|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wynik dużo lepszy od gry ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Tyle mam Ci do powiedzenia, kolego. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wskaż w którym miejscu "jadę" po wszystkich i wszędzie. Po prostu uważam, że wielu graczy przez cały lub większość meczu było niewidocznych. Pierwsza połowa była w naszym wykonaniu fatalna, w drugiej Pasy się nieco ostudziły, a pan Maciej widocznie podziałał na piłkarzy w szatni, pewnie Sobol tez swoj udzial mial ;] Cieszę się z wyniku, gra nieco się poprawiła w stosunku do ostatnich meczów, choć cudów jeszcze nie było. Cieszy mnie też granie 2-ma napastnikami, choć przez pierwszą połowę i tak nic nie robili.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja myślę że Incognito2192 dosyć celnie podsumował ten wynik.
Fakt, niefartownie stracona bramka ale to nie usprawiedliwia tego że cała połowa był fatalna. A Płatek bredzi...powinien bardziej zjebać swoich grajków że zachowali się jak frajerzy, do tego choc tego dokładnie nie widać , Diaz mógł być faulowany w polu karnym w tej akcji bo dziwne by to było, gdyby sam siebie tak znokautował. Gol na 2-1 - 2 kolesi zostaje metr od linii bramkowej a potem twardo domagają się spalonego a portem już tylko dorżnięcie watahy, ale też i sporo szczęścia przy 1-1 i chyba 2-1. Wynik lepszy niż gra, świetna skuteczność tym razem i kolejny pogrom staje się faktem. Fajnie że Ćwielong trafił, bo mimo iż wydawało się jeszcze nie tak dawno, że będzie to kolejna kula u nogi w naszym klubie, to teraz wyrasta na na prawdę przebojowego zawodnika. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Juz zaczyna sie usprawiedliwianie Pawelka. Co chlop robi na 7-8 m i dalej wychodzi do przodu, kiedy na 30-40 toczy sie walka o pilke?
A co do meczu - jedna jaskolka wiosny nie czyni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() Ciesz się chwilą, ponarzekamy jak ktoś nam łomot spuści (i niech to będzie Lechia albo Śląsk, jeśli już ktoś musi ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam pytanko;] Nie uslyszalem jednej gadki na Cabaja dzis na meczu: coś o jajach. Podacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ciekaw jestem ile bramek musi Pawełek zawalić (jeszcze!!!!) żeby Wisełka bramkarza kupiła. Każde podanie do niego to zagrożenie zawalem dla kibiców.
Dobrze, że bez Brozia bramki strzelamy, byłoby super jakbyśmy jeszcze bramkarza mieli, bo strzelać gole może w końcu 10 zawodników, bronic może (powinien) jeden. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Zły adres, chłopie. Ty nie pisz tego tutej, my to wiemy. Pisz do Bednarza albo jeszcze lepiej do BC. Jest szansa , że wtedy to coś da. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|