The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2009, 21:48
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
...następny. Liga słowacka to dno i nie wiem czy w Europie jest gorsza ... może Białoruś i inne Luksemburgi.

Wg transfermarkt:
-wartość polskiej ligi - piłkarzy - 173.925.000 €
-wartość wegierskiej ligi - pilkarzy - 74.675.000 €
-wartość ukraińskiej ligi - piłkarzy - 478.800.000 €
-wartość słowackiej ligi - piłkarzy - 30.225.000 €
-wartość Wisły - piłkarzy - 28.350.000 € - 2 mln mniej niż całej słowackiej ligi!
jak dla mnie jeden z lepszych postow w historii tego forum.
to teraz jeszcze wytlumacz co chciales przekazac przez te cyferki. bo jesli chciales pokazac uklad sil w europie srodkowo-wschodniej za pomoca tych liczb to ja nic nie napisze.
ja osobiscie mysle ze na podstawie takich zestawien powinni kwalifikowac zespoly do LM. Slowacka i wegierska mamy juz z glowy...
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 15.06.2009, 21:48
Piłkarze zazwyczaj przechodzą ze słabszego klubu do lepszego, musicie to zrozumiec. Więc nie spodziewajcie się niewiadomo jakich nazwisk w Wiśle.

Piłkarze Wisły kosztują 30mln euro? hahaha jak oni tam liczą za Łobodzinskiego po 2,5 mln E to czemu sie dziwic, wkońcu mamy jeszcze Dawidowskiego i Niedzielana w tej kadrze...
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 15.06.2009 o godz. 21:53.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
tylko_centrum
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 15.06.2009, 21:54
Panowie, jak wam się Bozok nie podoba to zróbcie zrzutę. Całkiem niedaleko za nasza zachodnią granicą jest inny skrzydłowy do wyciągnięcia, tylko ze chcą za niego 90 milionów w dodatku funtów. Tak więc proszę, zróbcie zrzutę i sprowadźcie do Krakowa Ribery'ego.

Tylko Centrum
Odpowiedz cytując
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 15.06.2009, 22:01
Jego statystyki w tym sezonie nie powalają. Z ciekawości sprawdziłem Zieńczuka i wyszło mu 2 gole i 8 asyst. Łobo ma z kolei 2/6, Cwielong 2/3, a Mały 5/5. Jak na skrzydłowego nie jest to jakiś super wynik nawet przy optymistycznym dla nich założeniu, że poziom lig jest równy. Może za bardzo ulegam matematyce, ale czego się od skrzydłowych wymaga.
Ostatnio edytowane przez eMTe : 15.06.2009 o godz. 22:04.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 15.06.2009, 22:01
maRgrabkarz napisał(a):Wyświetl post
jak dla mnie jeden z lepszych postow w historii tego forum.
to teraz jeszcze wytlumacz co chciales przekazac przez te cyferki..
Te cyferki znaczą tyle, że nikomu z tf nie chce się fatygować do Słowacji i zbadać tamtejszy rynek bo to kupa gówna i każdy to wie tylko na tym forum co drugi post to spuszczanie cysterny spermy na lige Słowaków, jak to oni grają..wygrali zasłóżenie z Polską, ich kluby dochodzą dalej niż polskie w pucharach...Ludzie, wiadomo, że transfermarkt jest nieobiektywny, że przecenia np. takiego Zienia - 1800000e, ale przecenia także Słowaków, Niemców, Włochów i mniej więcej wyjdzie sprawiedliwie i równowaga zostaje zachowana, czyli liga np. ukraińska>polskiej>węgierskiej>słowackiej>maltańsk iej, itd. Ale widze, że co niektórzy tutaj myślą, że Słowacy są lepsi bo wygrali z Polską 2:1 - w jakich okolicznościach każdy wie...no ****a i spijają sobie jeszcze z dziubków. Macie pojęcie o piłce dziewczyny?
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 15.06.2009, 22:03
Wisła to nie Real Cupial to nie Perez.Cieszmy sie z tego co mamy .
Odpowiedz cytując
loozak84
Member

Od: 08.2007

Stary 15.06.2009, 22:04
to ja moze zapodam inne liczby:

1. Słowacja 6 15
2. Irlandia Płn.7 13
3. Polska 6 10
4. Czechy 6 8
5. Słowenia 6 8
6. San Marino 7 0
Odpowiedz cytując
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 15.06.2009, 22:07
loozak84 napisał(a):Wyświetl post
to ja moze zapodam inne liczby:

