The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2009, 22:58
Skoncz pisac non stop o tych "putkach" bo wychodzisz na wielkiego frustrata.
Jakby nie byl to mecz Chelsea-Barca tylko Izolator Boguchwala - Inter Gnojnica tez bys tak plakal ? Czy tylko boli Cie wygrana Barcy ?

Z mojej strony ciesze sie bardzo ze antyfutbol przegral.

Poza tym karny to nie bramka
Ostatnio edytowane przez mic : 06.05.2009 o godz. 23:01.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2009, 23:13
mic napisał(a):Wyświetl post

Z mojej strony ciesze sie bardzo ze antyfutbol przegral.
Nie przesadzaj z tym antyfutbolem , jak dla mnie dziś to antyfutbol zagrała Barca, mając 70% piłke i oddając 1 celny strzał...w 93 minucie.

W poprzednim meczu racja - Chelsea zagrała tak by nic nie stracić , nie podejmując w ogóle walki o strzelenie jakiejkolwiek bramki ale dziś wd. mnie pokazała jak się powinno przeciwko tak dobrej drużynie, jak Barca, grać.

Wolałem finał Barca-MU ale spodziewałem się też czegoś zupełnie innego po Barcelonie dziś.
Nie dość że była słabsza, to jakby nie patrzeć, sędzia wypaczył wynik meczu - ale to przecież norma w co 3 meczu , gdzie by nie był grany i kto by nie sędziował.

Ja po prostu nie potrafie zrozumieć włodarzy największych klubów że wolą zabawe w stylu - dziś będziemy mieli karnego którego nie było, za tydzień nie będzie karnego, który był , za dwa puści spalonego a za trzy zatrzyma akcje gdzie spalonego nie było itp itd

Bo każdy wie że gdyby oni się zbuntowali i powiedzieli w końcu dość tym niekończącym się błędom, zainwestujmy w powtórki to cała ta banda z Platinim na czele, musiała by wymięknąć - ale widzę że to wszystkim na ręke jest więc nie mam żadnego zamiaru ani płakać po Chelsea - choć awans jej się należał ani ganić sędziego który myli się dokładnie tak samo jak i piłkarze.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów