|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Grałem w to i powiem że całkiem fajne...Ale do czasu gdy żeby się rozwijać musisz wysyłać smsy na spa:/.Więc trzeba trochę kasy zainwestować/przepieprzyć(jak kto woli) na tą zabawkę...
![]()
Gdy trybuny zapełnią się już białymi kołnierzykami (odpukać!) redaktor Stec będzie miał już tylko jeden problem związany z kibolstwem ...problem rasistowskich BIAŁYCH kołnierzyków!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dosyć ciekawy pomysł z tą grą, ale tak jak mlody wspomniał powyżej można się "doładować",do tej pory żadna gra w której można się wesprzeć esami nie była dla mnie godna uwagi bo co tu porównywać, granie bez żadnych doładowań, a walenie co chwila 10 zyli z konta...
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dokładnie. Gra jak gra. Ale tutaj trzeba smsy wysyłać i ktoś na tej naszej grze będzie zarabiał. Ok nie ma sprawy. Ale niech to będzie powiedziane wprost - gra płatna, a nie tutaj dajesz info i dopiero po zalogowaniu się okazuje że najważniejsza jest "kasa misiu kasa"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
no z drugiej storny macie racje ;/
ale i tak mowie ze gra fajna;d szkoda ze platna;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jak można zarabiac hajs w tej grze ?;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A ja ostatnio dostałem Crackdowna na Xboxa 360. Wiem co zaraz powiecie, że ta gra kosztuje 30 PLN i pewnie nie jest warta uwagi. Wręcz przeciwnie gra jest po polsku oprócz dialogów, ale po grze oprowadza nas lektor. Naprawdę mogę wam polecić tą grę kupić nawet oryginała bo warto.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ma ktos taka stara strategie "Hooligans storm of europe" bo jak sciagam z roznych torrentow to zawsze mam jakies pliki data1 i data2 uszkodzone mogby ktos jakby mial wrzucic ta gierke na jakis serwer i podeslac?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w grę wchodzi tylko torrent czy rapid też może być
http://peb.pl/strategiczne-ekonomicz...ka-zadyma.html Powód: a jakoś tak :D
Ostatnio edytowane przez maksinho : 20.03.2009 o godz. 20:47.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ostatnio Znalazłem Zaje***** Gre w Przeglądarce , a opis gry jest krótki :
"Hacker to osoba znająca komputer i system na nim działający od podszewki. Gra Hack-World to tylko imaginacja świata wirtualnego stworzonego przez jej autorów" www.hackworld.pl Spróbujcie zagrać , a nie pożałujecie ! Pozdro Tylko Nasza Wisełka !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
dzieki RS tez moze byc w ostatecznosci jezeli wszystkie pliki sa dobre
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
to ja polecę cos innowacyjnego, mmorpg o tematyce pilkarskiej
http://footballsuperstars.com/ http://footballsuperstars.com/game/videos/ [film promujacy] w skrocie, tworzy sie wlasną postac i rywalizuje z innymi przyszlymi talentami na wirtualnych boiskach rozgrywki nazywaja sie 310, 520, 730 i 1140 [czyli na przyklad 310 to 3v3 10min, 730 to 7v7 30min] w pierwszym etapie gry mozemy brac udzial tylko w meczach 310 i 520 gra jest calkiem interesujaca, duzo by pisac zeby ją szerzej wyjasnic, zainteresowanych zapraszam na oficjalną strone gry w grze jest 16 zespolów do wyboru, ktore kazdy z graczy bedzie reprezentowal [mozna je zmieniac w trakcie gry] mozemy sie umowic i wybierac tylko jeden zespol, pozwoli to na rozgrywanie czesciej oficjalnych meczow [gra jest nowa i malo osob w to na razie gra, wiec o oficjalne mecze ciezko] ale nie ciezko spotkac grupe zapalencow na hali i z nimi grac dla treningu gdyby ktos potrzebowal pomocy to na tyle ile zdolam, pomoge ja wybralem zespol Arnington Albion z ciekawostek dodam, ze po jakims czasie [uzbieranie potrzebnej sumy pieniedzy] mozna zalozyc swoj wlasny klub i dolaczyc do ligi PCM, jeszcze taka nie istnieje w grze, poniewaz, jak wspomnialem gra jest nowa i nikt kwoty 50tys nie uzbieral, ale jak to w kazdym mmorpg bywa, to tylko kwestia czasu gdy gra zrobi sie jeszcze ciekawsza, z tego wlasnie wzgledu
