|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dzwoniąc na biuro obsługi klienta, lub przez stronke orange. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie ,moj kolega nie ma osiemnastki, a chcialby pograć w betssonie. Ma swoje ip. Chce podać swoje dane. Ma swoje konto bankowe. Czy mogą jakoś wykryć ze nie ma 18?
Jak jest z wpłatami? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie, jak to jest z tymi kartami w laptopach?
Jaka powinna byc, zeby lapek uciagnal np GTA IV, czy PESa2009? (oczywiscie mozliwie na jak najwyzszych detalach) ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie a raczej taka prośbę
Planuje wybrać się w ferie na kilka dni, może na tydzień gdzieś, gdzie będzie możliwość nauki jazdy na Snowboardzie, do tego żeby była jakaś w miarę fajna okolica by prócz śmigania na stoku można spędzić miło czas. Myślałam nas Zakopanym, ale jakby ktoś miał do polecenia jakieś fajne miejsce niech napisze ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W bet at homie nie tryeba jakos pelnoletnosci weryfikowac_
Jesli bedzie robil przelew to musi kotna z ktorego bedzie przelewal miec takie same dane jak w bet at homie.Czyli w bet at homie nie maja jak wykryc ze nie ma `18? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Skąd mogę pobrać PESA 2009 na kom (konretnie na SE C902) nieodpłatnie
Dzięki Ci bardzo, Tylko_Wisła! Powód: dzięki
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 11.01.2009 o godz. 15:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
W BAH nie wymagają nie znaczy że kiedyś nie zaczną a wtedy kasa na konice wam przepadnie. Także ja radze w wypadku niepełnoletniości załozyc konto na ojca / wujka na jego dokładnych danych i wyslac im skan ich dowodu. I po problemie.
Aha i nie grajcie w Betclick bo tam jeszcze do weryfikacji potrzeba kilka rachunkow za gaz / prad wystawionych na weryfikowana osobe |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
http://odsiebie.com/pokaz/878567---45f9.html ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
wie ktos jakim programem mam przerobic plik mds na plik exe ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz pewnie obraz jakiejs plyty?
Daemon Tools zassaj, zainstaluj, stworz naped wirtualny i wrzuc do niego (przeciagnij i upusc w programie) ten plik ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie wiem jak z GTAIV, ale jesli chodzi o PES2009 to chodzi mi na najwyzszych mozliwych ustawieniach na ati HD3650. Mysle ze GTAIV ruszyc tez powinna, ale raczej bedzie sie trzeba zadowolic niskimi detalami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo ziomek z forum ma do sprzedania lapka z GF8200M, a nigdzie nic wiecej o tej karcie nie moge znalezc
![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
wie ktoś może co trzeba zrobić jak przy włączaniu kompa wszystko ładnie się wczytuje i nagle wyskakuje czarny ekran z kreską migającą w lewym górnym rogu
Ostatnio edytowane przez Gibal1906 : 11.01.2009 o godz. 16:04.
![]()
Wiele Serc Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!! Armia Białej Gwiazdy .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
uruchom w trybie awaryjnym, jesli ruszy cofnij system kilka dni wstecz. jesli nie pomoglo to chyba bedzie cie czekal format
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
gdzie można napompować kilka balonów helem? bo cala butla jest dosyć droga
Powód: blad w treści
Ostatnio edytowane przez taki_maly_ktos : 11.01.2009 o godz. 18:51.
![]()
życie bym dała za krakowską Wisłę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jak zrobic kalendarz w Wordzie 2007?Jest niby gotowy szablon,ale no... Czy każdy miesiac trzeba uzupełniac oddzielnie?Jak wstawić tło zeby to jakos wygladało?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jest jakaś stronka, gdzie znajdę statystyki z wynikami matur z roku ubiegłego?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jak nazywał się ten polski film o bezdomnych co grali w noge? niedawno był on w kinach chyba..
Powód: dzięki Żmijka
Ostatnio edytowane przez dzwd : 11.01.2009 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Boisko bezdomnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Obecnie najprędzej w Poznaniu.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś z was studjuje, studiował moze dziennikarstwo, lub po prostu wie co należy zdawać na maturze żeby się dostać (chodzi mi o wypsianie konkretnie np. na UJ to i to itp...)
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak ja to potem mam pszesłac na koma za pomoca kabla usb
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja przesłałem normalnie przez kabel USB i dzięki orpogramowaniu, które miałem na płycie dołączonej do telefonu. Nie wiem czy będzie chodzić mi na K750i nie chodziło, ale to jest chyba tylko kwestia rozdzielczości, a tu można chyba już jakoś kombinować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Moze ktos polecic strony firm od drukowania vlepek
![]() ![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://ultra-styl.pl/ osobiście sprawdzone.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Powinno działać ale w złej rozdzielczości http://rapidshare.com/files/170829007/PES2009.rar tu masz dobrą rozdzielczość na K750i Jak dla mnie najlepsza stronka http://www.java4siemens.pl. Są na niej gry java motywy itp. Można przesłać to przez kabel usb np. do folderu images a potem gdy już wejdziesz do tego folderu to znajdujesz tą gierke i instalujesz ![]()
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 12.01.2009 o godz. 08:09.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Właśnie. Mowa o tym już tutaj była x razy. Ale jaki jest najlepszy do ścągania z YT? Bo próbowałam kilku co wyskakują w google i lipa lekka ... i czym potem skonwertować zeby działało jakos po ludzku? (avi)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
YouTube Downloader - odrazu jak ściągniesz możesz skonwertować... http://youtubedownload.altervista.org/
Powód: nie ten link
Ostatnio edytowane przez MackoTSW_(konto_usuniete) : 11.01.2009 o godz. 22:04.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuję zrobić w miarę funkcjonalne forum dla góra 50 osób. Ma ktoś jakieś namiary takowe ?
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|