|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wywiad z Łukaszem Gargułą
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Łukasz pisze,że jakby kiedyś dostał ciekawą oferte z zagranicy to by nie odmówił
hm ciekawe ale pewnie nie odejdzie wczesniej niż za jakies 2 sezony![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kirm sprawia wrazenie rozsadnego i rozgarnietego chłopa.Do tego raczej spokojny ale nie az tak jak Tomas
![]() Wyglada na szczesliwego ze do nas trafil,no i slyszal duzo o nas kibicach Taki Sobol,walczak ,nogi nie odstawi ,oby szybko wkomponowal sie w zespol i godnie zastapil nam Zienia ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekaw jestem, jak do tego podchodzi sam Brożek. Z jednej strony możliwość gry w Anglii i większe zarobki, to bardzo kusząca sprawa. Z drugiej - on sam jeden wie, w jakim stanie jest jego (parę miesięcy temu) kontuzjowana noga. Jeśli jest tylko "zaleczona" to - w Anglii przy tej dynamice gry - szybko mogłoby mu się coś niedobrego stać. Dla samej Wisły większą wartość ma H. Peralta niż R. Osuch. Pierwszy sprowadza nam do klubu fajnych graczy (oby z Brazem się udało), a drugi tylko liczy na sprzedaż. Jeśli rzeczywiście Osuch chce zarobić, to niech kogoś znajdzie DLA WISŁY. Sprzedawanie Brożka za niską cenę jest głupotą. Jeśli Paweł dobrze spisze się w pucharach, chętni na pewno się znajdą (tak jak kiedyś na Błaszczykowskiego). |
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.fulhamfc.com/Club/Message...&TopicID=78716 polecam
![]() ![]() http://www.mirror.co.uk/sport/footba...5875-21497926/
Ostatnio edytowane przez waldemar : 06.07.2009 o godz. 12:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Znalazł Gargułe.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To my nie wiedzielibyśmy o istnieniu Garguły, gdyby nie Osuch!?
Tak nam pomógł, że wpuścił nas w maliny w związki z kontraktem Łukasz. Już nie pamiętasz tego całego zamieszania!?
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 06.07.2009 o godz. 13:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znam tą sprawę bardzo dokładnie. Chodziło mi o to, że jak menedżer piłkarski miał jakiś udział przy sprowadzeniu Łukasza do Wisły.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Gargula to zawodnik, ktory jak na polska lige nie potrzebuje miec zadnego managera, w sensie ze jest znany i kazdy wie jak gra. Porownanie Osucha do Parlety to jak porownywac dupe do trabki, bo o Marcelo i innych gdyby nie Parleta to bys w zyciu nie slyszal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jeśli to prawda to nie zbyt dobrze świadczy o Brożku i klubie. Pojedzie na testy zdrowotne zagranice i może sie okazać ze ich nie przejdzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
na glownej jest... uzupelnianka Pawelka
![]() http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ianka_pawelka/ ''Idol z dzieciństwa… Oliver Kahn''. dla mnie to jeden z najbardziej nienawidzonych pilkarzy ever''Moim marzeniem jest… grać w dobrym klubie.''- Mario, otrzasnij sie, gdzie teraz grasz? dawac tego Nurkovica
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 06.07.2009 o godz. 23:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież spełnił swoje marzenie i gra w Wiśle. Nie widziałem żeby kiedyś narzekał z tego powodu. Ja tam wierze, że Mariusz powróci w tym sezonie do wysokiej formy i stanie się naszym filarem. To świetny bramkarz a prywatnie dobry człowiek - oby został w naszym klubie jak najdłużej. Ludzie tu mają manie szukania sobie kozła ofiarnego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Sama artroskopia mająca tylko na celu sprawdzenie 'co w kolanie piszczy', to z tego co czytałem, jakieś 2 tyg więcej rehabilitacji - innego sposobu by dokładnie wiedzieć na czym się stoi, przy takich urazach jak miał Paweł, ponoć nie ma.Pisałem już dawno i nie raz że dla mnie to bardzo dziwna sprawa ale czy u nas od tych spraw jest banda kretynów, czy m.in ja jestem przewrażliwiony to czas pokaże.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
co wy się tak przejmujecie. ważne, że Brożek gra i strzela bramki, a to że nie chciał operacji to już tylko i wyłącznie jego problem, który w przyszłości może mu zahamować karierę.. ale wtedy już raczej Wiślakiem nie będzie.. więc nasz klub na tym nie ucierpi..
oczywiście, życzę Brożkowi jak najlepiej, ale dla mnie najważniejsza jest Wisła! doceniam jego poświęcenie, że chciał pomóc w walce o mistrza, chwała mu za to! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a tak z innej beczki to dlaczego Łukasz Garguła nie miał oficjalnej prezentacji? Kiedy będziemy wiedzieć,że wybrał koszulke z nr 10 ;p? tak mnie naszło jak oglądałem prezentacje CR9 ;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
u nas będzie prezentacja przed sezonem wszystkich nabytków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Lol, to jest jakieś fatum w tym klubie, najpierw, Dawidowski, Niedzielan, potem Garguła po nim Baszczyński,teraz Singlar i niewiem czy po drodze jeszcze ktoś nie zerwał więzadeł w kolanach. ten klub ma cholernego pecha do tej jednej konkretnej kontuzji.
Paweł Brożek także był blisko... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szczęście w nieszczęściu.
Jakby wypadł nam ze składu na 6-8 miesięcy to byłby problem przed wielkie P. Co nie zmienia faktu, że prawego obrońce pozyskać musimy. Niezwłocznie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Zaluje oczywsicie Petera ale kazdy przyzyna ze nawet jesli ten tej kontuzji by nie doznał,koniecznie potrzeba zawodnika na ta pozycje. Sezon dlugi ,Liga Puchary w Polsce i Europie itd ,na tyle spotkan bez ławki ani rusz.Popytajcie Kuchenki ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W sumie to mam plan na skonstruowanie obrony na najbliższe mecze ;]
Piotrka Brożka na prawą stronę obrony (z konieczności), w środku Marcelo i Głowacki a z lewej nasz najbardziej doświadczony lewy obrońca, sam Jacek Bednarz ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ta pewnie całkiem ciekawy pomysł a na ławce usadzimy Kazka Moskala co ty na to
![]() ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I obrona gotowa, pokonamy ich doświadczeniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
nie no jak sie by uprzec to od lewej: Diaz, Marcelo, Głowa, Brozek
a wariant z łobo na prawej stronie moim zdaniem był testowany po to ze jakby ktorys z tej 4 wyzej wymienionej wypadł ze skladu to Łobo byłby dokoptowany na prawa obrone wtedy. Tak Pan Maciej musi kombinowac bo naprawde w tej chwili to stoimy nad przepascia, w kazdje minucie treningu trzeba dmuchac i chuchac na obrncow oby ani jeden juz kontuzji nie złapał ;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ja sie tylko zastanawiam jak słaby musi być Varga , albo inaczej jak bardzo neichętny do jego wystawiania musi być Skorza, że zamaist niego na obronie gra Łobo czy młody Czekaj...
Swego czasu w derbach całkiem nieźle pomykał, i tak sobie myślę że chociaż wątpliwe jest to że odzyskamy chociaż część utopionych w niego pieniedzy , to niech przynajmniej w obliczu posuchy w obronie zapierdziela i zarabia chociaż w części na siebie. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|