|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Julo ja bym dołożył i brał 10 w 10 jest bardziej rozbudowany tryb menagera niż w 9 oczywiscie mowa o fifie , składy są zaaktualizowane na max zawsze można zrobić własne edycje których brakuje lub ściagnąć aktualizację , Wisła jest od Fify 07 normalnie dodawana w światowych edycjach a liga polska od 08 jak dobrze pamiętam nie wiem jak jest w polskich edycjach bo ja posiadam wersje irlandzka w której liga pl jest dopiero od 08 a Wisła od 07
Ostatnio edytowane przez famul : 31.12.2009 o godz. 22:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czyli z FIFY to 10.
Czekam jeszcze na jakieś opinie odnośnie PES w tej kwestii co mnie interesują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Mam tylko PES 08. Jakoś nie przemawia do mnie... Kupiłem, żeby mieć w domu jakąś kopaną piłkę, ale nieczęsto gram, jednak wolę strzelać.
W tym PESie masz całkiem spore możliwości ustalania taktyki na mecz, ustawień drużyny i innych pierdół które mnie nie interesują. Pewnie dlatego wygrywam tylko na amatorze A ja mam takie pytanko. Kto zna grę na PS3, w której łatwo zdobyć platynę? Nieważne czy w pudełku, czy do stargania z PSN. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Podobno bardzo łatwo zdobyć platynkę w Terminatorze.
Cytat:
Coś nie moge znaleść tego tematu... ma ktos pod ręką linka? Ktoś z wiślaków nie ma do sprzedania FIFY 10 ? Może sie komuś znudziła ? Albo jakiejś innej gry na PS3 ?
Ostatnio edytowane przez julo : 01.01.2010 o godz. 11:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a nie możesz sprzedać na allegro
a poza tym, to czemu chcesz sprzedać? W MW2 możesz nawet we 4 graćna 1 ekranie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chętnie wymienię się grami na PSP lub kupię jakieś ciekawe pozycję, które ktoś już przeszedł ew. znudziły mu się. Na wymianę jak i na sprzedaż posiadam:
-Killzone: Liberation, -Daxter, -Tekken: Dark Resurrection, -Fight Night Round 3 -Fifa09 -Beowulf -PES08 -UntoldLegends - Brotherhood of the Blade -Miami Vice - the Game Powód: jak i na sprzedaż
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 07.01.2010 o godz. 16:34.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś PSp go,aby sobie poprzesyłac gry?Prosze na priv.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
DevilMayCry - no to mnie z tym Uncharted rozwaliłeś.... W 2 nie grałem jeszcze, ale jedynkę zrobiłem na 51%... i więcej nie będzie. Nie chce mi sięgry przechodzić 2 raz tylko po to żeby zabićtrzech gości granatem wisząc na jednej ręce. Porąbane to.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Powód: 2jka nie 1ynka :)
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.01.2010 o godz. 14:27.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy to dobry temat będzie, ale w końcu o konsolach
Nie jest ktoś zainteresowany "kopiami zapasowymi" na xbox'a360 ? Konsole sprzedalem a płyt zostało mi sporo w tym nowości, więc jakby ktoś był zainteresowany chętnie się ich pozbędę, za naprawde przystępną cenę prv |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
Jak oryginały to chętnie nabędę. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
tak Kamyk. "kopie zapasowe" to są piraty
![]() p.s. mam do sprzedania lub ewentualnej zamiany (nawet za jakąś nowość + moja dopłata) Fallout'a 3 PL.
Ostatnio edytowane przez Maciejo : 09.01.2010 o godz. 10:05.
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Przecież to oczywiste. Wybacz za głupie pytanie
To ponawiam pytanie z tematu "Kupię, sprzedam, zamienię" - Czy ktoś ma na sprzedaż w rozsądnych cenach używane gry na Xboxa? ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mogę sprzedać Wolfenstein'a za 100 zł.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Devil MayCry - no to jesteśdla mnie hardcorem z czterema certyfikatami
Ja przechodzęgry na normalu a i tak mam problemy. W dwóch miejscach Killzone 2 tak sięzaciąłem, że już chciałem rzucić grą w kąt... Narazie pogrywam w MW2 na Veteranie i męczęsięw Cliffhangerze... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ehhh jestem po prostu maniakiem pucharków tudzież achiwów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pozwolę więc sobie, zaprośić Cię do swoich znajomych na PSN-ie... Jeśli masz jakieś propozycje nieco prostszych trofek, to proszę, podaj
![]() Grałeś może w God of War III demo? Jak dla mnie gra zapowiada się przekozacko. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Famul mogę Ci pomóc.Tylko nie z fifą 10 ,bo tą mam akurat na ps3 (na xie mam 09). |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
co kupic ps3 czy xbox360 ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zależy od funduszy. konsole jeśli chodzi o moc, nie różnią się zbytnio. w jednej jest lepsze to, w drugiej tamto.
za Xboxem przemawia cena. jeśli używałbyś Blu Ray to to będzie plusem przy wyborze PS'a. ja osobiście wybrałem Xboxa, bo nie oglądam filmów Blu Ray itd, a dzięki temu cena PS'a jest prawie dwa razy taka co X'a. każda ma swoje plusy i minusy, na każdej są exclusivy, tak więc to zależy tylko od Ciebie. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maciejo nie wprowadzaj w błąd!! Porównaj Xboxa Elite i PS3 Slim, a nie Xbox arcade i PS3 60gb.... Mocny, zajżyj stronęlub dwie wcześniej, tam pisałem o zaletach PS3. Niech ktośnapisze o zaletach Xboxa - nie mówię że nie ma żadnych.
Cena nie jest argumentem!! 100 złotych różnicy? bez jaj... |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Ja wybrałem Xbox Elite za 1199 zł na początku zeszłego roku
Taka cena bo spuścili mi w media 100 zł za to, że ostatnia konsolka była![]() Jestem zadowolony i to bardzo. Jeśli chodzi o długo planową inwestycję to wszyscy mówią, że PS3 bo ma blu-ray. Dla mnie to żaden argument. Miałem okazję grać na PS3 i dla mnie nie ma żadnej różnicy czy to w obrazie, czy to w dźwięku. Akurat miałem takie szczęście, że udało mi się kupić eXa Elite jeszcze z full zestawem, teraz wersja jest okrojona, m.in. bez kabla hdmi. A tak na marginesie opłaca się kupić Fifę 10, jeśli mam "dziewiątkę" ? ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
opłaca i to bardzo
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ja polecam na PS3 gre Fight Night4...boks...naprawde zajebiście się gra...a jeszcze lepsze jest MMA z EA SPORTS...to jest już miazga...naprawde polecam
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Nie pamiętam żeby ta gra już wyszła
@Stawski - ja mam zwykłe podłączenie po przez router do X'a i wcale mi nie przeszkadza kabelek. Po co mi kupować ten cały wi-fi router. Do pada pakuje akumulatorki i cieszę się zabawą. Jak się wyczerpią ładuje zwykłą ładowarką do akumulatorków. Proste? prawda. @Maciejo - Jakim cudem głośno Ci chodzi Xbox? Mój jest bardzo cichutki - może dlatego, że mam Jaspera. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale przecież nikt nikomu nie każe kupować od razu Xboxa Elite.
jeśli ma trochę mniej kasy to wystarczy mu zwykły Arcade, który jest dużo tańszy, a dysk itd, może sobie dokupić z czasem. tak więc nikogo tu nie wprowadzałem w błąd. nie jestem jakiś fanboyem żadnej z konsol, tylko po prostu piszę moje odczucia. na pewno za PS3 przemawia to, że jest cicha i on-line jest za free (tak?) chociaż teraz jak na X'ie jest możliwość instalowania gier na HDD to też już jest całkiem w porządku ![]() obie konsole mają plusy i minusy, ciężko powiedzieć co lepsze i do tego dążę ![]() a tutaj taki cytat z forum o Xbox'ie: Cytat:
@wojtala, jakim cudem grałeś w MMA od EA Sports jak jeszcze nie wyszło? ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maciejo, masz kabelek od inernetu podłączony do konsoli
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
macie moze jakie gierki na ps2?
of course, Orginalne ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
czyli w sumie dalej nie wiem co brac , ale chyba jednak ps3 , interesuje mnie absolutnie najlepsza rzecz mozliwa do kupienia , bez zadnych opcji oszczednosciowych
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|