|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Numer 1 w Krakowie z list PO:
Róża Maria Gräfin von Thun und Hohenstein PS Musiałem ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Hłe hue.
A ten aparat Carnecki to Richard Henry Czarnecki - choc do Róży to się nie umywa. ![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
heh, ta polityka taka zagmatwana, ale jedno jest pewne - wszyscy kradną
![]() ![]() Tylko Centrum |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No proszę - Polacy pomagali mordować Żydów - tak sądzi zasłużona dla PO niemiecka gazeta, której przedruki często widniały na łonecie a wykształciuchy niejednokrotnie czuły wstyd i czerwoni na twarzach byli, że żyć muszą w takim kraju, rządzonym przez najgorszy podły element.
No i ta gazeta przywaliła taki tekst, że wykształciuch winien być czerwony ale ze złości. Cóż jednak robi Minister Spraw Zagranicznych? Ależ oczywiście, że nawet paluszka wskazującego nie pokaże gazetce, która tak walnie przyczyniła się do zwycięstwa jedynie słusznej opcji. Zasługi bowiem gazeta ma tak wielkie jak namiestnik Keyserling, kiedy wysłany przez Carycę Katarzynę II, zapewnił zwyciestwo jedynie słusznej opcji Stanisława Antoniego Poniatowskiego a siłę rażenia gazeta ma obecnie podobną do siły Keyserlinga - dlaczego się narażać szefowi? Wszak jest wskazany przez Ministra ten co powinien paluszek wystawić - zwany przez wykształciucha Instytutem Podłości Narodowej
Ostatnio edytowane przez sambo : 20.05.2009 o godz. 22:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
www.latarnikwyborczy.pl- jak nie wiecie na kogo głosować w wyborach do europarlamentu ten teścik wam pomoże wybrać jaka partia jest wam najbliższa. Mi wyszło tak jak powinno czyli PiS-93% zgodności a PO dla porównania 37% zgodności o dziwo na 2 miejscu był PSL. Piszcie komentarze co Wam wyszło i na kogo oddacie głos tak dla porównania.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
1. UPR (92%) 2. Prawica RP 3. PSL i tu lekki szok przyznam, znowu ten PSL ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ja daje ,,dalej'' i wraca mi do testu , bez pokazania wyników .
IE uzywacie czy jakiejs innej przegladarki ? Wilku odniose sie do Twojego posta pozniej , zebys nie myslal , ze unikam odpowiedzi ![]() tutaj jeszcze jedna ,,sciagawka'' tego typu(+mozna dla ciekawosci porownac swoje preferencje z wszystkimi partiami europejskimi startujacymi w tych wyborach ) , ktora juz wklejalem kilka stron temu . http://euprofiler.eu/
Ostatnio edytowane przez Mareq : 21.05.2009 o godz. 19:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Identycznie jak wyżej, tyle że 93% UPR.
Fajna zabawka ![]() Przez Zawisze i Libertas myślałem, że Prawica RP już nie istnieje. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję że w Krakowie wygra kandydat z Polski a nie jakaś pseudo żydówka.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wyszło mi, że powinienem zagłosować na Prawicę RP Marka Jurka.
Natomiast w Europie najbliższa mi jest ponoć Azzjoni Nazzionali (Malta). Ciekawa zabawka.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 21.05.2009 o godz. 23:52.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wyszlo mi na 1. UPR , a 2 Libertas
![]() ![]()
WISŁA VOLA JUSTOWSKA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Gratuluje wnikliwej analizy mojej osoby.Czy Ty w ogóle zdajesz sobie sprawę o czym Ty piszesz?Rozumiem że jestem ułomny bo jestem w mniejszości do kilku osób tu piszących .Myślisz że większość tu piszących z drugiej strony barykady przejęła by się że prezentuje poglądy które są w mniejszości?Czuli by się bardziej ułomni z tego powodu?![]() Więc daj sobie spokój z próbami robienia z inaczej myślących niż Ty, ułomnych a zajmij się merytoryczną krytyką danego poglądu. A co do tematu ankiety to ja na niej wymiękłem i to szybko.Dobrnąłem do końca ale połowa pytań to dla mnie odpowiedź - nie mam opinii w tej sprawie, co nie znaczy że nie wiem o co biega i nie mam przemyśleń, tylko nie mam żadnych szczegółowych danych by wiedzieć czy....jestem definitywnie za lub przeciw -przyjęcia Turcji do UE -przestrzegania ochony środowiska -wspólnego stanowiska vs największych mocarstw -wejścia euro, dostaw gazu i wielu innych ... Za apelem qazwsx123 - genialnym skądinąd - Tak zagłosuje za pseudo żydówke a odpuszcze sobie Polaka
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 22.05.2009 o godz. 00:29.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jesli jest tak - to "liberałowie" wszelkich kolorów wystąp!..:/
)))Frank serio był starotestamentowcem? ps. Czy nikt nie widzi ze Donio się tutaj błaźni? :/ ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
||
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Libertas 91% PSL 80% W Irlandii Libertas 75% Ale glosuje na lewakow z Sinn Feinn. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
u mnie wyszlo PPP 77% <-- nawet ich nie znam za bardzo
PiS 75% <--- do tych mi najblizej ( obok UPR ) PSL 69% <--- na chlopska partie w zyciu nie zaglosuje tak jak na SLD Libertas 69% <--- nie lubie zagranicznych przeszczepow PR 67% <--- nie maja szans na przekroczenie progu wyborczego itd PO <-- zawiodlem sie na nich jak cholera SO <--- z daleka sie trzymam SLD <--- odrzuca mnie na kilometr LPR <---- niby nic do nich nie mam ale mojego glosu nie dostana UPR <-- lubie, sympatyzuje a nawet popieram ale sile przebicia to oni maja nikla ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
No chłopaki, zwijamy temat. Jak tak dalej pójdzie, to w Dzienniku ukaże się artykuł o kibolach-antysemitach co na forum "krakowskiej drużyny" lżą Unię Europejską.
http://lukaszwarzecha.salon24.pl/106...skuje-kataryne ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Dziennik i Kataryna: Kto podniesie rękę na władze ludową...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1q2... mamy demokracje
![]() ,,Róża Thun wystosowała list do przewodniczącego PKW o ponowne rozważenie jej wniosku, by na liście kandydatów PO dla europarlamentu była zarejestrowana pod swoim skróconym nazwiskiem, a nie pod nazwiskiem w pełnym brzmieniu: Róża Maria Graefin von Thun und Hohenstein.` A tutaj trochę informacji o niej ... Róża Thun - właściwie - Róża Woźniakowska Gräfin von Thun und Hohenstein, bliski współpracownik KOR - "komandosi, [KOR powstał z najbardziej antypolskich struktur partyjnych: WKP(b), KPZU, KPU(b), KPB(b), KPF, KPD(Niemiec), MOPRu.]. Członkini Klubu Katolickiej Inteligencji( rodowód żydowski), od 2003 członek zarządu w Warszawie , W latach 1992 do 2005 była Dyrektorem Generalnym, a potem prezesem zarządu Fundacji im. Roberta Schumana. Od 2005 roku Szefowa Reprezentacji Komisji Europejskiej w Polsce. Od 1981 jest żoną Franza Grafa von Thun und Hohenstein. Strasznie uboga ta przeszłość polityczna. Aż się zdziwiłem, że Platforma takich niewykształconych kandydatów wystawia w tak ważnym okręgu wyborczym. Trzeba być naprawdę zatwardziałym liberałem z odchyleniem na lewo żeby na nią zagłosować ale takich tez nie brakuje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.05.2009 o godz. 20:53.
