|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Witam serdecznie !
Ponownie mam przyjemność ogłosić aukcję na rzecz chorego na białaczkę 4-letniego Mateuszka Przedmiotem licytacji jest unikatowa koszulka, smycz oraz bilet z meczu Lechia-Wisła. Wszystkie pieniążki trafią na rzecz chorego malucha !!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=664516220 www.pomozmateuszowi.pl Powód: brak linka
Ostatnio edytowane przez siara : 16.06.2009 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
koszulka ma rozmiar XL
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
hop hop hop
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
hop hop hop
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
już stówka pękła
cudnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=664516220 ostatnie chwile aukcji !!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ostatnie 45 min aukcji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
107,50zł za koszulkę to chyba niezły wynik...moim zdaniem mogłoby być więcej ofert gdyby można było za pobraniem kupić
![]() ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aukcja charytatywna to była chłopie, kasa trafić ma na "konto Mateuszka" a wysyłka idzie od osoby która to podarowała, więc przy pobraniu to zupełne zamieszanie by było ... zresztą jak to różnica dla chcącego kupić? nie czaję ...
czy tak standardowo po polsku ponarzekać chciałeś? a 107,50 zł to bardzo dobry wynik EDYTA: taka sama jak kupić i zrobić przelew na konto ... Powód: odpowiedź na post poniżej
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 26.06.2009 o godz. 00:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wiesz przeczytałem mój post jeszcze raz i nie widzę w nim narzekania
i rozumiem że to aukcja charytatywna ale ja np nie kupuje niczego za wpłatą na konto... no cóż taki uraz a skoro ktoś wychodzi z taką inicjatywą to nie wiem czy to taka filozofia po odebrani kasy od kuriera podejść do baku i wpłacić na jego konto![]() ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|