|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jedno jest pewne : "Gazu z Norwegii nie będzie" a "15 sekund to dużo czasu" !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Polki są najpiękniejsze, a już w takich momentach to bez dyskusji! Cóż za końcowka...bo mecz słaby ogólnie. Jakiś taki senny. Lepiej że gramy z Chorwatami, Francja nam nie leży. Tylko boję się o sędziów troche.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
No dokałdnie chociaż raz na koniec, gościu z kamerą nie dał siwego dziadka, tylko naszą piękną matke Polkę. Sory za offa.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 27.01.2009 o godz. 22:49.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
a ponoć z B.Wentą już nic nie osiągniemy, bo się wypalił
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dajcie link na kocnowke meczu naszego aby obejrzec? bo tamten ie dziala
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
dziala tylko odswiez sobie kilka razy az zalapie
na youtube.pl caly czas cos sie pojawia ale szybko blokuja ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Podoba mi się, że dzięki takim zdarzeniom szersza publika zaczyna dostrzegać piękno piłki ręcznej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A niech mi ktoś powie... Ta Chorwacja to dobra jest
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Ni szkydzi. Celem uniknięcia bana (chyba że na fali narodowego uniesienia weszła w życie forumowa amnestia), przypomnę, że nazwa "szczypiornista" nie ma podłoża wegetariańskiego; pochodzi od nazwy własnej, miejscowości Szczypiorno, gdzie internowani podczas I wojny światowej w obozie jenieckim polscy legioniści nauczyli się tej gry od niemieckich wartowników. Historia bywa przewrotna, o czym dziś przekonali się najlepiej potomkowie niemieckich wartowników. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może nie masz jakiejś wtyczki?
Chorwacja- na tych mistrzostwach nie przegrali meczu a stosunek bramek to: 137:98
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 27.01.2009 o godz. 23:05.
![]() ![]() |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
od początku byli głównymi faworytami oprócz francuzów których dzisiaj pokonali
no i sa gospodarzami aleeeee bedzie dobrze )![]()
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co tu dużo mówić/pisać... tych emocji się po prostu nie da się opisać. Powiem szczerze, że po obronionym rzucie Bieleckiego [swoją drogą zaczął grać w najważniejszym meczu] zwątpiłem. Od tego momentu miotałem się po domu, bałem się spojrzeć w TV. Wracam po 1-2 akcjach, powoli odrabiamy straty. Nadzieje odżyły. Zacząłem liczyć na cud... Remis, przerwa na żądanie Norwega - nie wiem jak Wy, ale ja pomyślałem, że Wenta ma nierówno pod kopułą
. Koniec czasu. Zaczyna się akcja. Norwegowie tracą piłkę, rzut i... szał radości. Połowa osiedla obudzona Co do naszego kolejnego rywala, w wybieraniu mniejszego zła wolę jednak mimo wszystko Chorwatów. Z Francuzami nigdy nie grało nam się dobrze. - gospodarz turnieju - światowa czołówka - mają najlepszego zawodnika świata Ivano Balica PS. Mógłby się odbyć jakiś mecz Polska - Norwegia... liczyłbym na liczną grupę przyjezdnych ![]() Powód: bo tak ładniej ;]
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 27.01.2009 o godz. 23:16.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No wiem
- z emocji mi sie popierdzielilo.Swoja droga to tak na zimno naszly mnie takie przemylenia. Nie wiem czy trener norweski lama, czy tez grajki sie spalily , czy tez byla jakas umowa(oczywiscie nie mam na mysli zadnego przekretu), w ktorej to - jesli byla by taka okolicznosc, postarano by sie nie doprowadzic do remisu jako wyniku koncowego. A pisze o tym, bo Norwegowie wycofali bramakrza i rzucili(a wlasciwie chcieli rzucic) na jakies 8,7 sek przed koncem.I jakby trafili to przeciez bramka i tak byla pusta wiec wystarczylo , by nawet nasz bramkarz od razu rzucil na pusta bramke a i tak by byl remis, ktory nikomu nic by nie dal. A juz pomijajac ta zbeda rozkmine to co sie musialo dziac w teamie Niemiachow ![]() ps. co do szans w polfinale to nie sa one chyba zbyt wielkie.Zauwazylem ze reczna jest w duzej mierze zalezna od widzimisie sedziow, a ze Chorwaci to gospodarz, to moze byc ciezko. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie znam się na tym sporcie zupełnie. Ale nie wiem czemu ale spokojny o Polaków jestem. Jest to dla mnie jedyne drużyna, która może na przestrzeni jakiegoś okresu poprawić swój sukces. Poprzednie MŚ nie były widać przypadkiem,znaczy się jest dobra praca i rozeznanie w temacie, jak mówi polska szkolą trenerska
Więc musi być dobrze. A Statoile to ****a faulowali strasznie,jeden bardziej od drugiego. Z Chorwatami może być tak, że jak im się ucieknie, w co wierzę,to nas nie dogonią. Mentalnie siądą. Tak na oko, taktyka tych co "w pracy Vikinga cenią sobie gwałcenie" polegała na tym,a by nie dać się Polakom rozegrać. Serbowie starali się podjąć walkę, grać otwartą grę i w czapę dostali.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 27.01.2009 o godz. 23:18.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A co lepsze, to my na tle takich Niemiachow to jestesmy kompletna pustynia jesli chodzi o ten sport.To tak jakbysmy w hokeju ograli Czechow, Szwedow czy Ruskich.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() Gdyby ktoś miał filmik z miną helmutów byłbym baardzo wdzięczny ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ważne jest to, że Chorwaci i Francuzi to w przeciwieństwie do Niemców czy Norwegów drużyna, która gra otwartą piłkę, dużo techniki, ładnych akcji. Nie murują dostępu do bramki więc zapowiadają się ciekawe mecze. Jeśli tylko sędziowie niczego nie popier..lą, głównie jeśli chodzi o kary, to powinno być dobrze. Mój finał ( szczególnie po takim zastrzyku adrenaliny dla naszych jak zwycięstwo w ostatnich sekundach ) to Polska - Francja. Ps. Te fanki z Norwegii... ach te fanki z Norwegii... swoją drogą nie wiedziałem, że one takie piękne... Chyba trzeba się będzie wybrać w tamten zakątek świata Ps2. Widok płaczącej z radości kobietyi z Polski z dzieckiem na rękach - aż się człowiekowi żyć chce! BRAWO JESZCZE RAZ!
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 27.01.2009 o godz. 23:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Slowa uznania za caly turniej za ten mecz dla mnie nic nie musza brawo chlopaki !!
a nasz komentator to jeszcze zyje? ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy to z Francją odpadliśmy na ostatniej olimpiadzie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tom'ash niestety nie, odpadliśmy z Islandią.
Za wikipedią: http://pl.wikipedia.org/wiki/Turniej_olimpijski_w_pi%C5%82ce_r%C4%99cznej_m%C4% 99%C5%BCczyzn_2008
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 27.01.2009 o godz. 23:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |