|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Mauro to jak sie zamierzy...
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pozatym ja nie marudzę, cały czas wierze w Wisełke..
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Skrytykowałem malkontentów za marudzenie, skrytykowałem Diaza za na razie najsłabszą grę wśród naszych zawodników, Mam nadzieje że albo Diaz się poprawi albo Skorża coś z tym zrobi i przesunie go na pomoc bo Diaz na obronie to tykająca bomba.
Zauwazyliście jak komentator TVP podnieca się Lechem? |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Co do meczu to z Lewandowskiego zrobila sie gwiazdeczka... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Boguski sam na desancie nie za wiele na razie może zrobić, próbuje pomagać mu Ćwielong, Małecki tak sobie na razie gra troche jak jeździec bez głowy, dobrze Zieniu i Sobol, Cantoro słabo, Diaz słabo, mamnadzieje że Skorża pod koniec wzmocni ofensywe (Łobo, Beto, Niedzielan?)... Jazda Wisła !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak narazie Diaz gra bardzo solidnie czyzbysmy ogladali inny mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Brawo Moderatorzy , słuszna decyzja .
Dobrze Chłopaki grają , mecz dobry , szybki , świetnie Głowa, Baszczu ,Sobol Walka, -to lubię. Pasowałoby wytrzymać do przerwy a w drugiej części będzie dobrze . Amika spóści z tonu i pykniemy im brameczkę , dobrze że sędzia kartki oszczędza. Będą ludzie z "Ćwiela" I Małeckiego. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jirsak za Cantoro, proszę. Mauro zamiast coś próbować, nagminnie się przewraca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Do większości piłek nawet nie wyskakują... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Lech prowadzi gre, jednej i drugiej druzynie braklo szczescia. Wisla grajac z kontry nie wygra tego meczu.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak na razie gramy poprawnie, bez fajerwerków, ale za to w defensywie dosyc spokojnie. Martwi mnie postawa Zieńczuka i Cantoro. Co do tego drugiego to zastanawiam się czy nie pomylił profesji. Przy każdym kontakcie z przeciwnikiem lub piłką teatralnie upada.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak oglądając ten mecz to jednak my mamy lepszą murawę na Reymonta niż Lech...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak chcemy grać górną piłę, a zawsze chcemy, to powinien grać Beto(n) i odgrywać.
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja powiem tak. Gra pod względem zaangażowania naprawdę fajna, ale jeśli chodzi o pomysł i przede wszystkim wykonawców to mizeria...Górne piłki na naszych 3 krasnali to albo żart, albo nieumiejętność słuchania trenera, albo pomyłka Skorży...Przecież nasz atak jest tak niski jak..po prostu niski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mic
To nasza stała bolączka , niestety . Ale mniejsza z tym , byleśmy coś "ukopali " na tym kartoflisku Przyznam ,że Singlar niepewny, widać brak ogrania. Magia "Skorży w szatni" na pewno zadziała.Ech, przydałby się Marcelo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Panowie, czy u Was tez nie ma dzwieku na Canalu + ? Cala polowa leci po cichu :o
Co do meczu to nasza obrona gra wesoły football. Narazie mamy kupe szczescie, ale moze sie ono kiedys skonczyc. Gornymi pilkami daleko nie zajdziemy. Diaz sie tak upieral, ze chce grac na lewej obronie a w pierwszych 5 minutach 2 razy zostal przy pulapce offsidowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Jak dla mnie dobrze nasza gra wygląda ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Podsumowując brakuje jakiegoś "drąga" w ofensywie, niestety nasza super wysoka ofensywa (chyba nikt niema więcej niż 1,8m) raczej odbija się od rywali przy górnych piłkach niż o nie walczy, ja bym zaryzkował i wpuścił Beto.
BTW Baszu jak na razie na obronie wzorowo (oby tak do końca) ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
a co do meczu, w moim odczuciu troche za dużo chaotyzmu szczególnie w obronie. Mimo wszystko jestem opytmistą przed drugą połową |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na razie gra Wisły niestety wygląda słabo, czyli tradycyjnie na wiosnę w pierwszej połowie. Małecki stara się w ofensywie najbardziej wyróżniać ale dzisiaj najlepiej widać ile się jeszcze musi nauczyć, samym zamieszaniem meczu nie wygra.
Diaz poprawnie, Baszczu z Glową na razie ok, słabiej Singlar. W pomocy najsłabszy Cantoro. Jeśli chodzi o atak, to Arboleda z Bosackim to za wysokie progi dla Ćwielonga, ale przynajmniej walczy chłopak dalej, Boguski jakby powoli się rozkręca. W drugiej musi być lepiej. ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest dźwięk. Co do pierwszych 45 minut, Pepe gra bardzo dobrze, Diaz słabo na lewej obronie ;/ Jak dla mnie to Sobola wogole nie widac. I oczywiscie Pawełek i jego wykop w pierwszej minucie spotkanie pozostawie bez komentarza, wogole nie pewnie interwniuje, jak wychodzi do pilki to zaraz sie cofa. Bardzo dobrze gra Głowa, jego pojedynki z Lewnadwkim naprwde sa dobre i zawsze z nich wychodzi zwycięsko. Czas na drugą polowe i bramke dla Wisły ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jest Kur** 0:1 !
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Singlar!!
BRAWO |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pięknie chłopaki grają , siedzieć na wronkach i będzie dobrze . Gubia się , faulują, tylko pressing.
bramaaaaaaaaaaaa, a trochę Go skrytykowałem -----Singlar, Wygramy wygramy wygramy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
yessssssssstt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Piekna akcja nie spodziewalem sie ze to akurat Singlar strzeli brameczke!!! bravo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jesttttttttttttt!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Singlar!!!!!!! ****a jedziemy!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|