1. Słowacja 6 15
2. Irlandia Płn.7 13
3. Polska 6 10
4. Czechy 6 8
5. Słowenia 6 8
6. San Marino 7 0
I co stwierdzisz dzięki temu, że Irlandia ma ligę lepszą od polskiej, a my od czeskiej?
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.06.2009, 22:10
Po pierwsze poziom lig pokazuja Europejskie puchary, a tam według miejsca jest słowacka>polska>węgierska
Po drugie te statystyki nie sa takie złe porównując z naszymio skrzydłowymi i biorac pod uwagę że Wisła więcej strzela od Ruzomborka
Po trzecie to faktycznie trochę przypomina Peszke, spora szybkość zwód raczej na szybkość, tylko strzał taki troche anemiczny.
Po czwarte Bozok w swoim klubie jest ceniony i kluczowa postacią jest w dodatku już ma dużo meczu rozegranych w jednym klubie więc ma jakąś forme nie bedzie musiał o nią walczyc na obozach.
Odpowiedz cytując
loozak84
Member

Stary 15.06.2009, 22:10
stwierdzam, ze opieranie sie na jakichs liczbach nie ma wiekszego sensu. a jesli juz to na pewno wieksze znaczenie maja liczby, ktore odzwierciedlaja rzeczywistosc a nie wydumane statystyki z jakiejs niemieckiej strony.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 15.06.2009, 22:12
eMTe napisał(a):Wyświetl post
I co stwierdzisz dzięki temu, że Irlandia ma ligę lepszą od polskiej, a my od czeskiej?
Najgorsze, że nie tylko on tak myśli, lecz połowa tego forum..
Odpowiedz cytując
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.06.2009, 22:15
skeba napisał(a):Wyświetl post
To jest wstyd, by klub, który ma wielkie ambicje, chce grać w Lm pozyskuje piłkarzy jedynie z kartą w ręku. To jest niepojęte i każdy mi przyzna rację.
To już niech zainwestuja w szkolenie mlodziezy i będą mieli graczy za free, a nie jakieś zaciągi z Poludnia.
Z Bozokiem to my Olimpiakosu nie wyeliminujemy, jak oczywiście przejdziemy do 3 rundy
ja Ci racji nie przyznaje.... jak Ci wstyd to dorzuć ze 2 duże bańki do budżetu ze swojej kieszeni na transfery! i skąd wiesz że zagramy z Olimpiakosem w 3 rundzie? prorok jakiś? (zresztą to chyba niemożliwe, Oni mogą na nas czekać bodaj dopiero w IV rundzie eliminacji)

zobaczę info o Słowaku na oficjalnej, można komentować... na razie to info z jakże życzliwej nam Interii...
Odpowiedz cytując
loozak84
Member

Stary 15.06.2009, 22:15
daleki jestem od stwierdzenia ze liga slowacka jest lepsza od naszej.
ale tez nie jestem takim ignorantem zeby stwierdzic ze ich liga w porownaniu do naszej to dno i nie mozna stamtad wyciagnac wartosciowego grajka sugerujac sie statystykami wartosci pilkarzy, ktore sa wziete z kosmosu.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.06.2009, 22:17
Wszystkie te rozkminki są zbędne. Narzekacie/podniecacie sie nim totalnie bezpodstawnie. Nikt go nie widział w akcji więc może poczekajmy z ocenami?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2009, 22:17
Te cyferki znaczą tyle, że nikomu z tf nie chce się fatygować do Słowacji i zbadać tamtejszy rynek bo to kupa gówna i każdy to wie tylko na tym forum co drugi post to spuszczanie cysterny spermy na lige Słowaków, jak to oni grają..wygrali zasłóżenie z Polską, ich kluby dochodzą dalej niż polskie w pucharach...Ludzie, wiadomo, że transfermarkt jest nieobiektywny, że przecenia np. takiego Zienia - 1800000e, ale przecenia także Słowaków, Niemców, Włochów i mniej więcej wyjdzie sprawiedliwie i równowaga zostaje zachowana, czyli liga np. ukraińska>polskiej>węgierskiej>słowackiej>maltańsk iej, itd. Ale widze, że co niektórzy tutaj myślą, że Słowacy są lepsi bo wygrali z Polską 2:1 - w jakich okolicznościach każdy wie...no ****a i spijają sobie jeszcze z dziubków. Macie pojęcie o piłce dziewczyny?
Jak masz pisać takie pierdoły to weź lepiej sobie odpuść wielki ekspercie.
Nikt tu nie robi z ligi słowackiej wielkiej marki ale Twoje wyliczenia były tak żałosne, ze jakbyś miał choć grosz honoru to byś dalej nie brnął, tylko przyznał się do błędu.Taka Żylina pykneła np na wyjeździe Aston Ville w zeszłym sezonie, minimalnie ulegając Ajaxowi i HSV - dlatego więcej pokory chłopaku.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 15.06.2009, 22:20
Drugi raz Ci powtarzam. NA TRANSFERMARKCIE PONAD POLOWA LIGI SLOWACKIEJ JEST WOGOLE NIE WYCENIONA. Dlatego miej to na uwadze kiedy wklejasz statystyki z tejze strony i o niej w ogole mowisz. Nie wychwalam ligii słowackiej, żeby nie było. Lecz Twoje porownanie nie mialo kompletnie sensu. Wiesz juz o co mi chodzi? Nie zrozumiales jeszcze, ze Twoja teza na temat wartosci slowackiej i innych nie ma racji bytu?
Powód: abcdefghi
Ostatnio edytowane przez sqallpl : 15.06.2009 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 15.06.2009, 22:21
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak masz pisać takie pierdoły to weź lepiej sobie odpuść wielki ekspercie.
Nikt tu nie robi z ligi słowackiej wielkiej marki ale Twoje wyliczenia były tak żałosne, ze jakbyś miał choć grosz honoru to byś dalej nie brnął, tylko przyznał się do błędu.Taka Żylina pykneła np na wyjeździe Aston Ville w zeszłym sezonie, minimalnie ulegając Ajaxowi i HSV - dlatego więcej pokory chłopaku.
prosze cie...
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 15.06.2009, 22:24
Wisła w 2007 kiedy byla zenujaco slaba i ostatecznie zajela 8 miejsce w lidze wygrala z Iraklisem na wyjezdzie, z Basel i minimalnie przegrala z Nancy, Blackburn i Feyenordem. Robienie takich statystyk i ustalanie sli w Europie na podstawie jednego sezonu mija sie z celem, slowacka pilka notuje staly postep jednak jest slabsza (jeszcze) od polskiej. Ten Ruzomberok zajal ostatecznie 5. miejsce w lidze na 12 zespolow. Zespol srodka tabeli jak u Jaga czy ŁKS. Jak na taki klub Bozok statystyki ma dobre. Jednak z wszelkimi komenatmi trzeba sie jeszcze troche wstrzymac. W sobote juz pierwszy trening !
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2009, 22:24
prosze cie...
O co mnie prosisz? ,czego w ogóle oczekujesz?Że wujek Cupiał przyniesie worek pełen euro i powie, 'Łysy na zakupy do Bundesligi'

ps. a tu masz świeżutki ranking uefy - najbardziej wiarygodne źródło potencjału lig - tak więc kończ piwo i do spania.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...crank2009.html
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 15.06.2009 o godz. 22:30.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.06.2009, 22:37
Po pierwsze to ta cała rozmowa nie ma sensu ponieważ zawodnik jeszcze nie podpisał z nami kontraktu.
Po drugie to czy będzie wzmocnieniem czy nie tego nie wie nikt, bo nawet zawodnik sprowadzony za milion może okazać się niewypałem.
Po trzecie kierowaniem się tutaj statystykami nie ma żadnego sensu ponieważ nie tylko one się liczą, ważne jest to czy zawodnik potrafi grać jeden na jeden, pociągnąć grę do przodu w dodatku nieraz można mieć udział przy bramce nie koniecznie ją strzelając czy też bezpośrednio asystując.

Patrzycie piłkarzowi na statystki a nieraz na forum chciano sprowadzać Janusza Gancarczyka, Szczota czy zimą niektórzy chcieli Krzysztofa Ostrowskiego a patrząc na ich statystyki to niczym nie powalają. Nie wiecie o nim nic to od razu uruchamiacie internet i jakieś durne strony.

Ćwielong w ruchu też grał beznadziejnie a u nas nagle stał się zawodnikiem który potrafi coś wnieść do zespołu i mimo swojej nieskuteczności to jak popatrzeć na jego grę w Ruchu a w Wiśle to niebo a ziemia. Diaz z kolei na początku o własne nogi się chciał pozabijać a teraz pierwszy skład.

Nie ma co go oceniać, jeśli przyjdzie to zobaczymy czy coś wniesie do zespołu.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 15.06.2009, 22:41
O co mnie prosisz? ,czego w ogóle oczekujesz?Że wujek Cupiał przyniesie worek pełen euro i powie, 'Łysy na zakupy do Bundesligi'
Wyskoczyłeś z jakąś Zyliną, białorusi mieli Bate Borysów, my teraz Lecha, kiedyś Petrzalka, Wisła...no i co? O czym to świadczy? Popatrzeć trzeba przynajmniej na dekadę, żeby mieć porównanie kto jest kto, a nie jakieś jednorazowe wyskoki. Słowacy to dno i proszę cię nie kłóć się. Są za nami tak daleko jak my za Ukraińcami i nic raczej tego nie zmieni.
Nie oczekuję, że Cupiał da worek pieniędzy na transfery. Przeczytaj kilka stron tego tematu wstecz i zobaczysz o czym pisze, mianowicie jako pierwszy zwróciłem uwagę, żeby nie dawać grosza za gościa ze Słowacji. Inni pisali, że dajemy za niego 400tyse i nikt nie widział w tym niczego dziwnego. Cieszyli się, że mamy transfery gotówkowe...Teraz wkładasz w moje usta, że nalegam, żeby Cupiał dał worek pieniędzy dla Bednarza, wcześniej wmawialiście mi, że to ja wymyśliłem 400tyse za Bożoka...tez musiałem się tłumaczyć, potem napisałem, że liga Słowacka jest cienka.. też kłamstwo i nieprawda - bo są lepsi od Polaków, wygrali z nami 2:1, są pierwsi w grupie... ludzie.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.06.2009, 22:45
Ludzie kogo to obchodzi, z jakiej ligi przychodzi? Błaszczykowski był z naszej 4 ligi a Rasiak wystąpił pare razy w Ekstraklasie angielskiej ! Kogo byście chcieli teraz bardziej? Jakbyscie ich nie znali podejrzewam ze 99%chciało by gracza z najlepszej ligi świata ! Lobodziński, Niedzielan, Matusiak... ile było radości jak gwiazdy naszej ligi przychodzili do nas grać a jak się skonczylo sami dobrze wiecie ! Cieszmy sie ze wogole sa jacys nowi zawodnicy a nie sprzedajemy narazie Brozka, Sobolewskiego czy Boguskiego
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 15.06.2009, 22:46
Mi tylko chodzi o to, ze podales sumy z transfermarktu (zsumowane wartosci pilkarzy z danej ligii) nie patrzac na to, ze np. slowacka liga, jest praktycznie wogole nie wyceniona i pilkarze maja wpisane wartosci 0 euro.
Odpowiedz cytując
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.06.2009, 22:47
Wyskoczyłeś z jakąś Zyliną, białorusi mieli Bate Borysów, my teraz Lecha, kiedyś Petrzalka, Wisła...no i co? O czym to świadczy? Popatrzeć trzeba przynajmniej na dekadę, żeby mieć porównanie kto jest kto, a nie jakieś jednorazowe wyskoki. Słowacy to dno i proszę cię nie kłóć się. Są za nami tak daleko jak my za Ukraińcami i nic raczej tego nie zmieni.
Nie oczekuję, że Cupiał da worek pieniędzy na transfery. Przeczytaj kilka stron tego tematu wstecz i zobaczysz o czym pisze, mianowicie jako pierwszy zwróciłem uwagę, żeby nie dawać grosza za gościa ze Słowacji. Inni pisali, że dajemy za niego 400tyse i nikt nie widział w tym niczego dziwnego. Cieszyli się, że mamy transfery gotówkowe...Teraz wkładasz w moje usta, że nalegam, żeby Cupiał dał worek pieniędzy dla Bednarza, wcześniej wmawialiście mi, że to ja wymyśliłem 400tyse za Bożoka...tez musiałem się tłumaczyć, potem napisałem, że liga Słowacka jest cienka.. też kłamstwo i nieprawda - bo są lepsi od Polaków, wygrali z nami 2:1, są pierwsi w grupie... ludzie.
czy tylko ja się pogubiłem?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 15.06.2009, 22:52
dadek napisał(a):Wyświetl post
Nie nie, wszystko jest w porządku, już tłumaczę: Słowacy to dno, ale Polacy jeszcze większe, stąd taka sytuacja.