![]() |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Cóż coraz nam bliżej do państwa totalnego poprzez stosowanie specyficznej cenzury prewencyjnej. Tematem tabu są ukraińskie zbrodnie na Kresach Wschodnich, gdzie wystarczy interwencja ukraińskiej amabasady aby z uczestnictwa w konferencji naukowej wycofali się przedstawiciele MSZ-tu
http://www.rp.pl/artykul/153227,3084..._bez_MSZ_.html czy też gdzie wręcz po interwencji tejże ambasady konferencja taka na Uniwersytecie Wrocławskim została odwołana, a pretekstem miała być jedynie obecność jako prelegenta księdza Tadeusza Isakiewicza-Zaleskiego. http://www.rp.pl/artykul/2,309414_Ks...iwersytet.html Łacząc to ze skundlonym postępowaniem pseudo dziennikarzy pokroju Michalskiego, Zielińskiego i Czubkowskiej wobec Kataryny, kiepsko się rysuje perspektywa tzw. "wolności słowa". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
A co ma przeszłość polityczna do wykształcenia ?Pomijam jakieś absurdy o ,,pseudo-żydowstwie'' . Co to wogóle za kategoria ? Ktoś kto nie ma pochodzenia żydowskiego , ale powinien mieć ? Jak ktoś zniża się do tego poziomu by przekręcać jej naziwsko używającw tym celu nazwisk nazistowskich zbrodniarzy , albo wyzywa ją z powodu nazwiska od ,,pseudo żydów'' , to reprezentuje sojusz robotniczo chłopski i słoma mu z butów wystaje , nic więcej . Co do testów latanik PO 75 % poźniej dużo niżej centrolew - 59 % europrofiler gospodarczo na poziomie PSL , a integracja europejska na poziomie PO . Czyli lokuje się gdzieś pomiędzy tymi partiami . W perspektywie ogólnoeuropejskiej najbliżej mi do Partido Popular (hiszpania) i Centerpartiet (Szwecja) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||
|
[quote=Mareq;732125]
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja byłem uczony, że nazwisko to powód do dumy, uznanie i szacunek. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||||
|
Cytat:
Dokładnie napisałeś . Cytat:
Cytat:
? Nieźle a jakieś konkrety ? Cytat:
Cytat:
Jeżeli uważasz ją za ,,pseudo-żyda'' bo nosi szlacheckie nazwisko swojego męża , to owszem mogę cię nazwać ciemnogrodem , bo takie zagrywki są żenujące . Wielu tutaj wielbi Polaka Mikkego , wielu zapewne popierających PiS głosuje na Polaka Wassermana , ale jak pojawia się kandydatka z PO , która po mężu ma takie a nie inne nazwisko , to oskarżana i wyśmiewana(na dramatycznie niskim poziomie) jest z góry na dół . Nazwisko to powinna być kwestia marginalna(o ile w ogóle) przy ocenie polityka/człowieka i czy ktoś się nazywa Hujarski , Graffin von thun und hohenstein czy Sikorski to nie powinno mieć żadnego znaczenia. Cytat:
Geje, to też fajne wilczki co nie ? A może komuniści ? ....lub sataniści ? lista nie ma końca.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 22.05.2009 o godz. 21:44.
|
||||||
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
A w Donalda to już wierzą po prostu. Nie licz na refleksję. ![]() ![]() Z Dziennika gajowego Maruchy -------------- Prawica RP - 88% UPR - 83% Libertas - 81% PSL - 75% PiS - 65% Polska Partia Pracy - 62% Samoobrona - 55% PO - 45% SLD-UP - 11% A głosuje oczywiście na PiS. Ta sonda jest lipna.
Ostatnio edytowane przez Boomcha : 23.05.2009 o godz. 22:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Tylko nie pisz , że czerpiesz swoją wiedzę min. z tej listy gdzie występują bracia Kalkstein znani powszechnie jako Jarosław i Lech Kaczyńscy . Chociaż pobieżna analiza twoich postów wskazuje na 99 % , że jednak korzystasz z cudownych zasobów Poloniki.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 23.05.2009 o godz. 00:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Bo jestem
ale tylko być może na tym forum - natomiast ogólnie nie czuje się dziwakiem.qazwsx123 - gratuluje kolejnej wnikliwej analizy ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To już jest przegięcie:
http://www.youtube.com/watch?v=nhS55x8J7pw Wg was jakbyście byli widzami tego spotu i nie posiadali wiedzy historycznej na ten temat to kto obalił komunizm na Świecie? Szwaby zawsze przypisują sobie Polskie zasługi. KE to ich własność jak widać, bo to niby ten nowy poprawiony spot. Ani momentu o tym że Polacy pierwsi obalili komunizm. Powód: poniosło mnie
Ostatnio edytowane przez MJ : 23.05.2009 o godz. 08:57.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
http://bham.pl/en/aktualnosci/lesson...auschwitz.html Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez MJ : 23.05.2009 o godz. 09:45.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|