The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2009, 20:16
Ale jaki ten nasz Roger opalony zauważyliście, coś chłopaka ściemniło. Solar
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 11.02.2009, 20:21
To jego naturalny kolor. W Polsce nie ma slonca wiec wyblakl chlopak.
Odpowiedz cytując
wisłaWieczysta
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.02.2009, 20:22
i znowu kur** będzie w gazetach co by było gdybyśmy nie mieli rogera, jaki to jest świetny piłkarz itp. itd. !! a tak co do meczu do żenada piłkarze zagraniczni pokazali mniej więcej ten sam poziom co nasi ligowcy... :/ przykre
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.02.2009, 20:24
nie wiem, czy wy też tak macie, ale ostatnio w ogóle mecze Repry mnie nie "ruszają" I nie chodzi o to, czy towarzyski, czy o punkty... oglądam to tak, jaky innego narodu reprezentacja grała. Wygrają - spoko, przegrają - trudno.

Gdzie te czasy, jak Citko na Wembley strzelił, to człowiek orgazm miał (gdybym wtedy wiedział, co to orgazm, heh). Ale nawet i późnejsze czasu, mundial w Korei, Niemczech...
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.02.2009, 20:25
cavior napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Brożek lub Boguski strzelil to byloby "ależ idealnie przymierzyl"

Slabiutko zagrali prawie wszyscy, sporo szczescia mielismy w pierwszej polowie.
eee... wystarczylo popatrzec na zszokowany wyraz twarzy Rogera - a jesli tak naprawdę chciał to szacuneczek
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.02.2009, 20:32
Elendil napisał(a):Wyświetl post
nie wiem, czy wy też tak macie, ale ostatnio w ogóle mecze Repry mnie nie "ruszają" I nie chodzi o to, czy towarzyski, czy o punkty... oglądam to tak, jaky innego narodu reprezentacja grała. Wygrają - spoko, przegrają - trudno.

Gdzie te czasy, jak Citko na Wembley strzelił, to człowiek orgazm miał (gdyby wtedy wiedział, co to orgazm, heh). Ale nawet i późnejsze czasu, mundial w Korei, Niemczech...
Weź jakiś syropek antydepresyjny trzaśnij, to Ci się polepszy. Mi tam się nic nie przejadło, mecz z Czechami emocjonował mnie tak mocno, jak mocno wku..ła mnie porażka ze Słowacją. Te dwa mecze teraz to zwykła nudna kopanina, charakterystyczna zresztą dla tego miesiąca, więc trudno tu o emocjach rozmawiać, ale mecz z Irlandią Płn. będę śledził w napięciu .

Co do samego meczu, to naprawdę dobrze Lewandowski, Brożek lepiej od R. Lewandowskiego, przyzwoicie Roger i Wasilewski, nawet nieźle Smolarek, Łobo i Murawski, reszta słabo, bądź nudy (vide Boruc). Zaznaczam, że oceny są dokonywane na miesiąc luty, przy założeniu, że jak ktoś szoruje ławkę w klubie, to trudno po nim oczekiwać magicznej gry, dlatego jak na ten etap, w miarę solidny i co najważniejsze wygrany mecz z drwalami.

A co do gola, to chyba jednak chciał tak strzelić, zdziwił się może, że mu wyszło, ale ogółem co innego mógł robić, podać raczej nie miał komu, a technicznie jest na tyle dobry, że kopać piłki byle gdzie nie musi. Poza tym jak się obejrzy jego celne odegranie za siebie z powietrza do Trałki, to widać tę subtelną różnicę w technice, w której niemal każdy polski piłkarz ma braki.
Ostatnio edytowane przez eye63 : 11.02.2009 o godz. 20:35.
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.02.2009, 20:36
TROCHE WESELSZA RELACJA Z MECZU

Cytat:
18:36
Zabrakło piłek. Tak to jest, jak równocześnie za strzelanie biorą się Krzynówek i Lewandowski.
19:23
Łobodziński był blisko piłki i akurat wtedy ktoś krzyknął. No ****a, tak się nie da grać! Cisza ma być!
20:03
Smolarek do prawego obrońcy Walii po meczu: A wiesz, że ja też gram w Anglii?
następntym razem olewam tv
Odpowiedz cytując
wygladajacyzzachmury
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 11.02.2009, 22:37
Jak dalej będą grali taka padake to czarno widze te eliminacje.
Ostatnio edytowane przez wygladajacyzzachmury : 12.02.2009 o godz. 05:14.
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 11.02.2009, 23:02
Komentator mnie wk.... podczas meczu , nie mogłem się skupić na grze .
Widok też jakiś ch.... ,mało kamer ,gra w sumie też do d.... ,dobrze ze chociaż wygraliśmy :]
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
impArt (konto usuniete)
Banita

Od: 09.2005

Stary 11.02.2009, 23:22
Cytat:
"Polacy zagrali w tym meczu słabo. Wygrali bo mieli w składzie Rogera, który nie bał się niekonwencjonalnych rozwiązań"

gazeta.pl i tyle w temacie. Żałosne polskie (może nie polskie? eh) media.
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 11.02.2009, 23:43
No niestety tak to już jest ....
Nie ma co się nawet nad tym rozwodzić ,choć zastanawia mnie ten mechanizm - z jednej strony mocarstwowe aspiracje a z drugiej kompleksy,przekonanie o słabości . Taka ku.... dziwna hybryda
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 12.02.2009, 00:19
impArt napisał(a):Wyświetl post

Przecież to akurat prawda, gdyby Krzynówek był przy tej piłce to Przy**** by za stadion, niestety ale technicznie to Roger jest najlepszy w naszej kadrze.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.02.2009, 00:54
No ale z cenami biletow na mecz w Irlandia Pln. sie nie popisali bodajze najtansze 270 zl.

A co do meczu to dobrze komentator glosno krzyknal po bramce to sie przebudzilem bo tak to
bym przespal caly mecz.
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Od: 05.2007

Stary 12.02.2009, 03:01
impArt napisał(a):Wyświetl post

Raczej ty masz jakieś kompleksy koleś związane z gazetą lub Rogerem bo na każdym portalu podobnie piszą no ale może wszystko jest żałosne tylko ty jesteś super...
Odpowiedz cytując
impArt (konto usuniete)
Banita

Od: 09.2005

Stary 12.02.2009, 08:28
krwawy, dzięki.

Też jesteś super...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 12.02.2009, 09:17
Gdyby inny zawodnik naszego zespołu strzelił takiego gola to powiedziałbym że jest to przypadek ale że strzelił tą bramkę Roger de facto brazylijczyk to można powiedzieć że tak chciał.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 12.02.2009, 09:45
Jesteście wyjątkowo złośliwi. Na powtórkach widać, jak zawodnik biegnąc z kierunku bramki spogląda na bramkarza i ocenia jego ustawienie. O tym, że strzał nie był przypadkowy świadczy również to, że Roger - mimo wyciągnięcia nogi przy strzale w pełnym biegu - nie utracił równowagi. Polski zawodnik przy próbie takiego strzału pewnie by się wywrócił.

Radzę sobie pooglądać ligę brazylijską. Tam każdy ligowiec - nie tylko napastnik, ale pomocnicy i obrońcy również - ma świetną technikę, w tym świetnie ułożoną nogę do strzału. Podczas meczu zawodnicy często decydują się na strzały z 25-30 metrów - i większość z nich trafia w światło bramki.

Nie lubię Rogera, ale bramkę strzelił ładną. I na 99% tak właśnie chciał strzelić.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.02.2009, 14:59
http://www.weszlo.com/news/2357
"Boruc brał kokainę, ustawiał mecze"...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 14.02.2009, 19:23
Poczekajmy do jutra. Może być ciekawie.

Choć mi tu śmierdzi ewidentną prowokacją przed meczem z Rangersami.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 14.02.2009, 19:36
The Sun to taaaka wiarygodna gazeta...
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.02.2009, 19:37
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/2357
"Boruc brał kokainę, ustawiał mecze"...
Jeden szmatławiec powołuje się na "informacje" drugiego. Nikt rozsądny w to nie uwierzy. Dla mnie też to wygląda na prowokację przed derbami.
Ostatnio edytowane przez Raphael : 14.02.2009 o godz. 19:39.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 14.02.2009, 23:24
Ja tam fanem Boruca nigdy nie byłem ale ta "jazda" brukowców po Nim już się niesmaczna robi. Bądź co bądź, z Legii czy nie z Legii ale dla Polski trochę ambicji i zdrowia zostawił na tym boisku. Dlatego jakoś Borubara mi się szkoda zrobiło.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
jgw
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 14.02.2009, 23:34
Również nie przepadam za Arturem ale to co się dzieje wokół niego to przesada.
Ostatnio edytowane przez jgw : 14.02.2009 o godz. 23:46.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 16.02.2009, 09:40
http://sport.onet.pl/0,1248703,1917201,wiadomosc.html to już naprawdę farsa
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Stary 16.02.2009, 19:02
krew mnie zalewa i skacze ciśnienie jak widze tego siwego dziada, ogladam sobie wlasnie euro gole na Eurosporcie skróty z ligi holenderskiej mecz NEC z kim tam komentator mowi ze na tym meczu był Benhakker.. Do ****y nędzy w ten sam weekend Jeleń strzela bramke, gra Obraniak nawet piękny Jacek strzela w nowym klubie, gra Wichniarek a ten siwy dziad u siebie siedzi. Niech no wreszcie ten PZPN pokaze czy ma jaja i wypieprzy siwego na zbity pysk. Nie sadzilem ze kiedys to powiem.. Janas wracaj!
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.02.2009, 19:34
medyk napisał(a):Wyświetl post
krew mnie zalewa i skacze ciśnienie jak widze tego siwego dziada, ogladam sobie wlasnie euro gole na Eurosporcie skróty z ligi holenderskiej mecz NEC z kim tam komentator mowi ze na tym meczu był Benhakker.. Do ****y nędzy w ten sam weekend Jeleń strzela bramke, gra Obraniak nawet piękny Jacek strzela w nowym klubie, gra Wichniarek a ten siwy dziad u siebie siedzi. Niech no wreszcie ten PZPN pokaze czy ma jaja i wypieprzy siwego na zbity pysk. Nie sadzilem ze kiedys to powiem.. Janas wracaj!
Siwemu na tym zależy. Weź wykaż,że to z jego winy został kontrakt rozwiązany?Siwy wie,co podpisał. Przynajmniej na to wskazuje jego zachowanie. Z drugiej strony ewidentnie pokazuje to jak jesteśmy postrzegani na świecie. Z nami to się ****a nikt nie liczy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 18.02.2009, 21:47
http://sport.interia.pl/raport/elms2...landie,1262071
Nie ma chyba w naszej kadrze piłkarza, który ma większego pecha niż Kuba : /
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.02.2009, 22:56
to chyba juz nie pech
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Old Town
Banita

Od: 07.2008

Stary 22.02.2009, 13:29. Czy Leo Beenhakker powinien zostać zwolniony ze stanowiska trenera kadry?
Czy w związku z podjęciem przez Beenhakkera bezpłatnej współpracy z Feyenoordem Rotterdam prezes PZPN Grzegorz Lato powinien go zwolnić ze stanowiska trenera kadry

Sztorm w szklance wody

- Jestem z Leo na dobre i na złe - zapewnił piłkarzy prezes PZPN Grzegorz Lato, choć polska myśl trenerska z Antonim Piechniczkiem i Jerzym Engelem na czele robi wszystko, by się Holendra pozbyć. Piechniczek torpeduje działania trenera, lecz jednocześnie zapewnia, że chce stworzyć mu największy możliwy komfort pracy.

Zaskakującego poparcia udzielił im ostatnio Zbigniew Boniek, mówiąc: - Mogę podpowiedzieć Grzegorzowi, co bym zrobił na jego miejscu. Otóż wysłałbym Beenhakkera na jego holenderską depresję. Niech się już dłużej nie męczy, skoro tak źle mu w Polsce. Tymczasem były prezes PZPN, Michał Listkiewicz, uważa, Michał Listkiewicz uważa, że zamieszanie wokół trenera reprezentacji Leo Beenhakkera to "burza w szklance wody". Czy oby na pewno? Bo powoli zaczyna przypominać sztorm.
Odpowiedz cytując
Amfre
Banita

Od: 07.2008

Stary 22.02.2009, 13:57
pewnego czasu, myslalem, ze leo ok, dajmy mu szanse niech spedzi z kadra dluzszy okres czasu, niech dostanie szanse poznania polskiej pilki, zawodnikow z zagranicy, rzeczywistosci polskich klubikow itp

ale po naplynieciu wiadomosci, ze Leo bedzie sie udzielal w holandii zostaniwajac mniej czasu na Polską kadrę pomyslalem sobie, kurde pojebały mu sie lejce...

cały czas go lubię, jogo postawę szanuję, upór przy własnych decyzjach respktuję, ale nie rozumiem na czym ta wspólpraca będzie polegała i czy nie zaniedba swoich obowiązków w stosunku do nas, bo szczerze, .......i mnie co sie tam dzieje w Feyenordzie...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów