|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja nie pije (już)... i mam dziewczynę. Wypraszam sobie
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dżordż Majkel też miał piękne dziewczyny na teledyskach
![]() Forumowy Di Kaprio ![]()
Ostatnio edytowane przez emsi : 04.01.2009 o godz. 18:40.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Lepiej napisz wrażenia z projekcji Inside to coś w tą mańkę ci polecę ![]() ![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() a poważnie, film rewelacja. ta ostatnia scena uderza na mózg.. ![]() dla mnie ciut gorszy od RECa, ale może dlatego, że oglądałem go w chujowych warunkach (dzień, co chwila ktoś przeszkadza itd) i nie zrobił takiego wrażenia. choć wrażenie robi ostreee..! ![]() Wojtku oczywiście. jakby co - masz moje gadu. w końcu sam o nie prosiłeś, może wreszcie skorzystasz. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No to obiecana produkcja z klimatów Gore zobacz koniecznie Lucio Fulciego The Beyond, inne tytuły to siedem bram piekieł, Życie pozagrobowe koniecznie w nocy ![]() A jeśli nie widziałeś to Odishon Takashiego Miiike film dla mnie z jedną z najbardziej fachowych zakończeń ![]() A na deser jak mówili Pythoni coś z całkiem innej beczki czyli klimat klimat i jeszcze raz klimat w szkole baletowej czyli absolutny klasyk Suspiria Dario Argento. I nie psuj sobie przyjemności oglądając takie kino w dzień bo najlepiej się ogląda późną noca jak wszyscy śpią i nikt nie przeszkadza. Miłych seansów ![]() A ja nadal czekam na Martyrs i Vinyan i się doczekać nie mogę ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mi właśnie książka nie do końca przypadła do gustu. Tzn jest ciekawa i fajnie sie ją czyta ale po oglądnięciu filmu spodziewałem sie czegoś lepszego. Pewnie inny byłby odbiór gdyby się najpierw czytało a później oglądało ale to już niemozliwe bo Lśnienia nie da się tak łatwo wyrzucić z pamięci. Juz na trwałe niszczy psychikę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
no to jest Nas dwóch
apropa filmów mozesz cos powiedziec o tych tytułach? -Traitor i The Wackness ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|