|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Amatorszczyzna w canal+
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Co oni mają do wymazywania, jak ma pauzować to będzie. Właśnie usunęli go przez przypadek z meczu z nami, więc o co kaman ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
to jest kur.. pech...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To się nazywa ****a szczęście...
Drugi Lech |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiedziałem, ze tak bedzie, nie chcialem zapeszac, ale obstawialem karnego dla Legii.
No coz, trzeba z nimi wygrac i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
z legią i tak musimy wygrać, więc to jeszcze tak wiele nie zmienia, to Amica musi wtopic
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
*zdzichu zmienia, bo gdybyśmy wygrali, moglibyśmy sobie pozwolić na remis, a tak to wszystko trzeba wygrywać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
wiadomo ze trzeba z legła wygrac, ale taki mecz moze im dodac sil, wiary w swoje umiejetnosci, pewnosci siebie.
caly mecz to dno i 2 metry mulu |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
gdybyśmy, ale nie wygraliśmy i nie ma co już do tego wracać, teraz trzeba wygrywać, a najgorszy to będzie ŁKS na wyjezdzie, a nie Legia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wygrywamy z nimi u nas bo są gorsi niż Piast!!!!!!!!Trzeba liczyć że jutro Ruch zremisuje z amica i znów walczymy chociaż sytuacja jest tragiczna.Jestem załamany bo wczoraj mielismy wygrać i tylko do nas musimy mieć pretensje...to smutne ale i tragiczne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dokładnie nie ma co teraz płakać...chyba każdy raczej obstawiał, że Legia to wygra a czy stało się to w ostatniej minucie czy w 10 to różnicy nie ma...stało się. Nasi powinni wczoraj to wygrać i nie widzę żadnego problemu. Teraz trzeba walczyć za tydzień z Legią i liczyć, że Lech farciarz wtopi jak nie z Ruchem to chociaż później ze Śląskiem we Wrocławiu.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Znowu sezon wygra ktoś kto stwarza sobie 1 okazje na mecz i ją wykorzystuje, a drugi (Wisła, Lech) strzelają po słupkach, poprzeczkach i dzieją się cuda...
Później taki "mistrz" odpada z ostanim rosyjskim zespołem w Uefa... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Legia wcale nie strzeliła.
Strzelił zawodnik LKS tyle ze do swojej bramki. No coż niech ci Lazienkowskiej "utrzymają" forme z dzis a dostana po pupie w niedziele.![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedno czego jestem pewien i w czym się utwierdziłem po tym meczu ( Legia - ŁKS ) to to że Legia na pewno nie zasługuje na majstra. A w pucharach pewnie znowu pokazali by , ,klasę "
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
przypomina mi się trochę sezon z przed 3 lat-wygrywająca Legia większość meczy w ostatnich minutach lub w doliczony czasie gry. Teraz podobną sytuację mamy z Lechem który dzieki kilku bramkom strzelonym w doliczonym czasie gry jest w tej chwili w czubie tabeli a nie ponizej bełchatowa w tabeli. Dzisiaj pofarciło się Legii... kiedy pofarci się Wiśle?!. Jedyny pozytyw z tego to fakt, że Legia gra bardzo słabą piłkę no i pomimo, wolnego tempa meczu w drugiej połowie ponownie mieli problemy z kondycją (podobnie jak w meczu z Lechem). W środku tygodnia Legia gra jeszcze mecz w pucharze więc osobiście uważam, że jak Wisła narzuci swój styl-czyli dosyć szybkie tempo gry to może zajechać Legię w drugiej połówce. Jestem po dzisiejszym meczu dużo spokojniejszy o wynik kolejnego meczu Wisły... ale czy to wystarczy na zdobycie Mistrza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jesli za tydzien nie pokonamy tak slabej Legi, to po prostu nie zaslugujemy na mistrzostwo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To w koncu zagra za tydzień Chinayama czy dostał dzis żółtko? Bo Rzeźniczak napewno nie zagra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
rozne zrodla podaja innaczej wiec sam juz w koncu nie wiem czy Choto zagra za tydzien z anmi czy nie. wie kto moze?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zagra Choto. Pauzuje Rzeźniczak, ale akurat to żadna strata dla nich.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
dokladnie;P
![]() panowie..jak nie wygramy z legia...no tosie pogOdzmy..z tym ze majstra miec nie bedziemy;/ ALE JESLI WYGRAMY Z legia...napompujemy sie na łks takze wszysyc w niedziele na REYMONTA!!!!!!!! na czerwono!!!!! i pomagamy WISEŁCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Powód: soroweczka za ort. ale za szybko pisze;D
Ostatnio edytowane przez wilis : 02.05.2009 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
dokaldnie...
ale i tak spadnie gornik i pasy spokojnie panowie!!! nie rubcie narazie paniki! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
element- ogladalem dzisiaj mecz Legi i na pewno nie poprawia formy przez najblizszy tydzien a do tego dochodzi im mecz w PP w ktorym musza zagrac na 100% aby awansowac takze jesli nie pokonamy tak slabej Legi przed wlasna publicznoscia, to bedziemy mogli pomarzyc o majstru
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mobilizować na ten mecz się nie trzeba bo to, że będzie pełny stadion to oczywiste. Jeśli chodzi o doping to musimy pomóc kopaczom, może w ten sposób jakoś dodamy im wiary, że mistrzostwo jest w zasięgu ręki! Mecz ma wyglądać jak ostatnie 20 minut meczu z Piastem! Musimy dominować na boisku, ale co najważniejsze większa skuteczność! Może teraz szczęście jakieś będzie po naszej stronie, a nie Legii czy Lecha.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Guest
|
|
|
Legia jest bezradna kiedy musi się bronić dlatego sprawa jest prosta zepchnąć ich do defensywny. I Łobodzińskiego nie chcę widzieć na tym boisku, być może zapłacimy za niego bardzo wysoka cenę bo ja wciąż twierdze ze w meczu z Piastem Skorża załatwiał do niego swój prywatny interes, a gdyby nie zmieniał zwycięskiego składu ten mecz mógłby wyglądać inaczej. Skorża zaczął kręcić i teraz pewnie tego żałuje. I nawet jeśli oszczędzał Małeckiego to tym, który zasługiwał na pierwszą 11 był Ćwielong, a nie Łobo, jego asysta z Górnikiem była tylko żałosnym pretekstem aby go wystawić. Skorża na silę chce przekonywać ludzi/Cupiała, że nie wyrzucili 400 tys euro w błoto...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.05.2009 o godz. 09:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To chyba ślepa wiara, też to sobie powtarzam, że mamy szansę. Ale jak dziś Lech wygra, dostanie wiatru z żagle i będzie ogrywał każdego po 3:0. W niedzielę my remis albo wtopa, bo nie mamy skuteczności, a Brożek tylko statystuje zamiast biegać. Ważne, aby były Puchary, tam coś może się udać, ale tylko gdy kupimy porządnego napastnika, nie jakiegoś Nowaka, który strzela mniej od Boguskiego.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rustin- Nie wiem skad takie twierdzenie ze jesli Lech dzis wygra, to dostanie wiatru w zagle.. To samo mozna bylo powiedziec o nas po meczu z Cracovia.. Ja jestem pewny na 100% ze 10 pkt w 4 kolejkach da nam mistrza tylko musimy po prostu te 10 pkt zdobyc..
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|