|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sprzedam bilety na D
nieaktualne
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 05.12.2008 o godz. 18:05.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Nie chciałem zakładać nowego tematu odnośnie zbliżającego się sparingu, ale chodzi mi o mecz z MFK, który ma się odbyć w Krakowie 07.02. I tu moje pytanie; czy będzie to mecz na naszym stadionie i czy będzie otwarty dla kibiców i jak ew. z biletami?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
podobno nie dla kibicow
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
a mam pytanie o mecz w Bełchatowie ?Bo mamy zakaz ale czy kibice z krakowa pojawią sie w bełchatowie
![]()
Wielkopolska Wisła Kraków.
Kraków do nas należy.Mistrz mistrz nasz TS! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie wiadomo czy nas wpuszczą. Nasi starają porozumiec się z Bełchatowem i Bytomem aby nas wpuszczali tak jak Legia jeździ. Ale najprawdopodobniej nic z tego nie wyjdzie. Są tylko 3 wyjazdy - Łódz Gdańsk Gdynia. Ale nie martw sie mecze zakazane nam możesz , w czas ten wybrac sie na zgody. Pozatym takie pytania kieruj na dział ,,Naze Wyjazdy''
Pozdrawiam ![]() ![]()
Dla mnie nie ważna jest ta odległość, to że każdy mecz to godziny w podróży. Dla mnie to przygoda ,radość poprostu być tu...to sie liczy.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
z tego to wiem to legia(brat jest za nimi) wbiła do bełchatowa bez żadnej zgody ludziom z Warszawy biletów nie sprzedawali ale ludzie z okolic im kupili i weszli i dopingowali.Licze że uda sie ten wyjazd bo jest ciekawy wyjazd .Pozdrawiam TSW
![]()
Wielkopolska Wisła Kraków.
Kraków do nas należy.Mistrz mistrz nasz TS! |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Chłopaki powiedzcie mi jak to jest z karnetami. Chodzi o to, że wcześniej jeździłem z FC, a teraz chciałbym kupić karnet. Podobno muszę mieć kartę kibica, prawda to? Jeśli tak to napiszcie gdzie, kiedy i jak mogę sobie ją wyrobić oraz co jest potrzebne w tym celu. Z góry dzięki
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=66
Tak mozesz kupic karnet tylko na kartę kibica. Kosztuje ona 15 zł i wymagany jest tylko dowod tozsamosci i wypelnienie takiej ankety http://www.wisla.krakow.pl/files/kar...ca_wniosek.pdf w Wislackim Świecie. Kiedy? wtedy kiedy WŚ jest otwarty, trwa to kilka dni wiec sie sprezaj zeby jeszcze zdazyc kupic karnet. ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę tutaj. Wiśle zacząłem kibicować od nie dawna ... Jak na razie głównie śledziłem poczynania Wisły w TV itp, bo nie bardzo miałem z kim chodzić na stadion, ale teraz chce to zmienić i zacząć chodzić normalnie, wyrobiłem KK. I tutaj pojawia się proste pytanie na jakim sektorze zasiąść ? A i B wiem że to są sektory dla pikników(i tak wkrótce ich nie będzie), C nie ma na razie. Ja osobiście chciałbym trochę pokibicować i poczuć tą atmosferę, tylko pytanie czy zacząć na D czy E ?(Z E odstrasza mnie bliskość sektoru gości :/, są często jakieś problemy z nimi ?Jak jest po meczu, kiedy się wychodzi, bo wejścia są blisko? ).
Z góry dziękuje za odpowiedź ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
kibiców gości na wiosne nie bedzie, a jaki sektor? jak masz zamiar kibicowac to idziesz na D, a jeżeli nie to wybierz E ![]() WISŁA KRAKÓW ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Przez pierwsze 3 mecze tj. Lech , Polonia i Derby A i B będą jeszcze otwarte ![]() A sektor gości będzie nieczynny ![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No i idź na D, jak chcesz kibicować
Na E jak chcesz czasem klasnąć czy coś krzyknąć, a na D jak cały mecz dajesz wszystko Proste ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Hejka
wiadomo już od kiedy bedę w sprzedaży bileciki na 4-go marca? bo jakoś sie nie moge doszukać![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
Dopiero potem można uruchomić sprzedaż biletów ![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
DZIĘKI![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A mi się wydaje, ze nie bedzie wejsciowek na D i E, bo wszystkie karnety na te trybuny zostana sprzedane. Wiec wtedy pozostalyby bilety na A i B. No ale moge nie miec racji...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Witam
Wiecie może od kiedy będzie prowadzona sprzedaż biletów na mecz WiseŁki z Polonią Warszawą ? I czy będzie możliwość zakupu przez internet bo jestem z podkarpacia to by było to zdecydowanie wygodniejsze .. no i jak mniej wiecej jakie ceny |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sprzedarz biletow bedzie prawdopodobnie od poniedzialku 2 marca lub dopiero po meczu z Lechem. Mozna kupic tylko osobiscie w Wislackim Swiecie lub w kasach przed meczem.
Ale co do dokladnego terminu musisz czekac na oficjalne info
Ostatnio edytowane przez mic : 24.02.2009 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Na mecz z pyrami przysługują bilety z F.C ? I od kiedy można kupować na ten mecz bilety 2.03?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czego osobiście ? Nie moze mi np brat w krk kupic ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Aha to dobrze
)A mnie wiecej ceny biletow i wybór sektoru ? moglbys cos doradzic .. bo jeszcze nie mialem okazji byc na meczu .. zawsze tylko w tv ogladamy z qmplami .. no a na ten bym sie chętnie wybral bo jest dosc wazny .. pasowałoby wyprzedzic polonie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
A jesli idziesz pierwszy raz to najlepiej na A,B no chyba że chcesz dopingować to E ewentualnie D ale tram cały mecz musi na maxa dopingowac!! ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czyli jakies 45 zł .. dzieki chłopaki na infooo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
sorry za offtopa
Dzięki drodzy moderatorzy za usunięcie tematu. Rozumiem, że udajemy, że nie ma problemu spadku frekwencji i spadające liczby kupowanych karnetów? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
czy w fanach mozna bedzie nabyc taniej bilety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I co chcesz założyć temat i o czym nim rozmawiać? Wylewać swoje żale na forum? Idź na zebranie stowarzyszenia i tam je wylej nie tutaj albo udaj się pod gniazdo i popros gniazdowego zeby ci mikrofon dał podczas meczu. Temat dot. karnetów już jest wiec po co kolejny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() bardzo mi sę podoba taka retoryka ![]() uwierz mi, że do SKWK jest mi bardzo blisko. Nie znasz mnie, a ciśniesz, więc odpuść sobie... Temat miał w założeniu dotyczyć czegoś innego, tego, co się dzieje, że tak gwałtownie ludzie zaczynają mieć chodzenie na mecze w dupie. Widzę jednak, że nie miało to sensu, bo każdy udaje, że nie ma tematu, a jedynym powodem dla którego spada frekwencja jest ch... marketing i brak transferów. Argumenty jak dla "wiernych" kibiców żałosne. Małolatom się w dupach poprzewracało widać. Tyle ode mnie, bo widać nie ma sensu na konstruktywną polemikę. Pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
prosze o kontakt kogos z fc najlepiej z Bochni lub DąbrowyTarnowskiej
Chodzi o mecz z polonia a konkretnie o dwa bilety na ten mecz ewentualnie na gg moze tez ktos napisac jezeli takie dwa bilety by sie dla mnie znalazly 4926948 Powód: mecz
Ostatnio edytowane przez rafaelo : 28.02.2009 o godz. 14:42.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|