|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie działa mi ta grafa, a wszytsko robie to co w instrukcji ... ;/ Teraz będę grał 3 runde kfalifykacyjna LM z Fenerbache pewnie lub z jakimiś frajerami, pierwszy mecz u nich to 0:0 ale nie wierze, żeby Fnerbache przegrało ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja tam skończyłem dopiero I sezon Wisełką. Niestety nie awansowałem do fazy grupowej LM, a w III rundzie przegrałem w dwumeczu z .... Barceloną (0:2 i 2:5 w plecy). Potem przygoda z PUEFA - w I rundzie z Benficą 1:0 i 4:0 dla przodu
. Potem w grupie miałem Nancy, Twente, Tottenham (hmm...) i Dinamo Bukarszet. Po wygranej z Nancy 3:2, remisie z Dinamo 2:2, wygranej 2:1 z Tottenhamem ( ) i remisie z Twente wyszedłem z grupy i w 1/16 grałem z Fenerbahce. U siebie 2:1 w plecy, na wyjeździe 2:1 do przodu i awans po karnych do 1/8, gdzie przygrałem w dwumeczu z Werderem. Co do transferow - kupiłem w lecie Wachowicza (OPŚ) i Erika Grendela (PL), a zimą Mascio (PŚ) i Adriano Duarte (N). Polecam szczególnie Mascio Pozbyłem się Dawidowskiego, Gołosia, Baretto, Szabata i Ćwielonga. W lidze Mistrzostwo z 9pkt przewagi, drugi Lech, trzecia Polonia a czwarta Legia. Wygrałem Puchar Ligi po dogrywce z Polonią 3:1 oraz Puchar Polski po wygranej ze Śląskiem 4:2. Nie mam nic przeciwko temu aby potrójną koronę zdobyła Wisła w rzeczywistości . U Was też tak dobrze grają w FMie Jirsak, Marcelo, Sobol i Baszczyński ? Bo u są niezadowoleni że nie chcę ich puscić. Edit/ co ciekawe właśnie Jirask ma największą ogólną ilość goli - 24. Powód: Mistrz Mistrz Nasz TS!
Ostatnio edytowane przez wislabielany : 29.12.2008 o godz. 20:58.
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A u mnie w wersji 2008 wlaczylo Mistrzostwa Ueropy i w grupach byly: Macedonia, Azerbejdzan,. Gruzja , Cypr itp
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mógłbym mieć do was maluczką prośbę?
logopacki, kitspacki do Scottish Premier League, do FM 2008 chodzi mi o te, które są domyślnie w grze. Wyciągnij je ktoś z folderu graphics i wrzuć na rapida czy cos podobnego, bo ściągnąłem jakąś lewą wersję bez żadnych logo, kitsów ani niczego w tym stylu ![]() jakby ktoś, kto ma dużo tego w FM, mógłby po prostu zuploadować cały folder graphics to byłby zobowiązany ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Haha
awansowałem do fazy grupowej LM! Po pierwszym meczu Fenerbache 3:1 w plecy, a na wyjezdzie 3:0 dla mnie.![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zająłem 3 miejsce w lidze. Walczyłem o LM w takiej "minilidze" z Olympiakosem i Arisem. Niestety nie udało się. Zaważył ostatni mecz z Olympiakosem, który niestety przegrałem 2:1.
W eliminacjach do P. UEFA (czy raczej ligi europejskiej bo w roku 2011 chyba ona obowiązuje) trafiłem na Stade Rennais. 1:1 na wyjeździe, 3:2 u siebie po dogrywce i awansowałem do grupy. Tutaj: Celtic, Standard Liege i Basel. Myślę, że mam całkiem spore szanse na awans. Najbardziej wkurza mnie to, że musze płacić miesięcznie 240 tys na długi. Przez to mam tylko grosze na transfery i nie mogę moim piłkarzom zaoferować takich kontraktów jakie chcą. Coś czuje, że po tym sezonie drużyna mi się posypie :( ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje środkowego ofensywnego pomocnika
młody i tani ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A u mnie sytuacja taka że nasz boss przeznaczył 0 zł na transfery a pensje max 2,5 tyś funtów tygodniowo... wszystko przy budżecie ponad 1 mln funtów...chyba podzielę los Dana
![]() Miał ktoś podobnie ? Mam 8 punktów straty do Śląska Wrocław który gra rewelacyjnie i tak się zastanawiam jak ja mam tą ligę wygrać albo raczej kim ![]() TAK kacpi Pierwszy... zimowe okienko
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 30.12.2008 o godz. 17:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale Wisłą grasz?!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
ja gram WISEŁKĄ (oczywiste)
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A który sezon
? Ja w grupie jestem z Barcą, Sportingiem i Bordo czy jak się to pisze ... pierwszy mecz przegrałem 2:1 , wygrywałem 1:0 potem sambój Baszcza, i jakiś kretyn pod koniec ... A macie jakiegoś dobrego śr. obrońcę? I skutecznego napastnika. Mam tyle okazji, ale ani Cristaldo ani Brożek ani Niedzielan nie potrafią ich wykorzystać ... ;/
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 30.12.2008 o godz. 16:40.
![]() |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Emir Faccioli, ale trzeba go ze 3 - 4 sezony potrenować.
Jego wadą jest, że łapie sporo czerwonych kartek. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
kurde, ale szczerze...Wam też tak ciężko idzie w tego FM09
ja gram Tottenhamem, mam taki mniej więcej pierwszy skład: Gomes- Hatton, Sakho, Thiago Silva, Bale - Alexis Sanchez,Miguel Veloso, Matias Fernandez, Jovetic - Balotelli, Rossi a na rezerwie: Lennon, King, Insua, Mata, Asenjo, Kun Aguero i jeszcze kilku niezłych graczy... i z takim składem ledwo co 8 miejsce w lidze... nie mam pojęcia co jest...w tamtym FMie po 4 sezonach Wisłą Uefa zdobywałem a teraz klapa totalna... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczysz. że jak będziesz dłużej w klubie 3-4 sezony z czasme zaczynasz grać lepeij
![]()
chodzi o pomocnika ... ![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Tutaj ktoś mi polecał pomocników.
Birkir Bjarnsson <- tego sprowadziłem i gość gra aż miło. Jeśli chodzi o defensywnych to w moim PAOKu zastałem Pablo Garicę. Sprawdza się, ale nie wiem czy jest do wyciągnięcia od razu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ty masz łatkę 9.2.0? U mnie nie ma go w bazie :(
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
u ciebie może go nie ma bo nie masz włączonych wszystkich piłkarzy z dodatkowych państw
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jest krak ( działający ) do łaty 9.0.2 ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba nie ma ... :( ale cd-keye możesz łatwo kupić za ok. 20 zł na www.torrenty.org, i tam w wszyukiwarce wpisz "Football Manger 2009" i w komentarzach jest mnóstwo gości chcących sprzedać keya
)![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie zdarzyło wam sie w FM09 ze polski klub przeją jakis inwestor
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zacząłem sezon na łatce 9.2.0 ,i moje Newcastle juz w pierwszym meczu z Manchester City na wyjezdzie wygrało w dreszczowcu
Z 0-2 wyciagnalem na 2-2 ,potem znow 2-3 i w koncowce 2 gole i 4-3 dla mnie |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
Ale rzeczywiscie aura przesadzona.Co do łatki fajnie sie gra,bardzo realistycznie wg mnie ,mam orginałke |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
dzwd spróbuj wpisać ten klucz W40LVKNBPMS28XYL4LC10P1N0 mi za pierwszym razem pisało że się nie powiodło, wpisałem drugi raz i działa do tej pory.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
@DZWD
Powiem Ci, że miałem ściągnąc FM z neta, ale cena była nieduża, więc kupiłem, ale zaczęłem grać dopiero przy wydaniu 'świątecznej łatki' Gra się bardzo dobrze i według mnie bardziej realistycznie niż w poprzedniej edycji tej kultowej jak dla mnie gry. Najbardziej jednak co mnie zaskoczyło do tej pory to spotkanie się po raz pierwszy z anulowaniem transeru, ponieważ piłkarz nie przeszedl testow medycznych Powiem Ci, że taka sytuacja u mnie miała już dużo razy miejsce, aczkolwiek w poprzednich wydaniach gry. Było jakieś owijanie w bawełne, że inwestor jest bliski przejęcia i wykupienia akcji klubu i też zawsze wszystko kończyło się fiaskiem.
Ostatnio edytowane przez Telus : 01.01.2009 o godz. 12:13.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Panowie mam jeszcze pytanie czy w trakcie gry mogę zmienic ustawiena menagera
Ostatnio edytowane przez Bobic : 01.01.2009 o godz. 12:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|