|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja jestem zarejestrowany na forum grzybiarskim i tam tez jest Hyde Park (nie tylko dla grzybiarzy), ale nigdy nie pytałem o sprawy kibicowskie. Jaką wg Ciebie wiedzę, posiadają kibice Wisły na temat prowadzenia dopingu na Legii?
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
gigant frajde Ci wielką sprawia takie przypierdalanie się o byle gówno?Rozumiem że kolega z Wielkopolski ale bez przesady..
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
panowie 3-1
sialalala ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No ale Pasy chyba jednak lecą w tym sezonie... W sumie szkoda derbów, ale jak się gra 3/4 meczu w przewadze i się przegrywa 1:0, to chyba po prostu nie zasługują na grę w Ekstraklasie.
Być może mi się dostanie za to co napiszę, ale jednak wolałbym żeby spadła na przykład Odra niż Cracovia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
I piszesz to chłopie w temacie "ekstraklasa", a z tego co wiem, to nie tylko Wisła w niej gra-> nie tylko kibice Wisły tu się udzielają. Może na forum grzybiarskim za przypierdalanie się do kogoś zyskujesz respa, ale nie tu.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie ten dział, ale ponoć Cracovii 1500 w Bytomiu. Nieźle
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
No zobaczymy oficjalną liczbę to pogadamy o tym
Nakręcali się na tak daleki wyjazd z dobrym skutkiem![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zapiszą sobie w statystykach - najliczniejszy ekstraklasowy wyjazd - a na następny sobie chyba poczekają
Tylko co zrobi Psor bo już zapowiedział, że nikomu nie pozwoli odejść w razie spadku. Jak się Panowie Piłkarze uprą to mogą mu niezłego errora w Comparchowym systemie zrobić.... ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
wg mnie to forum jest jednym z największych for kibicowskich w Polsce i udzielają się na nim nie tylko kibice Wisły więc warto spytać w tym temacie. EOT Wisła dzisiaj - miazga w I połowie. Gdyby do 45 min prowadzili 4:1 byłoby sprawiedliwie... a wg mnie to że się męczyli i odpuścili (poniekąd) II połowę... mecz nabrał smaczku i nawet 1:1 czy 2:2 by mnie nie zdziwiło. Brożek - mnie spodziewałem się że po tak masakrycznie wyglądającej kontuzji wróci tak szybko do formy (i to bez strachu i odpuszczania) Z dwojga złego wolę jego jako Króla Strzelców niż Chinyamę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Na dole jescze sporo meczow
Gornik Cracovia,Lechia-Gornik,i pare innych,tam wydarzyc sie moze jeszce wszytsko. A ta Cracovia z wmiare solidnymi grajkami to powinna sie utrzymac,ale jakos wybitnie im to nie idzie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Więc Rafał_TS i Zieniu17 albo odpowiedzcie koledze z Wielkopolski na jego pytanie, albo mordy w kubeł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
nie atakuj kolegów po szalu
GemHZR już mi dał odpowiedź więc otrzeźwiej.. Wojtas, wiem że jesteś zagorzałym Wiślakiem i mimo że źle życzysz Craxie to i tak wolałbyś żeby została w Ekstraklasie, bo wolisz, by Wisła wygrywała z lokalnym rywalem niżby nie miała takiej okazji, czyż nie? ;P Ślusarski... myślałem że więcej pokaże po powrocie z wysp... ale w Lechu też grał piach. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
eee Slusarski wcale taki zły nie był, chyba nawet kiedyś było przebąkiwanie żeby do Wisły (ale chyba tylko spekulacje prasowe) .. Co do Cracovii to dla mnie jedno z największych zaskoczeń tego roku, byłem pewny że powalczą o górny środek tabeli a tu taka maniania. Przeciez budżetowo i składowo mają naprawde nieźle, powiem że papierowo wygląda to o wiele lepiej a tu chyba będzie spadek. Są głosy (które częściowo podzielam) że pasy nie dorosły jeszcze organizacyjnie do I ligii. Brak stadionu, podejście Filipiaka, jeden wielki burdel, afery Tabisza przywalającego kary finansowe za trzaśnięcie drzwiami (ponoć największy przydupas i człowiek znienawidzony przez piłkarzy)... kto wie, w każdym razie jeszcze rzeknę truizm że tak interesującej ligii nie widziałem od bardzo dawna
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy w naszej ekstraklasie obowiązuje system pucharowy (bramki strzelone na wyjeździe) jeśli chodzi o bezpośrenie mecze? Zastanawia mnie co będzie, jak jakimś sposobem skończymy z Legią z tą samą ilością punktów, a bezpośredni mecz wygramy 1:0. Bramki mamy słabsze, czy zatem gol strzelony w Warszawie pozwoli nam minąć Legię? Była taka głośna sprawa w sezonie 1998/1999 kiedy dzięki miśkowi Legia z Widzewem walczyli o LM i przy tej samej ilości punktów, oraz wynikach 1:0 dla L w Warszawie i 3:2 dla Widzewa w Łodzi, RTS był wyżej, bo miał lepsze bramki..
![]()
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
"Mordy w kubeł" to sobie w domu mów, albo na forum grzybiarskim.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam takie pytanie do kibiców Legii. Dlaczego wszystkie wasze mecze są rozgrywane w takich wczesnych porach? Zawsze Legia jakoś u siebie gra o 16 albo 17.
UWAGA! PROSZĘ SIĘ WCZYTAĆ! Nie mam zamiaru nikogo prowakować tą wypowiedzią, po prostu jestem ciekaw. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
to już raczej pytanie do władz ligi i Canal+. Ale nie jest tak jak napisałeś, że wszystkie nasze mecze na Ł3 są o tak wczesniej porze. Np mecze z Cracovią czy Górnikiem były o 20.00. Jak i również mecze pucharowe są często rozgrywane o 20 lub nawet później.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
a po cichu tylnymi drzwiami puka GKS ktory wlasnie wygrał w Chorzowie 1:0 i na tą chwile wyprzedził POlonie z Warszawy
Gks - 47 Polonia - 46 Kilka wpisów z relacji Live z tego meczu: 77 min. Co wy robicie Niebieską eRkę hańbicie... - śpiewają kibice 87 min. Na trybunach: zmiana trenera w Chorzowie zmiana trenera... 90+3 min. Na Piasta za darmo... - śpiewają kibice 90+4 min. Kibice usiedli i po chwili skoczyli krzycząc "JEESSS!!!", a następnie "jeszcze jeden jeszcze jeden..." 90+5 min. Bramki oczywiście jednak nie było... 90+6 min. Chorzów czeka my czekamy na zdobycie trzeciej bramy... - śpiewają fani. I po chwili głośno "JEESS!"... 90+7 min. Piłkarze nie podeszli podziękować kibicom... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jak ogladam derby trojmiasta to jestem zalamany poziomem polskiej ligi.W zasadzie to 68 minut nie stworzyly obie strony doslownie NIC. Spadnie Cracovia i Lechia , bo maja najgorszy terminarz. Choc kandydatami do spakdu powaznymi sa jeszcze Ruch i Arka. Obie te druzyny graja tragicznie na wiosne. A Fryzjer nie odbierze telefonu..;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Bardzo ładna bramka Lechii
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
i jeeest jeden zero dla Lechii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
I Wiśniewski włożył brameczke, brawo Lechia.
I jeszcze mi kupon wchodzi . |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Oświadczam trzem ..., że tekst o forum grzybiarskim był tylko pokazaniem że o niektóre rzeczy nie pyta się na forach.
Brawo Lechia 2-0, ciężko bo ciężko ale do przodu. Lechijko KOCHAM CIĘ.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.04.2009 o godz. 16:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ladnie przymierzyl i ladnie strzelil. Brawo. Te 3 pkt sa bardzo wazne. I juz 2-0! 3 pkt sa juz pewne.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 25.04.2009 o godz. 16:47.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|