|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
jesli mowimy o browarze to trzeba go odpowiednio otworzyc np tak:
http://www.youtube.com/watch?v=eTT8S...eature=related ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Desperados /serduszka/
Pamiętam, kiedy dostałam pierwsze Desperados od kumpla w ramach wdzięczności mmmmm A w ogóle,, http://pl.youtube.com/watch?v=TY3F5A9L3V0
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 17.01.2009 o godz. 23:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
ja pitole mistrzostwo z tym otwieraniem - szok ![]() ode mnie własnie wyszło towarzystwo - ale dziś winko w roli głównej też mniam mniam ![]() ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Niech mnie ktoś przytuuuuuuuliiiii...
![]() zamiast cieszyć się weekendem to mam katar jakiego Aro1234 nie pamięta... (ach to zapalenie zatok... mmm... ) może jakaś milusia Pani przyjdzie i "zrobi koło mnie" ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tulim tulim
współczuję katarku ale lekarstewka jakies posiadasz? bo zatoki to wiesz poważna sprawa... o wiem magnez weź a tak na marginesie co ta pani ma zrobic koło Ciebie ![]() ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta Pani ... hmm... wedle własnego uznania...
![]() A posiadasz nie posiadasz. U lekarza jeszcze nie był, bo go dziś dopadło... ![]() Idem spać kolorowych <buziak> xD |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sen to zdrowie - tak mówią
![]() buziak kolorowych i słodkich ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Intifada Liberacion
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najwięcej ludzi umiera podczas snu .Dobranoc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
INTIFADA INTIFADA
Ale sięnaprułem Viva Palestina Libre!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
yyyyy Aro miłych snów
ooo udany wieczór jednym słowem ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Pijesz colę ?!
Browar wolę ![]() Tiramisu cud miód orzeszki to masz w awatarze ![]() Mi się jakoś nie chce spać aż zapalę sobie L&M ![]() ![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=YzT3Wr...eature=related
Gdyby ktos nie czail zajawki Zabierzowsko-Gdańskiej-Ochojeńskiej? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mój ojciec jest Palestyńczykiem i chociaż nie mam z nim super kontaktów jest mi go żal gdy mówi o jego/naszym narodzie, żal mi ludzi, którzy giną tam za nic a zwłaszcza dzieci i kobiet ![]() XXI i co jest na świecie ?! : Piraci, wojna, Ukraina bez gazu po co mam uczyć się historii jak coś podobnego mam teraz?! ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bez jaj chłopaku... COŚ PODOBNEGO MASZ TERAZ? Do czego podobnego? Do II wojny np.? Do komuny np.? Nie gadaj głupot, bo jeszcze nas Bozia pokarze...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dj w Polsce może nie ale popatrz na Strefę Gazy nie to co II Wojna Światowa? Tyle tylko że teraz mają lepsze bronie.
Biedne kraje w Afryce nie to co komuna? Nie tam jest gorzej --.-- nie mówię że w Polsce jest źle mówię jak jest na świecie. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie porównpojcie powstania kamieni do II WŚ albo stanu wojennego bo to jednak nie ta liga
![]() Jeżeli chodzi o mnie to nie jestem w stanie podjądź żadnej poważnej gadki a;le jeżeli klur... kraj nwymyślony 0 lat temu napier... bombami w inny kraj mówiąc że bronni swej suwerenności to albo my mamy słabą pamięć albo coś jest nie tak. izraelitów jest w ch.., wszędzie w tym USA więc nic dzinwego, że sięja propagande w obogatych krajach. Jak to mówił Piłsudski " Szczęsliwy kraj do którego nie dotarli żydzi" Reszta jak wytrzeźwieje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racja narodu Żydowskiego jest wszędzie multum ... dlatego myślę że tą wojnę w Palestynie i krajach Arabskich wygrają czasem zastanawiam się ile Żydzi zajmują populacji w danych krajach... Wiadomo Polaków też jest dużo np. w Anglii ale z nimi jest grubsza akcja
Dj racja poniosło mnie. ale są kraje gdzie sytuacja jest bardzo ciężka w czasach gdzie mówi się o spokoju itp itd . I tak moimi idolami są piraci z Somalii oni chyba chcą zrobić film lepszy od "Piratów z Karaibów" ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żydzi obecnie robią z Palestyńczyńczykami dokładnie to samo co z nimi szwaby kiedyś.
Nie widze powodu żebny zrobić ściepe narodową... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jak tam, jak tam u was w sobotnią noc
hehe![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
a co porabiales
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jak to co
Powód: taaaaaaaaaaaa
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 18.01.2009 o godz. 03:45.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
e przesadzacie przynajmniej 1/3 krajów świata, nei ma nic wspólnego z tym co rozumie sie przez, kraj państwo
komuna u nas (nie liczac moze początków) to raj przy tym co mają tam ludzie. Wiadomo, że wszedzie powoli jest lepiej tylko ze porównywanie kilkuletniej wojny, do może gorzej uzbrojonych ale ciagle aktywnych bojówek, któreco rusz walczą gdzies z kimś o władze to chyba nie ta liga ![]() a co do Izraela: nie wiem jak o terroryzm mogą płakać ludzie którzy pchnęli go daleko do przodu. Można rzecz byli prekursorami powojennego terroryzmu. i ciekawy cytat: Cytat:
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 18.01.2009 o godz. 11:52.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kobieta - kot. Ten ją MIAŁ, tamten ją MIAŁ.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
widze, że temat żydów pchnął się do przodu
![]() Mam kaca, poratuje mnie ktoś magnezem, jakaś arabelka masażem... albo ktoś piwo zaproponuje chociaż http://pl.youtube.com/watch?v=S7Inv4...eature=related <=== znalazłem piosenkę dla pyrusów bo oni lubia takie nieskomplikowane lallalalalalala oooooooo. Moze nawet hymn by z tego zrobili jak się wszysycy nauczą Powód: *****i z Poznania
Ostatnio edytowane przez fcz1985 : 18.01.2009 o godz. 12:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A może pindol w czoło ? Ja mam tylko 2 pytania co do wojny w krajach arabskich: Jak naród który przeżył holocaust robi teraz prawie to samo? Jakim cudem po stronie Palestyńskiej zabitych zostało około 1000 osób a Izraela do 20 ?! ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moja głowa jak mnie boooooooooli głowa..... kac po winie jest straszny buuuuuuu jak mi źle
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piszę się na jakąś pomoc
twoje życzenie ... ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co mi może pomóc, no co? umieram, koniec bliski...
ps kupię "czerwoną lampkę" która włącza się w odpowiednim momencie przy spożywaniu alko... ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|