|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jakieś jeszcze informacje są przewidziane odnośnie transferów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Tylko troche przykro że taki Panathinaikos przy Wiśle jest traktowany jako wielki klub
Ostatnio edytowane przez jachting : 05.01.2009 o godz. 16:59.
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Spokojnie, z tego co pamietam, Marcelo zostal podpisany na 5lat wiec nikt nas nie zmusi do sprzedania go, jesli nie dostaniemy rozsadnej oferty, a taka bylo by zapewne 1,5 m euro w gore.
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jedna z gazet lub jakis portal podawal kiedys, ze Marcelo ma wpisana do kontraktu, klauzule odstepnego w wysokosci 1m E.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W tej chwili wydaje się że drużyna GKS będzie budowana od nowa. Osobiście uważam że lepiej by było dla GKS zamknąć stary rozdział i póścić Gargułę za normalną sumę jakąś.
Mam nadzieję że tak do tego podejdą w Bełachatowie i będą chcieli te pieniądze z kontraktu Garguly przeznaczyć na inne cele. O ile pamiętam to coś mówili o klauzuli ale nie o 1 mln Euro tylko chyba o 2mln. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marcelo na 2mln ale dolarów. Ile to euro ? 1,3 mln?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No masz racje jest to dość przestarzały system... Ale z Marcelo, Cleberem, Głowackim i jeszcze do tego ten David... No kto wie... Mam nadzieję, że puszczą nam tego Gargułę już teraz... Nie żebym był nim jakoś bardzo zachwycony, ale z pewnością obecnie prezentuje się lepiej niż Mauro.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
i co z tą konferencją? jakos tak poniedzialek ucieka a oprocz tego ze od wczoraj jest info o Gargule dalej nic nie wiadomo.
A jeszcze odnosnie transferów brazylijczykow. nie sciagalbym na miejscu klubu kolejnego stopera z Brazylii.Marcelo + wiekowy juz Cleber wystarcza.Gdyby to ode mnie zalezalo staralbym sie wyszukac polską perełkę na to miejsce, pilkarza mlodego, który powoli wchodzilby w druzyne. Chyba ze transfer tego kolesia jest traktowany w kategorii pakietu z Beto, badz sam piłkarz nie bedzie drogi w utrzymaniu. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Nie opłaca się teraz żadnych klauzul robić ,ceny rynkowe w naszej ekstraklasie będą z miesiąca na miesiąc rosły ,a jak powstaną te stadiony to będzie można zacząć zupełnie inaczej gadać .
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez jachting : 05.01.2009 o godz. 17:29.
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Natomiast ci dwaj goscie, jak slusznie zauwazasz, z wystepami w brazylijskiej Serie A, nie maja za duzo wspolnego. Zamiast tego byli miotani od klubu do klubu i niestety nie wiazalo sie to ze sportowym awansem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No wlasnie - byle z tym agentem nie bylo jak z ujowym dilerem - pierwsza transakcja palce lizac, a potem sam szajs
![]() Ja sie tak zastanawiam czy my zamierzamy ich jakos testowac, czy wezmiemy kota w worku ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bednarz ostatnio w jakiejs wypowiedzi mowil o brazilijczyku ktory bedzie zaskoczeniem dla kibicow.
Wiec, juz wiemy o kim mowa... tylko troche nie rozumie, na co nam 4 srodkowy obronca... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Mnie dziwi tylko jedno... Dlaczego z Gargułą podpisali kontrak do 2014roku MACIUŚ David Braz (z lewej) i Beto w krakowskim hotelu. wg INTERIA.PL
Ostatnio edytowane przez hudinho : 05.01.2009 o godz. 17:54.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tej z prawej wyglada mi na srodkowego obronce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tu sie mylisz to akurat jest napastnik Beto (190 cm)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Arek to okaz zdrowia i nie miewa kontuzji, nie? Zostaje dwóch i co? Mają grać całą rundę we dwójkę? Czy może Diaza znowu na środek dawać, kiedy bardziej jest potrzebny gdzie indziej. Myślcie zanim napiszecie! Chociaż raz na dziesięć postów! ![]()
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Maciuś - a jest napastnikiem, prawdopodobnie.
Być może Braz może grać jako defensywny pomocnik i to tam widzi go Skorża. Poza tym jeśli to dobry zawodnik i możemy mieć go za darmo - brać. Wielkie brawa za transfer Garguły, wszak rywalizowaliśmy z wieloma mocnymi firmami. Zawsze mi się ten zawodnik najbardziej podobał spośród naszych ligowych "rozgrywających", mam nadzieję, że szybko zgra się z zespołem, no i że dołączy do nas już teraz. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dla mnie to gwiazdy Hip - Hop,u Jay-Z i Beyonce ? Marzy mi się aby w Wiśle występowali sami Polacy. No ale na razie to nierealne.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
^^ot po prostu dwóch dzieciaków z Brazylii w wielkim mieście
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Właśnie oglądałem na TVP Info wywiad z JB, i wypowiadał się na temat tych dwóch Brazyljanów. Powiedział, że jednym z nich naprawde są zainteresowani, jednak drugi (nie mówił który) to wyssana z palca bzdura...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Hehehe Beto sobie z kolegą przyjechał i od razu pisamaki szukały po zdjęciach kogo najbardziej przypomina
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to pewnie jest jakiś staty wywiad i dotyczy Romeu. Że pewnie Romeu się już nie interesujemy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|