|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Glukozamina jako tako jest placebo bo chrzastki nie da sie odbudowac ale........... w połaczeniu z asparginem bardzo dobrze robi na stawy - super nawadnia i dziala rozkurczowo na sciagna
do suplementacji stałej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czy picie 3 kaw dziennie wpływa negatywnie na trening na siłowni ? Wiem że kofeina podnosi hormon stresu kortyzol a on źle wpływa na mięśnie.Nigdy nie paliłem ale jestem uzależniony od kawy , mam kilku kumpli co palą nałogowo i maja świetne wyniki na siłowni, wiec może to są mity że niektóe używki szkodzą ? Byłbym wdzięczny za Wasze opinie.
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
kawa wyplukuje magnez ,
glowny objaw niedoboru magnezu na silowni to skurcze, ZMA Olimpu albo alternatywa apteczne ZMA czyli Filomag B6 + Zincas forte. bez recepty , ogolny koszt w granicach 15-18 zl. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja pię 3 kawy dziennie i potrafie sam wszamć tabliczkę czeklolady (ale codziennie jej nie jem;P ) i powiem Wam, że skurczy już dawno nie miałem. W życiu ne brałem odżywek nie licząc śmiesznego HMB przez 2 miesiące na początku liceum. Kurczaki, ryby, ryż, kawa, czekolada lub magnez w postaci tabletek i daje rade
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
...a z drugiej strony kofeina zarzucona przed treningiem działa pobudzająco i dodaje większe kopyto na treningu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Witam.
Mam w domu 2 hantle po 4 kilo i jeden 10 kilo oraz drążek do podciągania. Mógłby mi ktoś jakieś ćwiczenia na klatkę i plecy polecic ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Powód: SORY ZA DWA POSTY ALE ZAWIAS
Ostatnio edytowane przez godzilla : 04.04.2009 o godz. 23:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie co sobie kupić do domu najlepiej, zamiast chodzenia na siłownie (altas - jak tak, to jaki najlepiej itp)
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Tutaj masz fajnie wszystko pokazane no i firma dobra http://www.ecentrum.kelton.pl/index.php Przy większych zakupach to i posłużą Ci poradą i rabatem Mi się takie coś podoba, ale wielkie to niemiłosiernie jest... http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/45/295
Ostatnio edytowane przez Jarza : 06.04.2009 o godz. 14:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Najlepiej wejdz na tą stronkę i zobacz co i jak robić mając hantle http://www.kulturystyka.pl/atlas/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Mam takie jedno pytanie jeszcze.
Cwicze sobie w domu splita i sie zastanawiam - co lepsze? Trening 6 razy w tygodniu, kazdego dnia inna partia miesni czy 3 razy w tygodniu i polaczyc (nogi + barki, klata + biceps, plecy + triceps) Jak uwazacie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja łącze i ćwicze 3-4 razy w tyg. Organizm może odpocząć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie - gdzie trenujecie i jakie siłownie polecacie?
Może byśmy zrobili sobie jakiś ranking siłowni, co Wy na to? Byłoby raz a dobrze wszystko zebrane w jednym miejscu... Z mojej strony: Relaks na Mogilskiej - fajna siłownia - maszyny może nie pierwszej nowości, ale dają radę. Wolne ciężary jak najbardziej ok. Osobno salka do aerobów - bieżnie, rowerki, orbitreki. Do tego jest Aerobik, Solarka, Sauna, Fryzjer (polecam osobiście bo męskie 20 zeta, a fryzjerka konkretna), Masaże itd. ![]() Czasem się zdarzy, że jest tłoczno, ale da się przeżyć |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja polecam Eden na Lotnisku w Hucie - sprzęt wystarczający - rowerki,bieżnie rozdzielone od reszty maszyn,szatnie z prysznicami zadbane
Do tego fitness,solarka W sali fitness widziałem kiedyś jak dwóch gości sparowało sobie na rękawice takie urozmaicenie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Polecam siłownie na Wiśle ;]
Bardzo opłacalne opcje łączonych karnetów, plazmy, projektor, dobra muzyka, fajna obsługa sporo sprzętu i obciążenia, salka do kickboxingu, solarium, sauna... Mam pytanie- czy trenując 6 razy w tygodniu mogę biegać w 7 dzień czy lepiej zostawić go na regeneracje? Jeżeli nie w 7 to czy np bieganie po treningach w dzień 5 i 6? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co ćwiczysz? EDIT: Ar222: Jeśli ćwiczysz 3 razy w tygodniu to w pozostałe dni możesz spokojnie sobie pobiegać Najlepsze spalanie tłuszczu jest jak biegasz po wysiłku, wtedy metabolizm już jest rozruszany i organizm zaczyna spalać tłuszcz bardziej efektywnie A ładujecie jakieś spalacze? Czy sama dietka? Ja osobiście od niedawna testuję Thermo Shape i dodaktowo przed treningiem łykam 2 kapsułki L-Carnitine Thermo Powód: po co nabijać posty?
Ostatnio edytowane przez Jarza : 14.04.2009 o godz. 13:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
pn-brzuch,klatka,triceps śr-brzuch,grzbiet,biceps,przedramiona pt-brzuch,barki,nogi Skoro zrobiło się ciepło, to chętnie bym pobiegał coby zgubić sadło Lepiej w te same dni przed albo po treningu czy np przeznaczyć na to 2-3 z pozostałych dni?![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ok, dzięki wielkie
![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cwicze 2 razy kickboxing, 2 razy MMA, 2 razy siłownia (2 spore superserie i 2 spore interwały).
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
sa tu jacys spece od treningow biegaczy? pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz na sucho, zbieram fundusze na białko i aminokwasy ;]
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
no potrzebuje kogos kto ma treningowe plany na bieganie na konretne dystanse itp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nie wiecie czy jest w Krakowie sklep w którym sprzedają białko od Ostrowi?
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
BCAA byłoby wskazane... takie BCAA X'tra z Activlabu jest za 69 zł pucha 500g i zbiera niezłe recenzje sam próbowałem i powiem Ci, że warto....
Może być problem ze znalezieniem tego w KRK fajny artykuł o interwałach - może coś się przyda? http://www.sfd.pl/Interwa%C5%82y_od_...3-t489760.html Powód: tips
Ostatnio edytowane przez Jarza : 16.04.2009 o godz. 15:08.
|
|
|
|
Ave Wisła !
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Temat jest dość długi, i nie bardzo mam czas go całego przewertować, więc jeżeli ktoś będzie tak miły i odpowie mi na 2 pytania:
Jakie posiłki i picie polecacie, a jakie odradzacie, trenując 3 razy tygodniowo na siłowni? nie chodzi mi tu o jakąś specjalistyczną dietę, bo na taką na razie nie ma szans, chodzi o jakieś podpowiedzi co jeść i pić do treningu, a czego nie ![]() Druga kwestia, pierwsze 3 miesiące jadę na sucho, później myślałem o zapodaniu jakiejś kreatynki, coś przy okazji jej zażywania w posiłkach należy zmienić ? Pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |