|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzisz, znam się trochę na płci przeciwnej.
"- Myślisz, że faceci lecą na części ciała, podczas gdy u kobiet to jest bardziej umysłowe? - Nie wiem, ale wiem, że jeśli bym fantazjowała, wiesz...Nie mogłabym po prostu otworzyć gazety i spojrzeć na jakiegoś niezwykłego modela. Nie ważne, jak piękne byłoby to ciało, gdybym nie mogła odnaleźć tam osobowości, nie mogłabym spowodować, żeby coś się wydarzyło. Więc to jest bardziej umysłowe. - Ale facet, może otworzyć Playboy'a, zobaczyć ciało, nawet nie patrząc na twarz i to go uszczęśliwi. Nawet nie obchodzi ich to, że mamy głowy. - Możesz trochę przesadzać. - Wątpię." I ja też wątpię .
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 19.01.2009 o godz. 00:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Zmiksuj z poprzednim avatarem, tam była głowa
dj_ibutti napisał(a):
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dobra drodzy forumowicze do spania ale to jalla jalla --.-- rano każdy ma jakiś obowiązek szkoła (ja mam na początku 2 projektowania, no i lipa !! jeden z 6 przedmiotów jakich to już wiecie
), inni praca (spóźnisz się to Cię wyleją), ktoś z psem musi wyjść (jak zrobi kupsko w domu to nie dość że będzie trzeba z nim iśc to jeszcze sprzątnąć i wtedy się spóźnisz do pracy !) Życie to nie bajka ![]() Dobranoc wszystkim !! ![]() ![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Abdul rozwaliłeś mnie uzasadniem konieczności pójścia spać
kolorowych Abdul ![]() ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Tak w ogle! Nooo Piooo tak na forum... takie rzeczy, do obcej koleżanki? = ZBOCZUCHOSTWO ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Moim wykresem jest tramwaj o 7.00 na linii Borek-Bronowice i o 6 budzik to jest Patologia żeby człowiek musiał do szkoły tak wstawać
Dobra idę już bo faktycznie nie wstanę a i tak mam przerąbane a nie chcę z niej wylecieć Pa_Pa (plagiat!!) wszystkim :* Śnijcie już o fecie mistrzowskiej <3 ![]() ![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no dobra, na mnie tez czas
do-bra-noc ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Interpretacja leży, ale za słownictwo plus
![]() Jednak lepsza ta vodka ![]() "...niech odpoczywa w pokoju wieTRZnym, Amen", tylko się przykryj ![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i nie w przeciągu, bo wilka złapiesz!
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie wiem co się tu działo przez weekend ale trzymajcie kciuki
zaraz mam egzamin z angola![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie ma to jak ciekawa lekcja jaka jest technologia inf.
![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
heh, ja mam historię w sali informatycznej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja...
a ja mam na 13 ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was ma Orange na kartę (Orange Go, POPa, cokolwiek)? Od godziny próbuję się doszukać cenników dla tych wynalazków i szlag mnie trafia. Zna się ktoś na migracji w Orange?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie lubie poniedziałków wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
i nie powiem dzień dobry bo niedobry ![]() ![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bardzo dobry bo wolny!
![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, ja nie mam w ogóle
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
tego nie liczymy
![]() Tiramisu - ja mam Orange MUSIC. migracja w Orange jest darmowa, ale jak przechodzisz do MUSIC, to nie możesz wrócić do innej oferty. ogólnie polecam MUSIC, bo masz smsy do wszystkich sieci po 15gr. a większość przydatnych promocji/usług jest takie samo, jak w GO, czy w POPIe. pozatym - poszperaj tutaj - http://www.orange.pl/ ![]() cenniki - wchodzisz w zakładkę "na kartę" później "szczegóły oferty" i zakładka "ile to kosztuje" i masz wszystko.. ![]()
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 19.01.2009 o godz. 12:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też mam wolne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale ty jesteś stary i za niedługo umrzesz
![]() emeryci. phi <foch> ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Mam jej dość na następny rok . Po ile masz esy za granicę? Są w Musicu pakiety sms po grosz? Są w ogóle jeszcze w jakiejkolwiek taryfie smsy za granicę po 20 gr? Szkocja mnie wykończy prędzej niż wyprzedaże :/.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 19.01.2009 o godz. 12:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co zostawiłaś męża w Szkocji?
![]() I wcale nie jestem stary! ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jasne na początku każdy tak mówi.
a później kaplica. dosłownie. to u nas tak można? : d
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 19.01.2009 o godz. 12:28.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||