Ostatnio edytowane przez Genio : 21.03.2009 o godz. 02:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Już od kilku miesięcy mam klienta, ale przy próbie podłączenia się do serwera gra zalicza zwiechę. Na forum widziałem że sporo osób ma taki problem, ale nikt nie wie o co chodzi. Piszą jedynie że 'postać utknęła, spróbuj zrobić nową'. Zrobiłem już z 20 postaci i wszystkie 'utknęły'... A szkoda, bo zapowiada się fajnie, siakiś nowy, lepszy netsoccer.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rowniez mialem ten problem, ale na dniach wyszedl nowy patch, ktory poprawil ten blad, dlatego wlasnie przedwczoraj zaczalem grac
proponuje sciagnac gre na nowo i sprobowac |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A opłaca się w to grać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie rozumiem, nas pytasz Ci sie oplaca? gra jest darmowa, jezeli o to pytasz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ja tego soccerstars nie moge uruchomić.
ściągnąłem (z wirusami...) konto utworzyłem, ustawiam opcje, loguje sie i wyskakuje okno z jakimś jednym Brasilian pele do wyboru. Daje play i gra tak jakby sie wyłącza... może to problem że nie mam postaci utworzonej...no więc gdzie sie ją tworzy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Polecam Wam Trackmanie Nations Forever - zaczepista giera
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
gra, zaraz po wybraniu serwera troche duzej sie laduje, trzeba odczekac, mozliwe ze wyskoczy blad support error, ale jezeli nic nie wyskakuje to moze za krotko czekasz? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to jest tak że gdy naciskam play to menu mi sie wyłącza i nic sie nie dzieje, tak jakby sie gra wyłączyła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak, menu sie wylacza i po chwili wlacza sie pasek ladowania, a po nim zaczyna ladowac sie gra
sciagales gre z oficjalnej strony managerem? |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Grał ktoś może w Warcrafta 3 - trochę stara gierka, ale rozważam zainwestować i nie wiem czy nie szkoda kasy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak ściągnąłem. i to z wirusami, wirusy usunąłem ale zostało coś takiego:
http://www.up.programosy.pl/view/dll.jpg.html np. przy uruchamianiu opery tez sie pokazuje,i system uruchamia sie 5 minut...ktoś wie jak to naprawić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
watpie crash zeby ta instalka zawierala wirusy, u mnie nic nie wykryto, na forach nikt sie nie skarzy na tego typu problem
podejrzewam ze miales jakis brud ktory zaatakowal managera kiedy ten zaczal sciagac pliki a dll, sprobuj sciagnac ten plik z http://www.dll-files.com/ podmien, i sprawdz czy cos sie zmienilo [moze wirus Ci usunal, lub okroil ten plik systemowy] |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A mnie po wciśnięciu "PLAY" wyskakuje błąd Direct 3D error o treści "Hardware support error caed below min spec"
Za słaba karta graficzna? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
możliwe, że karta za słaba albo pamięci [spróbuj zaktualizować sterowniki]
napisz jaką kartę i pamięci posiadasz |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Poszukuję gry o tematyce gangsterskiej-ekonomicznej. Koniecznie po polsku, bo to nie dla mnie.
Jakieś propozycje? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba że trzeba tak jak proponujesz sciągnąć od nowa clienta i jeszcze raz zainstalować. Ale póki co mi się nie chce. |
||
|
|
Banita
Offline |
|
spolszczenie na pewno gdzies znajdziesz |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam kartę "Express Chipset Familly" Intela... żal, prawda?
a direct x mam 9.0 |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|