The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2009, 17:21
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Eh, mordo ty moja, piszesz o łbie na karku (mając, rozumiem, na myśli również swój) a potem przewidujesz zmiany w składzie co do minuty! Jak Ty to robisz?!
.
hehe bo zmiana Beto była ironiczna, ale tego nie pojąłes, tak wiec wytlumacze:

rozpaczliwe ataki, walenie głową w mur i żeby nie bylo, Beto nasz "zbawca" wchodzi na ogon (10 minut), mając nadzieje ze cos tam uciuła w przodzie i doturla jakąś piłe rzuconą z linii obrony z połowy boiska :]

ale to tylko moje domysły.....oby tak nie było

pan Dudi napisał(a):Wyświetl post

Pomyśl o tym (jeśli oczywiście gumeczka z Twojej przezajebistej maski nie odcięła Ci dopływu krwi między uszy) w drugą stronę- jak wypadała Polonia w sparingach? Widziałeś przynajmniej mecz Polonii z Legią? Wyobraź sobie- oni też nie grali jak z nut! Powiem nawet, że z tego co pamiętam nie mieli nawet takiego momentu zrywu jaki nam się przytrafił w meczu w Bytomiu (chociaż mogę się mylić, bo oglądałem mecz "jednym okiem" i to dość pijanym, ale tak mi się wydaje).
No to dobrze Schodowiczu, stały bywalcu R22- od LAT :]

nie obrazam Cie, wiec nie zachowuj sie jak prymityw, gdyz dalej nei rozumiesz

pisalem, ze problemem nie badzie RYWAL tylko beda nim nasi ZAWODICY, ogladalem mecz z LEgia, zreszta nie ma znaczenia czy Polonia W. prezentuje poziom zblizony do P.Bytom czy Amiki W....

nie o to chodzi....

oni sami dla siebie są problemem, tak czasem bywa,

to jest moje zdanie i mysle, ze ciezko bedzie o dobry mecz i wynik. ale moze sie uda i przedluzymy nadzieje o obronie MP
Ostatnio edytowane przez lucekj : 02.03.2009 o godz. 17:35.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów