|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Za co Cię zbanowali. Opisz sytuację bo mnie zaciekawiłeś? Konta kupowałeś? Czy jak?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kupowalem punkty na allegro, ale za to nie powinni mnie zbanowac. Kiedys tez kumpel przyniosl swoje konto do mnie i gralismy razem w arcade'y. W mailu MS napisal dokladnie: Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z tego co ludzie piszą to pewnie graliście w arcade no jtag. Załóż nowe konto na konsoli i live powinien na nim śmigać. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje namiary na jakiegos solidnego goscia ktory naprawi moje ps3.. najlepiej jakis nr tel lub gg..
Konsola nie wykrywa gier...choc filmy w DIvx ie moge ogladac... dziwna sprawa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To, ze na konto to wiem.
Raczej ku przerobce sie sklonie - pogonie oryginaly i bede gral na przerobkach. Prawda taka, ze przez net gralem sporadycznie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, o nowe Deus Ex mi chodziło. I dobrze, nie przyznam się że nie grałem w pierwszą część
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Premiera FIFY 12 podobno 30 września a coś takiego znalazłem w sieci
![]() Jest już gdzieś do kupienia w Krakowie? edit: Namierzyłem FIFE w Saturnie w Galerii Krakowskiej.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 27.09.2011 o godz. 20:12.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie ogarniam tego tactical defence. Dlatego zmieniłem ustawienia gry w obronie na standardowe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A na tych ustawieniach można grać przez internet?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
witam ostatnio przerzuciłem się na starego dobrego srebniaka czyli na slima PS2 niestety w padzie szwankuje trójkąt podobno wystarczy rozkręcić Dual Shocka 2 i poprawić przycisk tylko że nie za bardzo się orientuję jak go naprawić zwłaszcza jeśli chodzi o skręcanie byłbym wdzięczny za pomoc i ewentualne instrukcje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
kolego na youtube jest tego od groma, wpisz cos w stylu "how to fix dualshock 2"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Polska wersja nowej fify jest bez reklam na realu czy milanie, czy jest normalnie z bwin czy bet365 itd.?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma reklam bukmacherów.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No to Donek obejdzie się smakiem z forsą za Vat.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Szukam tekkena 5 do ściągnięcia Poratuje ktoś linkiem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto jużgra w Battlefield 3 na PS3? w Brzesku w Media Expert jeszcze nie ma. Ma być jutro po południu
Widziałem że niektórzy znajomi z PSN już grają - pre-order pewnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Może jest ktoś chętny pograć czasami towarzysko w FIFE12? Bo te rankingowe gry już mnie nudzą
![]() Jak coś to PW ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na jakiej konsoli?
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A no to nie pogramy. Jak ktos z xboxem to jestem chetny. I grajcie w fifę lepiej bo nas golą inne kluby w lidze.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeszedłem kampanie w BF3, szału nie ma! Multi fajne, ale map jeszcze nie ogarnąłem, i pewnie nie ogarnę, bo niedługo zaczynam MW3
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Multi słabiutkie: - mapy 2 na 2, wypełnione wszelakimi ustrojstwami- raj dla kamperów. - połowa biega ze sniperkami i odchodzą tylko qs + aimassist- noż ....a z metra, z 15 zawsze siada. Szczytem wszystkiego, jest możliwość zrobienia sobie pod lufą snajperki, wyrzutni granatów. Nie trudno wyobrazić sobie co się dzieje na mapie. - shotguny? teraz nawet z metra musisz kolesiowi wycedzić 2 razy (kpina. bo zanim zdążysz wystrzelić 2 raz, koleś już właduję cały magazynek w ciebie. Nie wiem kto wpadł na taki genialny pomysł, aby aż tak osłabić siłę rażenia shotgunów) - ks. Teraz nie jest problemem zdobycie np. wsparcia helikoptera, czy bombowców. Teraz jest problem, aby wezwać je. 90% czasu mapy zawsze coś lata. Cały czas!!! Ostatnio już po minucie miałem strzelca śmigłowca, oraz nalot bombowy. Do końca mapy udało mi się wezwać tylko jedno z nich. - łączenie regionalne. W słuchawce słychać tylko "....ujących" 16latków z Polski, lub Niemców. - team balance to jakaś kpina. - no i lagi, lagi, lagi... Jedyne co jest fajne, to misje w co-opie (choć i tu dostaję ....icy. Chce zagrać z kimś na weteranie, łączy, łączy i... kolesie grają na normalu, a ja na weteranie :/ ). Została horda i single. Horda ujdzie, aczkolwiek nie stanowi problemu. Single za łatwy, bez polotu. Po 3 misjach wyłączyłem. Ot cały CoD- MW 2.5.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.11.2011 o godz. 21:17.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mam problem z PS3 odnośnie z kontem na EA w fifie 2012. Nie można się połączyć przez pleya z kontem. Konto poprawne nawet nowe założyłem i dalej lipa to samo. Internet śmiga na konsoli nie wiem z czym to jest problem. Proszę o pomoc kto wie w czym jest problem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem podobnie jakiś czas temu. Czasmi mi sie nie chciało logować, a jak już zalogowało to bardzo długo to trwało. Zmieniłem ustawienia w routerze, otwarłem porty dla konsoli, no i zmieniłem połączenie z wifi na RJ45.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dzięki za pomoc coś popróbuje zrobić tak jak Ty może pomoże
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
zdecydowanie kupie pada do ps2 używanego ale w dobrym stanie ,orginalnego SONY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Pytanko - czy opłacalny jest zakup używanych gier na xboxa360? Konsole mam od soboty w związku z czym jest totalnym nowicjuszem w tych sprawach dlatego proszę bardziej doświadczonych kolegów o pomoc
Dodam że konsola oczywiście nówka kupiona w zestawie z jakżeby inaczej FIFĄ12 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
ja kupiłem 2 gry, a wymieniłem się już na 5 (szczególnie, że nic nie stoi na przeszodzie by wymiennić raz jeszczę gre po tym jak się ją przejdzie, więc się kręci ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są dwie opcje. Albo kupuj używane, albo jeśli znajdziesz te które chcesz kupic na marketplace to możesz pomyśleć o kupnie na allegro konta z punktami.
Są tanie chińskie, kosztują ok 60 zł a możesz ściągnąć gier za 4000 albo 6000 tyś punktów, co daje nam przeważnie 2 gry. Ale teraz znów tych kont nie ma, nie wiem czemu. Musisz mieć dysk twardy, jedna gra zajmuje miedzy 5 a 9 gb i do tego potrzeba w miare szybkiego neta. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po 1- m$ banuje za używanie takich kont.
Po 2- wypowiedział wojnę nieuczciwym, małym chińczykom, więc jest ich coraz mniej (kont, nie chińczyków
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 12.11.2011 o godz. 09:01.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|