie mów mi co i jak ja mam pisać.
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 14.07.2009 o godz. 19:54.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów