The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wisła&Lechia
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2009, 08:27
droho napisał(a):Wyświetl post
Na chwilę obecną poszło mniej niż na rundę jesienną. Info pewne. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to karnety cały czas są w sprzedaży.

To panowie z WŚ bardzo często podają błędne info ! w 1 dniu podobno zeszło tyle że jakiś tam rekord nawet był! Zawsze kłamią że zeszło więcej biletów niż naprawdę nie wiem po co ale...
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.03.2009, 08:59
Wisła&Lechia napisał(a):Wyświetl post
To panowie z WŚ bardzo często podają błędne info ! w 1 dniu podobno zeszło tyle że jakiś tam rekord nawet był! Zawsze kłamią że zeszło więcej biletów niż naprawdę nie wiem po co ale...
Nikt nie kłamie.

Pierwsze 3 dni sprzedaży faktycznie zwiastowały rekord- być może nawet sprzedaż wszystkich karnetów. Niestety, im dalej w las, tym ciemniej. Sprzedaż zaczęła siadać z dnia na dzień.

Coś mi się wydaje, że to była ostatnia runda, kiedy można było tak tanio kupić karnet, skoro zawsze kupuje je ta sama grupa ludzi (a w tej rundzie nawet mniej). Aż strach pomyśleć, bo jak ktoś w klubie przeanalizuje, popatrzy na poprzednie lata i wpływy z karnetów i biletów, to wywali za karnet cenę o wiele wyższą i znów trzeba będzie płacić po 300 zł za karnet i 40 zł za najtańszy bilet...
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.03.2009, 09:33
Wisła&Lechia napisał(a):Wyświetl post
W 1 dzień to byla taka ściema w sumie nie wiem po co, zakładała ona ze każdy karnetowiec z zeszlego sezonu przedłuzy swój abonament a okazała sie ze tak nie jest

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
droho
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.03.2009, 09:54
SZYMEK_TSW napisał(a):Wyświetl post
W 1 dzień to byla taka ściema w sumie nie wiem po co, zakładała ona ze każdy karnetowiec z zeszlego sezonu przedłuzy swój abonament a okazała sie ze tak nie jest
Problem polega na tym że o ile zdecydowana większość karnetowców z jesieni zrobiła przedłużenie, to w wolnej sprzedaży karnety kupiło niewiele nowych osób.

Niestety od jakiegoś czasu karnety kupują cały czas ci sami ludzie, większość kibiców woli chodzić na bilety żeby przyjść sobie na Legię, Lecha i derby i ewentualnie jeszcze coś kiedy akurat im się nudzi. Smutne.

@kohprzem: na jesieni zeszło ok. 7000. Teraz zeszło mniej. Także 8000 nie ma.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów