|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pierwszy raz od bardzo dawna nasza repra dostarczyła mi tyle radości, ah ciekawe co szfwabki piszą w gazetach, "Fart Polaków? Pech Niemców?"
bula1994 napisał(a): ![]() Polacy teraz wszystko w waszych renkach czeba wygrac xD! ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że to słuszna inicjatywa (źródło - forum Onetu):
Mail do TVP, podaję wzór jeśli ktoś chce wysłać (w sprawie hymnu) [email protected] Szanowna Redakcjo! Wczoraj, za sprawą naszych szczypiornistów, przeżyliśmy jeden z najpiękniejszych i najbardziej emocjonujących dni w historii polskiego sportu. Jednak na naszą radość cieniem kładzie się fakt, iż Telewizja Polska zamiast wyemitować hymn narodowy Polski zdecydowała się na puszczenie spotu reklam. Jesteśmy bardzo zasmuceni tym w jaki sposób zostały potraktowane nasze symbole narodowe, które w oczach Telewizji Polskiej są mniej ważne niż reklama podpasek. Chcielibyśmy wyrazić swoją dezaprobatę i powiedzieć, że spotkał nas głęboki zawód ze strony TVP. Z poważaniem kibice reprezentacji Polski wysyłajcie, roześlijcie znajomych, wklejcie po różnych forach, może to nic nie da, ale niech wiedzą w tvp, że nie przeszło to niezauważone |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jakby ktoś jeszcze sklecił do tego coś nt wyrzucania z YT plików przez TVP dobrze by było coś takiego dokleić.
Są jakieś szanse na transmisje meczu w multikinie, jeśli nie za bardzo gdzie w centrum dobrze mozna obejrzeć mecz ? ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mecz z Chorwatami jednak o 20.30 anie o 17.30 - (za onetem). Podobno gospodarze tak zmienili.?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No to szykuje się kolejna nie przespana noc w piątek
Teraz nasi fizjoterapeuci muszą doprowadzić naszych do idealnego stanu i jazda z Chorwacją PS Dla mnie to lepiej że o 20,30 ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
I jeszcze taki mały deserek - niemiecki komentarz do ostatnich minut meczu:
http://pl.youtube.com/watch?v=o7n7EX_-yIQ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I żeby było jasne, nie jestem fanem TVP, po prostu na YT świat się nie kończy. A, no i maila od kibica oczywiście im posłałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tyle że wszystkie filmy z niemieckiego DSF juz sa :"niedostepne w tym kraju" dobrze ze ktos zapodaje nowe zaraz to sciagne bezcenne jak szwabowi sie glos zalamuje hehhe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=BM6sIygnM28
Tu juz jest 15 godzin i jeszcze nie usuneli ![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem jak Wy, ale ja co chwile oglądam filmiki, zdjęcia, czytam wywiady z naszymi szczypiornistami... Normalnie dostałem bzika na punkcie wczorajszego meczu ;] |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja chciałbym zobaczyć z norweskim komentarzem
i jeżeli ktoś znajdzie lub ma to niech wrzuci filmik z "1 Wentą" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wywiad z Wentą
![]() http://www.onet.tv/28986,3029,8,4466...0,0,wideo.html W0lno. mam tak samo . Kurde, wciąż nie mogę uwierzyć. Pierwszy raz w historii sędziowie dymają Niemców, a nie nas .covalski - http://www.tvp.pl/sport/mistrzostwa-...-bogdana-wenty
Ostatnio edytowane przez eye63 : 28.01.2009 o godz. 16:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
w ktorym z barow najlepiej ogladnac mecz, chodzi mi o meczowa atmosfere. jakis doping, zero pustych lasek pytajacych co to za mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na przyszłość - lepiej oglądać filmiki na dailymotion.com, bo choć są umieszczane nie tak szybko jak na YT, to przynajmniej nikt ich nie usunie.
![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://www.onet.tv/28986,3029,8,4467...0,0,wideo.html a na treningach rzadko mu się to zdarza
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Bóg jeden wie gdzie ja byłem. Starałem się być tam gdzie była piłka." buhahahahahapadłam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Swoją drogą ciekawe jest że niemcy sie tak wkurzają na sędziów, nie wiem może zapomnieli co sie działo jak oni byli gospodarzami poprzednich mistrzostw świata
![]() W piatek bedzie lepiej niż wczoraj, mam nadzieję... To wtedy będzie podwójne szczęście ![]() ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
leże... ten filmik to się nadaj do tematu ze śmiesznymi rzeczamihttp://www.onet.tv/28986,3029,8,4468...0,0,wideo.html to też dobre ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Po tym co wczoraj zrobili polscy szczypiorniści, jestem dumny, że mam biało-czerwone serce.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.tvp.pl/sport/mistrzostwa-...tura-siodmiaka
wie ktos jak to sciagnac najlepiej w tej rozdzielczosci |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
TO są właśnie polscy kibice.... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tez bylem bliski poplakania ze szczescia ,uczucie niedoopisania. Swoją droga powiedzmy szczerze w Polsce 1.Pilka Nozna 2 Siatkowka. 3 Koszykowka/Hokej 4 .Pilka Reczna ale przez takie wyczyny moze dojdzie do popularyzacjii tej dyscypliny,przyznaje ze sam mało ją ogladam jak pewnie wiekszosc ale emocjii nie mniej jak w Noznej. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() 1.Piłka Nożna 2.Żużel 3.Siatkówka 4.Koszykówka 5.Hokej 6.Piłka Ręczna ![]() Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koszykówka ? Hokej ?
Na pewno nie na poziomie reprezentacyjnym, jeśli chodzi o mecze reprezentacji to według mnie ręczna idzie za siatkówką... Żużel oczywiście te wszystkie GP uznaje jako reprezentacyjny szczebel... ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kiedy i o której grają Niemcy z Węgrami o 5 miejsce, dziś o 20:00 ? bo wszystko to tak pomieszane że połapać się nie idzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Niemcy - Węgry 28:25 (16:13)
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|