|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dokładnie tak, bardziej od bramki mnie ucieszyła ta wspólna radość z trenerem. Coś niezwykle miłego. Teraz za Boguskiego Beto i za Małeckiego Łobo, później Jirsak za Diaza
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zgadza sie - Malecki i Boguski slabiutko - a z kolei naprawde fajnie prezentuje sie dzisiaj Marcelo
![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() Wisła Kraków - Polonia Warszawa Xvid | Canal+ Sport L!VE 1:0 Paweł Brożek Kod:
http://www.mediafire.com/?ldtbymoizxj Kod:
http://www.mediafire.com/?vjrzy1thhzz Kod:
http://www.mediafire.com/?tg01nonmit2
Ostatnio edytowane przez ksych : 07.03.2009 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
i niestety mam 1:1 :/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
co strzal przy słupku to strzał..Bramkarz musialby miec 2,5 metra rekizeby takie rzeczy wyciagac. Niestety:/
Ale wierze ze sie zbiora chlopaki! JJJBG! ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Boguski zmiana !!!
Ćwielong, albo Beto niech wejdzie, niech Skorża nie czeka jak zwykle Ps: wreszcie, posłuchał |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
macie link do strony z meczem?
![]()
Przemko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dzięki Ziom
![]() ![]()
Przemko
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ciekawa zmiana z tym Beto, nie w stylu Skorży
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jeaaaaaa.!
Brooooooziooooooo.! ![]() Hej Wisła Kraków! Lalalala!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
tez wam tak tnie kanal na sopcascie? czy tylko mi , swietnie ze Gola strzelil
ale nawet nie wiem kto bo tak przerywa:/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool dla wisly
![]() ![]() Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GGGOOOLLLL! Pawel i Piotrek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Żeby teraz to 2:1 utrzymali (albo jeszcze podwyższyli). Bo to, że jesteśmy w tym meczu lepsi od Polonii jest bezapelacyjne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bez podniety, jeszcze daleko do końca..
przydałaby nam się ta wygrana, żeby chłopcy uwierzyli w siebie, daj Panie Boże..
Ostatnio edytowane przez CH. : 07.03.2009 o godz. 19:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
strasznie rwie, bramke w dupe mi zjadlo wiec nawet nie wiem jak Brozek strzelil. moglby ktos prosze napisac czy na tym justin czy jak mu tam tez tnie transmisje ?
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Justin to syf i obraz wygląda jak gówno. Więc nie polecam
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Sopcast sie tnie jak s****ysyn! I n justinie nie lepiej:/ Boze zeby juz byl 3 kwietnia zebym mogl na zywo ogladac te mecze
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale mam dzisiaj pecha z dwoch meczow Lechii i Wisly ogladajac je nie zobaczylem ani jednej bramki :/ bo zawsze cos sie stalo ja to mam szczescie
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Beto to niezly czolg ,odbijaja sie od niego jak od sciany
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gratuluje. Podniesliscie sie po slabych meczach. Cieszy wygrana Wisly bo Polonia powinna byc o wiele nizej. Morale wzrosnie, i dobrze. Wole Wisle niz P lub Lecha na 2 miejscu.
PS: Zle miejsce ale przepraszam za wjazdy na rodzicow. Bywa...przykre. Tak czy siak przepraszam.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.03.2009 o godz. 20:20.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Na początku jak wszedł Beto to graliśmy w 10. Potem się trochę poprawił. Ale mam nadzieję ze to przez to że jest słabo przygotowany fizycznie na razie to średnio wygląda.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Co ty gadasz? Beto w pojedynke wypracowal setke Brożkowi ,ktora on niestety przestrzelil bo by mial hattricka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dobre wejście Ćwielonga i jeszcze lepsze Beto, który ma świetne warunki fyzyczne i potrafi je wykorzystac oraz dobra technikę. Jeszcze chciałbym wyróżnic jego podanie do Brożka po którym miał 100% szanse.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja chyba czegoś nie rozumiem. Czy Beto przypadkiem nie powinien być najbardziej wysuniętym napastnikiem? Bo szczerze powiedziawszy to co dzisiaj grał to wiele z tego pozytywnego nie wynikało. Od kiwek i kółeczek w środku pola mamy już Cantoro, który chyba powraca do łask trenera. Dobrze że chociaż wszedł za SObola a nie Diaza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
na duży + Brożek (nie trzeba komentować) "Pepe" i Beto .
Nareszcie wygrana , może teraz pójdzie już z górki ![]() ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Betao bardzo dobrze jak poprawi szybkość to będzie duże wzmocnienie. Ćwielong SUPER! Nareszcie chłopak zaczyna grać... Pawełek poprawnie, dosyć pewnie, poza tym Diaz dobrze, Paweł 2 bramki i Głowacki nie do przejścia. Słabiej Małecki i Boguski. Sobol na 100% przez cały mecz!
P.S. Ciacho ja chyba inny mecz widziałem. Ale specialnie dla Ciebie napisze. Beto ma być zawodnikiem kóry przyjmie piłkę z obrońcą na plecach odegra z pierwszej piłki bądź kiwnie i poda dalej, może też strzelić
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 07.03.2009 o godz. 20:25.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|