The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2009, 11:09
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Nie przesadzajmy, Zienczuk przy Lobodzinskim to Ronaldo przy Krzywickim.
na bezrybiu i rak ryba
a jak widzę snującego się po boisku mistera nr 17 to mi się nóż w kieszeni otwiera
już wolę Ćwielonga... ten przynajmniej walczy i biega...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2009, 11:27
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Ba! Jak na lewego pomocnika jest świetny! Jedyne co mu brakuje to pewności siebie przy strzałach i będzie zawodnik kompletny! Choć tak prawdę powiedziawszy wole Cielonga dającego zmianę, niż grającego od pierwszych minut... wtedy mam pewność, że będą sytuacje pod bramką przeciwnika.
Do pełni szczęścia brakuje ... Piotrka Brożka, zasuwającego po lewej stronie i wrzucającego piłki. Pepe jest obunożny, wybiegany, nie odstawia nogi - słowem dobry wariat, ale z krosem u niego kiepścizna. No i trzymanie go tylko przy linii to mega marnotrawstwo - wymiennie z Boguskim i Małeckim powinni narobić sporo szumu za plecami Pawła.

W ogóle liczę, że zajedziemy eLkę motoryką - wymienność funkcji z przodu i Soból w roli zapierdalatora, żeby jeszcze boki obrony zaczęły biegać jak Baszczu w ostatnich miesiącach...

PS. Dylemat mam co do Ćwielonga identyczny - wspaniały jako zmiennik, żywe srebro, wiadomo, ze gdy wchodzi na boisko to będzie się działo (miałem nadzieję, ze w tym sezonie takiego statusu dorobi się Mączyński, ale tego chłopaka wyratuje chyba już tylko wypożyczenie).
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów