|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A tera ze statystyk wyciagnij w ktorych to bylo meczach...
![]() To w lato stilic lewandowska i arboleda na wylocie... oj jak mi przykro amico chyba wasi najemnicy nie maja do was szacunkensa :/ ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ogląda ktoś Lechię? Jak tam wyglada sytuacja na boisku
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A, jeszcze jedno. Gdyby to była liga angielska, hiszpańska, niemiecka czy choćby francuska - strzelanie przez Amikę goli w końcówkach doliczonego czasu gry możnaby nazwać "grą do końca".
W przypadku naszej ligi... Naprawdę ciężko się dziwić tym, co wietrzą w tym spisek. Nawet jeśli Amika gra teraz uczciwie - kibice tak długo byli oszukiwani, że w każdym kopnięciu piłki dopatrują się przekrętu. Niestety, takie są konsekwencje afery korupcyjnej. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Tak naprawdę, to w tej chwili, sprawa jest tak otwarta,że o mistrzostwie zadecyduje forma i przygotowanie kondycyjne do sezonu jednej z 4 drużyn.
Kto złapie najlepszą formę w końcówce, nie powinien mieć problemu ze zdobyciem mistrza, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że nagle 3-4 zespoły zaczną grać "football totalny" i wygrywać z każdym przeciwnikiem. Oj przydałoby się skuteczność Brozia, gra Boguskiego na poziomie jakim zagrał z San Marino, dokończenie rudny przez Sobola w stylu w jakim rozegrał ostani miesiąc, co najmniej tak dobra postawa naszej obrony jak podczas zremisowanego meczu z Pyrami, no i oczywiście żeby Mariuszowi nie lądowały piłki w siatce z przysłowiowego kapelusza. ![]() Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że Urban nie wytrzyma w końcówce sezonu, z Franzem różnie bywa, ja licz na inteligencje Skorży, i życzę mu żeby zdeterminował chłopaków do walki, tak jak w przerwie meczu derbowego. Powód: Literówka, interpunkcja, składnia, ortografia i inne bajery ;P
Ostatnio edytowane przez igortsw : 18.04.2009 o godz. 19:47.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Teraz powoli się wyrównuje, ale początek II połowy zdominowany przez Polonię. Lechia też potrafi ugryźć, za remis chyba nikt się nie obrazi
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dzięki wielkie
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Nigdzie nie napisałem, że mam z tym jakiś problem. Graja do końca i wierzą, że się uda i za to trzeba ich obiektywnie pochwalić. Jak to mówią "wiara czynie cuda". W ostatecznym rozrachunku ta ich "wiara" może dać im sukces. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
84 minuta Lechia w dziesięciu, szkoda, bo robi się niebezpiecznie
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeśli jutro nie wygramy w Gdyni, za chuja nikt mi nie wmówi że mistrz nam się należał, albo byliśmy najlepsi. Amica robi wszystko, by napompowany poznański balonik pękł, nie przejmując się coraz bardziej wiszącą "Warą Lecha".
Wszystko zależy tylko od naszych piłkarzy. Do kompletu brakuje tylko zostawienie Amice szans na mistrza do ostatniej kolejki, by na koniec zrobili żydów i własnie oni spuścili ich do drugiej ligi, nie mając w zamian nic. Tak im i nam dopomóż Bóg. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakby sie pobawić w "Dobra Wróżke",to Wisła może teraz jak "przyczajony tygrys i ukryty smok"
finiszowac na Mistrza . Oczywiscie trzeba wygrywac swoje mecze ,a nie zachwycac sie strata punktow innych druzyn ,ale od zeszlego seoznu stracilismy paru kluczowych pilkarzy Lech kupil 5 ,Legia tez ,a to my znow bysmy zostali Mistrzem.Oczywiscie to tylko wrozenie z fusów ale byłoby to naprawde magiczne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bramki, które strzelają w końcówkach a dające im remisy, mogą w wyścigu o mistrzostwo być bardziej porażką niż zwycięstwem. Wszystko w nogach wiślaków. Sytuacja nie jest beznadziejna. Gdyby się na koniec sezonu udało, to mogłoby być najlepiej smakujące mistrzostwo i zdobyte z największym trudem w ostatnich latach. Co nie mienia faktu, że mistrz - kimkolwiek by nie był - też będzie najsłabszą drużyną.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
90 minuta, Polonia-Lechia 1:1
Doliczone 3 minuty ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jodłowiec to mógłby byc na przyszlosc zastepca dla Sobolewskiego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechia koniec, polonia traci pkty
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Iwanowski zawalił piłkę meczową z 6 metrów i KONIEC! Lechia zremisowała
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KONIEC!!!
Mówcie co chcecie, ale ostatnia akcja Polonii i nietrafiony strzał z 5 m to zadośćuczynienie dla nas, za remis Lecha, wiem co mówię ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Grali ładnie w pucharach to trzeba im przyznać. W Polsce to normalka że po 3-4 "ładnych" meczach media pompują i pompują. Nie patrzec na nic tylko systematycznie wygrywać choćby po 1:0 i w dupie mam styl. A na końcu świętować po raz kolejny. I na koniec: dziwię się tym, którzy żałują, że w przyszłym sezonie nie będzie derbów. Nie są godni derbów z nami. Hutnik czy Garbarnia to w tej chwili ich poziom... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mistrzem będzie Legia, a już na pewno nie Amica. Dlaczego ? Bo w najważniejszym momencie sezonu jest w formie i dysponuje o wiele dłuższą ławką niż Wisła i kuchenkorz.
Aczkolwiek remis w Poznaniu... i mecz o najwyższą stawkę z Legią u siebie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko sprowadza sie do tego ze o mistrzostwie zdecyduje mecz Wisła-Legia a nie jak myslalem do tej pory Lech-Wisla... zwycięzca tego meczu moze juz szykowac sie na LM
! Pozdrawiam.Amica za krotka lawka i jesli wierzyc pogloskom za duzo myslenia o nowych klubach ;p Legia - Czinjama Czinjama i jeszcze raz Czinjama... i on mial miec niby problemy z sercem?!!?!?! Wyeliminowac murzyna i legla bedzie bezsilna bo na dobra sprawe czinjama jest tak wazny dla legly jak Brozek dla Wisly tyle ze Wisla ma jeszcze pilkarzy w napadzie ktorzy moga go zastapic a legla ? Watpie. Wisla - Niech wasi graja z ambicja ktora pokazuja od meczu z discojestblisko a maja majstra! Discopolo? - Nie przekonuje mnie ich gra, ciulaja te pkty ale nic ponad to... gra do )( ![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
chyba jednak tylko tobie i innym co maja klapki na oczach . pokaz mi jeden mecz bez doliczonego czasu gry? nawet I połowy maja doliczony czas . prawda jest taka że gra sie do konca a Lech to wykorzystuje i tyle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A może byście tak pisali nazwy klubów z należytym szacunkiem?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Polonia może i nie zachwyca ale cały czas jest w czołówce
Legia jednak ma kim strzelać, o tym świadczy 30 goli na plus... bo tam strzela każdy ... Wisła na plus ma 20 goli ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Coś w tym jest , nie zdziwił bym sie gdyby nie którym bardziej pasowało nie zdobycie mistrza i wyjazd, niż mistrz i pozostanie w Amice.
Tyle że panowie - przestańcie się bawić w domorosłych nostradamusów.Mistrzem może zostać każda z 4 pierwszych ekip - zostało 6 kolejek a to na prawdę sporo.Amica ma zadyche ale nie czarujmy się że reszta gra lepiej ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Moim zdaniem nadal głównym faworytem jest Amica. Wystarczy że nie przegrają w Wawie i wszystko jest dalej dla nich otwarte. Dla nas każdy mecz jest meczem o wszystko, a jak widać nawet z Piastem czy ŁKS nie musi być gładko, łatwo i przyjemnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że Lech nie wytrzymuje ciśnienia. Teraz ten cały balonik pompowany przez media wokół tego klubu pęka. Piłkarze, którzy są warci po kilka milionów i rozrywani przez ntą ilośc zachodnich klubów. Smuda mający w głowie Bundesligę oraz szrot (jak narazie) sprowadzony z Bałkanów przez jakże wychwalany komitet transferowy. Teraz dopiero Lech poczuł to co ciąży na Wiśle od kilku sezonów.
Dla mnie osobiście walka o MP roztrzygnie się między Wisłą a Legią, ale nie poprzez bezpośredni pojedynek, ale: Arka - Wisła // trzeba przełamac mecze wyjazdowe Legia - Lech // optymalny byłby remis, ale to będzie mecz o życie dla tych drużyn. Mogą po nim powstac drobne ubytki kadrowe (spora ilośc kartek, kontuzje). Piast - Wisła // Ten mecz może wydawac się łatwy, ale każdy widział jak ciężko w Gliwicach miały Lech i Legia. Wisła - Legia Lech ma dodatkowo Polonię Warszawa oraz w ostatniej kolejce Cracovię, która będzie gryźc trawę. Wg. mnie te spotkania będą kluczowe, co oczywiście nie oznacza, że pozostałe mecze są mało ważne. ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|