|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ps4 po przeliczeniu na polskie: 1660.
Aczkolwiek wiadomo jak to jest z "tymi" przeciekami... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jedno co ciekawego wczoraj padło to ten ekskluzywny dodatek dla Fifa 14 w UT dla XO.
Gra od Remady też kozak, miałem ciary na tym demie, dziewczynka jest mroczna Alan Wake był bardzo fajny może to dorówna.Pad wygląda spoko, trochę prosto ale może lepiej że bez zbędnych świecidełek. Szkoda że to przełączanie kanałów tv komendami w PL pewnie nie będzie działać. Siedzisz przed TV i mówisz. Xbox Klan i bach masz ![]() A tutaj macie xo w częściach http://forum.xboxonline.pl/topic/419...cje-o-konsoli/
Ostatnio edytowane przez MatMario : 22.05.2013 o godz. 13:27.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra, jeżeli to prawda (blokowanie używek przez nowego klocka), to zostaję w obozie Sony (o ile oni też tego nie wprowadzą). M$ jednak nie myśli o graczach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
W sieci już masa memów o XO. generalnie idą w ślepą uliczkę maszyny do wszystkiego. po co mam podłączać wszystko przez xo, i do tego płacić jeszcze raz abonament (gold)? O GRACH wspomnieli coś koło 30 minuty ;-/ masakra jakaś... I do tego durny kinect cały czas włączony... Obejrzałem prezentacje jako fanboj Sony żeby się przekonać dlaczego NIE kupować nowego xboxa, i się nie zawiodłem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto ma xboxa i ma golda to ma do ściągniecia za darmo Fable III dzisiaj, w tym miesiącu będą jeszcze 2 inne gry za darmo Assassin's Creed II, Halo 3.
Xbox One 100 euro droższy od PS4. Duży minus dla MS
Ostatnio edytowane przez MatMario : 11.06.2013 o godz. 08:33.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Devil : a co bylo na konferencji SONY?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapewnienie, że Ps 3 nadal będzie wspierane, pokaz gier na ps4.
Ok, ale tak na serio... Ps4 nie będzie blokowało używek. Będziesz mógł sprzedać, pożyczyć komu chcesz. Ogólnie wsio tak samo jak na ps3 (nikt nie szpieguje, nie karze mieć Ps4 podłączoną do netu cały czas). Jedyną zmiana jest abonament plusa konieczny do grania online, ale mnie to akurat rybka, bo + mam wykupiony tak czy siak (dla darmowych gier co miesiąc ).No i najważniejsze... cena... 399 euro (o 100 euro mniej aniżeli nowy XBOX). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dopiero teraz obejżałem konferencje na YT. Jaram się, jak proboszcz nowym ministrantem. ALE! To że Sony pozwala na gry używane, nie znacze że EA i Acti nie wprowadzą (pozostawią w zasadzie) on-line passów. Ale exclusivy z first-party devów będą pewnie bez blokady. Bosko, że nie trzeba być on-line cały czas... płatny + jako must-have... w sumie spodziewałem sięodkąd uruchomili tę usługę na PS3, ale nie ukrywam, jestem zawiedziony... W każdym razie jednak kupię, i to wkrótce po premierze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
widzieliście filmik bf4 z gry online? jeśli tak to będzie wyglądać to gra roku zaraz obok gta 5
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam, ale możę dobrym rozwiązaniem będzie zostawić swojego X-klocka i dokupić PS4.
Sczególnie że na PS jest kilka gier z 3 w któe z chęcią bym zagrał. Na dziś dzień X ma jednego plusa i w XXXXXX minusów. Plus to gra od Remady. Ale cena 100 euro wyższa to przesada, no chyba że będą sprzedawać od razu z kinectem. Dziwne to, że z konsoli tańszej zrobili urządzenie sporo droższe i bardziej ograniczone niż konkurencja, szczególnie że PS3 głównie tymi dwoma aspektami traciła klientów na rzecz X 360. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja raczej nie kupie, odczekam troche jak będzie więcej gier. Póki co Ps3 mi starcza.
Ciekawe czy gry na ps3 stanieją ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Panowie jest sprawa.Gre mam na laptopa ,i jest kicha
Zainstalowalem Battielfield 3 i w grze nie moge zmieniac mysza w menu,ani w klawiaturze,np strzalka w lewo lub prawo,i przez to nie moge wejsc w ustawienia klawiatury. co teraz,prosze o jakiekowliek rady ![]() pozdrawiam ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ta gra się nie uruchamia do menu, tylko beszpośrednio przez Battleloga (chyba że tak jest w singleplayerze, którego nie ruszam), więc w sumie nie bardzo wiem, jak ci pomóc. Może po prostu masz za słaby sprzęt, bo jednak BF3 pomimo niemal dwóch lat, ma spore wymagania i niekoniecznie jest tytułem przeznaczonym na laptopa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie kto chetny nA SPARING W FIFE? podawac nicki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Odpaliłem właśnie METRO, ciakawa gierka, fajny klimat. Szczególnie jak sie czytało książkę.
Ps. wpadla platynka w LEGO Harry Potter ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S Gratulacje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jako, że temat z grami na PC zakopany (albo ja nie umiem go znaleźć) to zwracam się o pomoc do maniaków konsoli.
Szukam tytułu gry dla ojca i brakuje mi już pomysłów. Ma to być strategia ekonomiczna, najlepiej osadzona w realiach starożytnych, choć nie jest to wymóg. Niech rozbudowuje sobie miasto nie niepokojony atakami przeciwnika, zajmuje się sprawami ludności, prowadzi interesy handlowe itd. Dawniej grywał w Faraona i gdyby przyszedł Wam do głowy podobny tytuł byłbym bardzo wdzięczny. Myślałem o Age of Empires, Cezarze, Anno, Cywilizacji, ale w każdej coś jest nie tak ![]() Będę wdzięczny za każdy pomysł, wymogów sprzętowych praktycznie nie ma. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nie mogę się z budynku wydostać, bo mnie zawsze jakiś klikacz zje ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Cesarz: Narodziny Państwa Środka, Immortal Cities: Children of the Nile, Grand Ages: Rome?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za tytuły, na pewno im się przyjrzę
![]() Podobne im gry, opierające się właśnie na spokojnej rozbudowie państwa już nie wychodzą? Tytuły, które najbardziej przykuły uwagę z tego gatunku to lata 2001-2005 ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wiesz co, słabo, tycoony i gry ekonomiczne ostatnio naprawdę leżą i kwiczą, a jeśli już to wychodzą tytuły poświęcone bardziej współczesnym czasom (vide Cities in Motion 2 albo SimCity), trochę w temacie siedzę i niestety nie da się ukryć, że to już nie to samo co kiedyś
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak mi się właśnie wydaje, pamiętam całą serię Sierry, która wciągała na długie godziny, albo K&M do którego wracałam kilkanaście razy
![]() Mam jednak nadzieję coś z tego wybrać, dzięki za tytuły. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Znowu klopot
Nie mam pliku ISO w sciagnietej grze.............. jest cala masa innych w folderach ...... ktory uzyc zeby zamontowac obraz i czy wogole dsa sie inny niz ISO z gory dziekuje ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Pogrywa ktoś w Fifa football na Vite?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś ma plusa na psn, to niech targa NBA 2k13. jest błąd, i ta gra (najlepszy kosz) jest za free.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 31.07.2013 o godz. 19:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gram własnie w Red Dead Redemption na PS3 (dziki zachod) i powiem, ze gierka jest swietna a podobno ma byc kontynuacja. The Last of Us i GTA V to beda najlepsze (jedna juz jest) gry na konsole ale trzeba poczekac z rok albo i pozniej gdy cena spadnie i wtedy kupic bo teraz 219zl wole wydac na co innego tak jak zrobiłem z RDR.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|