|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zgłoś to do działu obsługi użytkownika.
Jak wejdziesz na nk to zjedź przeglądarka do samego dołu, wybierz "kontakt", a potem z listy wybieraj odpowiednie kategorie. W Twoim przypadku Nadużycia--> Ktoś założył konto z moimi danymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zna ktoś jakąś strone na ktorej są fotek z opraw Wisły
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Zna ktoś jakiś program do katalogowania mp3? Chodzi mi o taki bajer, abym mógł "otagować" mp3 jakimiś hasłami. Tzn np. mam kawałek budki suflera i oznaczam go sobie "budka suflera", "polskie hity", "rock" itd, a potem w zależności od potrzeb przesłu..... sobie np. wszystkie kawałki oznaczone danym tagiem. Bo denerwuje mnie tworzenie playlist w winampie, gdy chce jeden kawałek wrzuć do powiedzmy pięciu playlist naraz... Jakby ktoś zrozumiał o co mi chodzi i znał taki program, to prosze o cynk. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
jakiemu bramkarzowu ruchu chorzów pierwszą bramke w barwach wisly strzelił Mirek Szymkowiak?
Ostatnio edytowane przez the_blues : 08.03.2009 o godz. 13:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pisal ktos, lub tez czy zna ktos tematy pracy magisterkiej/licencjackiej, czy innej dyplomowej, w ktorej owym tematem przewodnim jest pilka nozna?
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
mogl by ktoś podać linka do tematu 'Akcje i inicjatywy SKWK' , bo nie moge znaleźć ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A ja mam taką prośbe!!
Mam nawigacje Panasonic CN-GP50N,ale oryginalnie wgrana jest tam stara mapa.Chciałbym zrobić jakiś update,tak bym miał nowe drogi na niej znaznaczone,fotoardary,itp...Gdzie moge poszukać w internecie jakieś darmowe mapy?Szukałem,ale znalazłem tylko oferty kupna takich.... ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i...n-pl-mapa.html Ogólnie pod poniższym linkiem masz obszerny temat dotyczący samych nawigacji oraz map http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i-mapy/ Miłej lektury.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 08.03.2009 o godz. 14:32.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie wie ktoś może czy w NBP na Basztowej są dostępne jeszcze 2 złotówki Husarza?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak w Wordzie wyłączamy na stałe podkreślenia świadczące o niepoprawności napisanego wyrazu?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
cały czas się zastanawiam, dlaczego nie wpuszczani są goście na stadion jak sektor na E stoi wolny
![]() na derby też wyjątku nie zrobią ? ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
istnieje jakiś pakiet smsów w orange na wybrany numer czy cos podobnego ? co by smsy taniej wychodziły niż po 20 gr...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Tak, jest pakiet sms po 1 gr. kosztuje 5 złotych i masz 500 sms. Pakiet obowiazuje tylko do sieci orange ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gdzie obejrze dzisisjeszy mecz Lech - Jaga
Będzie tu transmisja- http://www.justin.tv/crishd - poprosze o hasło !!! ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Na takich stronkach strasznie ścina i jest kiepska jakość obrazu. Radzę zainstalować sobie Sopcasta. Najlepiej ściągnąć z tej strony http://www.soccer-live.pl/podstrona.php?id=sopcast. Jakość w porównaniu do tych stronek jest dużo lepsza i praktycznie wogóle nie ścina..... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zainstalowałem ale nie zabardzo wiem jak obejrzeć tutaj mecz
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela
Wejdz na ta stronę i znajdz sobie mecz Jagi. Pózniej kliknij Play na odnośniku pod SopCastem . Pojawi ci się pytanie czy uruchomić itd. dajesz tak i ci sie buforuje. Jak sie zbuforuje na 80-90 procent to już meczyk będzie chodził........ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
podbijam moje pytanie. Jakiemu bramkarzowi w 2001roku strzelił swojego pierwszego gola w barwach Wisły Mirosław Szymkowiak?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=4349 EDIT: Michael. mnie wyprzedził ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dzięki wam panowie!!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
potrzebuje napisow do marley i ja. wersja avi
NAZWA RELEASU: Marley.And.Me.TELESYNC.XviD-ORC DATA RELEASU: 06.01.2009 LICZBA CD: 2 PARAMETRY: Video - 672x288, XviD ~1616 kbps; Audio - MP3 VBR ~128 kbps ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak wyglada sprawa wyrobienia ksiazeczki sanepidu w krakowie ? Rozumiem,ze na pocz jedziemy na pradnicka do sanepidu po probowki i przez 3 dni nosimy codziennie ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Szukam szkoły muay thai lub kick-boxing w okolicach Ruczaju,Łagiewnik lub Borku Fałęckiego.Jakieś informacje?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
witam
jak mozna bylo wyslac kupon konkursowy z forzy wisły do 15 lutego jak pierwszy mecz ligowy był dopiero wczoraj i tam kupiłem gazete? było gdzies sprzedawane wczesniej? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
FORZA była w sprzedaży dokładnie od 4 lutego czyli ponad miesiąc temu: Fanatyk, Wiślacki Świat, Carrefour Czyżyny, M1 Tesco Kapelanka...
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
cholera.. dzieki za info
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
dobra mechesy teraz prosze mi pomoc w takiej sprawie,
Orange telefon nokia 5220 dawniej normalnie dostawalem MMS na telefon i fajno bylo teraz cos sie pojebalo i jak dostaje mms to mam sobie na stronke wejsc i tam go ogladnac , pobralem ustawienia MMS ze stronki orange i dalej to samo gdzie tkwi problem |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
zadzwon do biura obsługi niech oni Ci skonfigurują.albo wył-włacz tel.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|