Kordel - skończ już te teorie oparte na wyssanych bzdurach z transfermarktu. Brak mi tylko , żebyś się na YT powołał.

W każdej lidze, w każdym kraju (no może nie w każdej, bo załóżmy w luksemburskiej chyba nie) znajdzie się jakaś perełka, która może zagrać na zdecydowanie wyższym poziomie niż jego koledzy, a zatem będzie się mogła wypromować i przejść do lepszego klubu. Niezależnie, czy jest to Polak, Słowak, Francuz, czy inny parch. Patrząc na dane reprezentacje, w niemal każdej, można dostrzec jakichś wartościowych zawodników, którzy byliby w stanie zasilić taką Wisłę. Ba! Niemal w każdym polskim ekstraklasowym klubie znalazłby się taki zawodnik. Tym bardziej więc, w piątym zespole ligi słowackiej, która jest w rankingu klubowym o jedną pozycję wyżej niż Polska.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 15.06.2009 o godz. 22:57.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 15.06.2009, 22:56
dadek napisał(a):Wyświetl post
"bo są lepsi od Polaków, wygrali z nami 2:1, są pierwsi w grupie"- sa to cytaty innych uzytkownikow. W tym sensie to odczytaj..
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 15.06.2009, 22:58
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Mi tylko chodzi o to, ze podales sumy z transfermarktu (zsumowane wartosci pilkarzy z danej ligii) nie patrzac na to, ze np. slowacka liga, jest praktycznie wogole nie wyceniona i pilkarze maja wpisane wartosci 0 euro.
tylko zadaj sobie pytanie dlaczego? dlaczego nikt z tf sie ta liga nie interesuje?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2009, 22:58
Słowacy to dno i proszę cię nie kłóć się. Są za nami tak daleko jak my za Ukraińcami i nic raczej tego nie zmieni.

Jaką dekadę? - mamy się cofnąć do lat 70tych?dałem Ci linka - masz tam podsumowanie ost 5 lat i zgadzam się że liga słowacka jest słaba....tak jak i nasza i nie zmienią tego cyferki na transfermarkt.
Ja nie wiem czy ten koleś jest wart 400, 200 czy nawet 50 tys euro ale sam kierunek - Czechy/Słowacja/Bałkany czy nawet biedniejszy wschód , uważam za słuszny.

Tak jak to ktoś napisał,nas może stać na branie grajków ze słabszych lig, słabszych zespołów, na nic innego nie ma kasy i narazie nie będzie.Mam nadzieje że Łysy uczy się na błędach i jeśli ten Słowak do nas przyjdzie, to będzie wzmocnieniem.Jeśli...bo to znając życie jeszcze daleka droga do tego.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 15.06.2009, 23:02
tylko zadaj sobie pytanie dlaczego? dlaczego nikt z tf sie ta liga nie interesuje?
Sorry, ale ... co to jest "tf" ?

Naprawdę lepiej, abyśmy się rozglądali za mniej znanymi, a być może wartościowymi zawodnikami, niż szukali drogich, przereklamowanych gwiazdorków, którzy przy najbliższej okazji będą szukali transferu do znacznie lepszego klubu niż Wisła. (vide sytuacja z Amiki).
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 15.06.2009, 23:05

Jaką dekadę? - mamy się cofnąć do lat 70tych?dałem Ci linka - masz tam podsumowanie ost 5 lat i zgadzam się że liga słowacka jest słaba....tak jak i nasza i nie zmienią tego cyferki na transfermarkt.
Ja nie wiem czy ten koleś jest wart 400, 200 czy nawet 50 tys euro ale sam kierunek - Czechy/Słowacja/Bałkany czy nawet biedniejszy wschód , uważam za słuszny.

Tak jak to ktoś napisał,nas może stać na branie grajków ze słabszych lig, słabszych zespołów, na nic innego nie ma kasy i narazie nie będzie.Mam nadzieje że Łysy uczy się na błędach i jeśli ten Słowak do nas przyjdzie, to będzie wzmocnieniem.Jeśli...bo to znając życie jeszcze daleka droga do tego.
Tez sie zgadzam, ze to sluszny kierunek, ale placic za 25 latka, ktory nawet nie gral w swojej slabej reprezentacji 400tys e? Po raz drugi powtorze - za darmo jak najbardziej, max 100tys e. Chyba, ze ryzykujemy...moze jest dobry..jak wg Bednarza jest to niech wykłada kwote i za niego reczy posada. Ja bym osobiscie nie ryzykowal.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów