The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2008, 00:22
Na ch... im kolejny ofensywny pomocnik? Tak żeby dopiec Wiśle?
Swoją drogą niedawno widziałem na N-Sporcie jakis wywiad z Trzeciakiem, gdzie mowil ze nie planują transferow DO klubu... Ekhm... ocb?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.12.2008, 00:24
Pewnie w miejsce Rogera ktrory pewnie latem odejdzie Skupią wszystkich OP czyli 3 najlepszych kiedyś w lidze.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.12.2008, 00:28
Trzeciak mowil ze nie mamy pienidzy na transfery. a wiadomo ze Akurat Gargamel za darmo by przyszedł po seoznie, najprawdopodobniej w miejsce Rogera wiec IMO idealna sytuacja
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.12.2008, 00:39
o to teraz mi sie cisnienie podniosło! Wiarygodnie brzmi ten news, skoro nawet konkretne kwoty padają. Nie zdziwiłbym sie gdyby wybrał Legie. Prasa wiadomo bruździ i pisze głupoty...ale czasem coś wywęszą. Jeszcze jakis czas temu było ze Gargule najbllizej do Wisły, pozniej ze jest blisko, ale są tez inne oferty. Nasz problem polega jednak na bardzo duzym poszanowaniu pieniędzy. Moznaby porownac do sytuacji z przetargiem na nową trybunę. Poszło o kilka baniek i zawazyło to na rozpisaniu kolejnego.Ma to i swoje dobre strony ale zawsze wywiołuje konsekwencje. czy to strata czasu i opoznienia w inwestycji czy utrata na rynku transferowym dobrego pilkarza. Wisła nie może przespać tego okienka. Uwazam ze Garguła jest kluczowym zawodnikiem, ktory powinien zasilić pierwszy skład druzyny. I tak juz nawet nie cieszą mnie te zapewnienia ze niby sa prowadzone rozmowy z jakimis zawodnikami. A co do nich to podejrzewam ze są to grajki z Ameryki Łacińskiej....pozyjemy zobaczymy...
Sie podenerwowałem przed snem:/
What's new?

Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 20.12.2008, 00:46
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą niedawno widziałem na N-Sporcie jakis wywiad z Trzeciakiem, gdzie mowil ze nie planują transferow DO klubu... Ekhm... ocb?
Bo...
Legia NIE chce kupić kolejnego ofensywnego pomocnika(bo po co?), ale nie może dopuścić do tego, by Wisła miała go tanim kosztem.
Pewnie nawet ofertę GKSowi złoży, lukratywną ofertę zapewne.
Jest jeszcze druga oferta - Roger odchodzi, Gargułą przychodzi - stąd możliwość dużej kwoty na start dla Łukasza.
Z moich informacji wynika, że Łukasz woli Wisłę od Legi, ale niestety, bardzo lubi również pieniądze.
Zresztą, mało kto wie, że Iwański zanim trafił do Legii, sam(a może raczej, bardziej jego ojciec) chciał trafić do Wisły i czekał na ofertę, która okazała się niewystarczająca dla władz ZL... No ale teraz identyfikuje się z Warszawą i jest fajny.

Btw. Ciekawe ile płaczliwych ataków pokemonów dziś będzie "beee, mamo, Guła do Legii, beee".
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.12.2008, 01:18
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Bo...
Legia NIE chce kupić kolejnego ofensywnego pomocnika(bo po co?), ale nie może dopuścić do tego, by Wisła miała go tanim kosztem.
Pewnie nawet ofertę GKSowi złoży, lukratywną ofertę zapewne.
Jest jeszcze druga oferta - Roger odchodzi, Gargułą przychodzi - stąd możliwość dużej kwoty na start dla Łukasza.
Z moich informacji wynika, że Łukasz woli Wisłę od Legi, ale niestety, bardzo lubi również pieniądze.
Zresztą, mało kto wie, że Iwański zanim trafił do Legii, sam(a może raczej, bardziej jego ojciec) chciał trafić do Wisły i czekał na ofertę, która okazała się niewystarczająca dla władz ZL... No ale teraz identyfikuje się z Warszawą i jest fajny.

Btw. Ciekawe ile płaczliwych ataków pokemonów dziś będzie "beee, mamo, Guła do Legii, beee".
o tym że chciałby grac w Wiśle mówił już wtedy gdy grał w Szczakowiance, że zawsze nam kibicował itp. ble ble ble...
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
Kortys
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.12.2008, 01:21
Wiem, że to nie jest temat o Legii, ale.. Skoro tyle tu wątpliwości po co Legii Garguła, to:

1) Odszedł Vuković, przyszedł Jarzębowski, który ostatni rok grał na prawej obronie. Czyli Jarza defensorem, a środek Iwański-Garguła-Roger, gdzie dwaj pierwsi potrafią też nieźle bronić.

2) Odszedł Edson, Garguła w Bełchatowie od zawsze jest fałszywym lewym pomocnikiem. Mogą grać coś w stylu Lecha z wiosny i początku tej rundy- bez lewego skrzydłowego. Czyli środek Jarza-Iwański-Roger a po bokach Garguła i Radović.

3) Ciągle się mówi o odejściu Rogera, czyli zamiana jeden do jednego, zespół nie traci, ani nie zyskuje na wartości. Tylko kasa do przodu.

Także argumenty, że robią nam to na złość albo celowo osłabiają konkurencję, są po prostu śmieszne. Dobrych graczy nigdy za mało. A swoją drogą porównajcie potencjał ofensywny środka z wariantu 1, z naszym, Mauro i Sobolem.
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.12.2008, 01:44
A nawet jesli by nam robili na zlosc(co samo w sobie jest wd. mnie absurdalne) - to jest to ich pieprzone prawo.

Ja tylko jednego chce - niech ta cala sprawa Garguly rozwiąże sie jak najszybciej, a czy bedzie gnil w Belchatowie , czy skusi sie na Warszawe, to juz na prawde mniej mnie obchodzi.
Swiat na Gargule sie nie konczy a wrecz odwrotnie.

Fajnie by bylo gdyby w klubie pojawil sie pieniadz i ten pieniadz zostal spozytkowany madrze i w miare szybko.A czy to bedzie Gargula czy ktos inny to juz trzeba pozostawic tym ktorzy decyduja o tym.

Zdecydowanie nic na sile.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.12.2008, 01:48
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
myślę, że można to tu zamieścić. W końcu Garguła jest na celowniku Wisły

http://legia.net/wiadomosci,32130_Ga...a_w_Legii.html

Z ciekawosci zapytam - skąd redakcja legia.net wie jaką ofertę otrzymał Garguła z Wisły? Nie wiem czy to prawda, ale z całą pewnoscią taka licytacja i mieszanie gosciowi w głowie mija się z celem. Zwłaszcza, że to nie jest decyzja, którą można podjąć pod wpływem chwili a rozrzutny Miro dał Gargule deadline do niedzieli. Powodzenia.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.12.2008, 03:32
Legia.net należy do Kucharskiego, który jest dobrym kumplem Osucha.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.12.2008, 08:37
No i znowu nam ukradną zawodnika z przed nosa jeśli ma dostać za podpis taką kasę to pewnie wybierze Legię. Nie oszukujmy 1.2 mln to dla Polskiego piłkarza to jest wielka kasa. Zastanawiam się tylko czy deklaracje Garguły jak on to bardzo chciałby grać w Wiśle były/są prawdziwe. Ale pewnie po tygodniu u nich już będzie całował eLke
Odpowiedz cytując
Joaquin
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 20.12.2008, 08:48
Jeśli to prawda (a nie sądze by tak było) to Legii grozi kara, włącznie z zakazem wykonywania transferów do klubu. Garguła ma ponad pół roku do ukończenia kontraktu więc takie działania są niezgodne z prawem
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::..
... i nie zmienia sie nic!!
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 20.12.2008, 08:48
Ja bym proponował wykreślić wogóle nazwisko G. z tego forum. To jest teraz gra menagerów, podbijanie kontraktów i po co robić szum, wymuszać coś na Bednarzu, a potem będzie jak z Łobodzińskim. Wielki kontrakt i wielkie nic.... Dajcie Bednarzowi w spokoju negocjować.
Cytat:
Jeśli to prawda (a nie sądze by tak było) to Legii grozi kara, włącznie z zakazem wykonywania transferów do klubu. Garguła ma ponad pół roku do ukończenia kontraktu więc takie działania są niezgodne z prawem
może tak a może nie. Garguła jest na urlopie teraz i zapewne może rozmawiać z kim chce.
Cytat:
Możliwe, że pod Wawel w zimowym okienku transferowym trafi kolejny gracz z Ameryki Południowej. Pozyskani stamtąd ostatnio Marcelo i Diaz okazali się dobrymi zakupami. Kandydatem do miejsca w składzie Białej Gwiazdy byłby w tym przypadku zawodnik wolny, niezwiązany kontraktem.
to dla tych co psioczą że Romeu już nie możliwy.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 20.12.2008 o godz. 08:52.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 20.12.2008, 08:52
Joaqin nie przesadzaj. Nie można karać klubu za to co pisze prasa. Chcą po prostu Gargule w głowie namieszać. I niech ta sytuacja się wyjaśni jak najszybciej.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.12.2008, 08:53
Joaquin napisał(a):Wyświetl post
a skad ty wiesz kiedy mu sie kontrakt konczy? Moze sie konczy 1 czerwca i co? Wiadomo ze sie w lecie konczy, a czy w czerwcu lipcu czy w sierpniu to nie wiadomo. Slyszałem jeszcze o opcji ze Bełchatów juz sie zgodzil na to zeby Garguła rozmawial z innymi klubami.
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 20.12.2008, 08:56
Myślę że Garguła przyjdzie do Wisły. Tyle że jak się zdecydujemy zapłacić mu tyle na rękę, to niestety ale będzie to oznaczać że nie zagra wiosną w Wiśle bo już na odstępne zabraknie. Ale trudno najwyżej tę rundę się przemęczymy z samym Sobolem i Jirsakiem. A może Błaszcz przejdzie i nam skapnie te 2 mln Euro i będzie można spokojnie kupić za to jeszcze kogoś obok Gargulca. A może wspomniany Romeu?

Chyba że zapłacimy, a Bełchatów będzie chciał Cantoro bo przecież ma jeszcze 1 rok kontrakt ważny. A przecież odszedł od nich Jarzębowski.

W każdym razie przestańmy brać udział w negocjacjach. Od 1 gracza nie zależy przyszłość Wisełki, bo na boisku musi być ich 11. Nie ten to inny. Chociaż Garguła w Wiśle wyglądałby bardzo bardzo fajnie.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 20.12.2008 o godz. 09:00.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 20.12.2008, 09:03
Tak sobie myślę i ta sprawa z Gułą coraz bardziej przypomina mi sytuacji z Neim. Przyszedł by Guła i Romeu to środek pomocy byłby boski
Odpowiedz cytując
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.12.2008, 09:03
jesli Gargula faktycznie dostal oferte z Legii to jest pozamiatane,jesli porownac operatywnosc Trzeciaka i Bednarza to nie ma o czym mowic,Lukasz zagra w Legii...kiedy w koncu wyp......tego Bednarza przeciez on nic nie umie zalatwic,pozyska pewnie jakiegos lamage z brazylii z karta na reku...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 20.12.2008, 09:13
Ogarnij się krzysztofff zobacz jakich Hiszpanów Trzeciak ściąganał Legii. Do tego niewiadomo czy to co dzisiaj napisali to prawda. A Ty zaraz Bednarza wyzywasz.
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 20.12.2008, 09:19
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Ogarnij się krzysztofff zobacz jakich Hiszpanów Trzeciak ściąganał Legii. Do tego niewiadomo czy to co dzisiaj napisali to prawda. A Ty zaraz Bednarza wyzywasz.
No właśnie... Porównaj Marcelo i Diaza z np Tito i super gwiazdą Descargą. Co do Garguły to niemal to samo co z Iwańskim. Najpierw deklaracje jak im to zależy by grać w Wiśle a potem za parę groszy więcej do Legii. Proste, że świat na Gule się nie kończy ale to jeden z lepszych na tej pozycji w Polsce. Wg mnie na pewno nie byłby osłabieniem.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.12.2008, 09:24
Każdy u nas jedzie na Trzeciaka za tych Hiszpanów. Z drugiej strony, na papierze wyglądali oni naprawdę dobrze. To jest błąd jaki robią nasze kluby. Trafią na jakąś perełkę z danego regionu: Legia - Astiz, Lech -Stilic i zaczynają kupować hurtem. A tu potrzebna jest dywersyfikacja zawodników.

Garguła jest bardziej potrzebny Wiśle niż nam. Jeśli przyjdzie do nas będzie to oznaczało kolejną nieporadność Bednarza. Przepłaca za przeciętnego Łobodzińskiego, a nie kupuje o wiele lepszego Iwańskiego.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 20.12.2008, 09:31
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
Z ciekawosci zapytam - skąd redakcja legia.net wie jaką ofertę otrzymał Garguła z Wisły? Nie wiem czy to prawda, ale z całą pewnoscią taka licytacja i mieszanie gosciowi w głowie mija się z celem. Zwłaszcza, że to nie jest decyzja, którą można podjąć pod wpływem chwili a rozrzutny Miro dał Gargule deadline do niedzieli. Powodzenia.
legia.net również jako pierwsza informowała o powrocie Astiza do Legii. I z tego co kojarzę, to również jako pierwsi napisali o tym, że Iwański zasili Legię. Jak ktoś już wyżej wspomniał, Kucharz to właściciel tego serwisu, więc jakieś wtyki pewnie ma.
Odpowiedz cytując
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.12.2008, 09:54
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
A co pokazali na razie Diaz i Marcelo?owszem Diaz gra solidnie ale Marcelo to na razie klapa,owszem wysoki,dobrze gra glowa ale malo zwrotny,niedokladny i grywany jak dziecko...prawda jest taka ze utalentowani brazylijczycy to do Polski nie trafiaja..tamtejszy rynek jest tak pernetrowany ze prawdziwe talenty odchodza do hiszpanii,portugalii, czy Niemiec..
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 20.12.2008, 09:57
krzysztofff napisał(a):Wyświetl post
A co pokazali na razie Diaz i Marcelo?owszem Diaz gra solidnie ale Marcelo to na razie klapa,owszem wysoki,dobrze gra glowa ale malo zwrotny,niedokladny i grywany jak dziecko...prawda jest taka ze utalentowani brazylijczycy to do Polski nie trafiaja..tamtejszy rynek jest tak pernetrowany ze prawdziwe talenty odchodza do hiszpanii,portugalii, czy Niemiec..
napewno o tym samym Marcelo myslisz co ja?
.....
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 20.12.2008, 10:04
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Odnoszę podobne wrażenie.

Legia ma Iwańskiego, Gizę i Rogera - obok Garguły 3 najlepszych polskich ofensywnych pomocników.

Ja naprawdę nie mogę zrozumieć, po co im kolejny. Ok, sprzedają Rogera, Giza na razie bez formy - ale jest świetnie dysponowany Iwański, który kosztował kupę forsy. Do tego młode wilczki - Smoliński, Borysiuk...

Moim zdaniem chodzi tylko o podbicie ceny Garguły, by w razie czego Wisła zapłaciła jak najwięcej. Nie wykluczam, że Garguła może i skusiłby się na propozycję Legii - jeśli te dane są prawdziwe (300 tys. € za podpisanie, 250 tys. € rocznie kontraktu). To hojna oferta i wcale nie jestem pewien, czy jesteśmy w stanie zaoferować równie dobrą (przecież my mamy kontrakty motywacyjne).

Ale prawda jest taka, że w Legii Garguła będzie walczył o miejsce w składzie, bo nierealne jest by Warszawiacy grali jedynie ofensywnymi pomocnikami. Ktoś musi ubezpieczać harce Iwańskiego czy Gizy (pewnie Jarzębowski). A u nas ten zawodnik ma pewny plac, biorąc pod uwagę doświadczenia z Łobodzińskim.

To może, ale nie musi przeważyć.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 20.12.2008, 10:20
Cytat:
Marcelo to na razie klapa,owszem wysoki,dobrze gra glowa ale malo zwrotny,niedokladny i grywany jak dziecko...
Sorry ale moje zdanie jest takie, że w nie długim czasie może być jednym z lepszych zawodników na tej pozycji w Polsce. Właśćiwie on ma wszystko co powinien mieć środkowy obrońca, wzrost, gra głową,technika, siła, w miarę szybki. Z tym ogrywaniem to bardzo mocno przesadziłeś, jakby popatrzeć na statystki to wyjdzie na to że jest jest jednym z zawodników, który ma najwięcej odbiorów w Wiśle, zauważyłem że on doskonale czuję ten moment w którym wsadzić nogę. Odnośnie zwrotności to jak na swój wzrost jest z tym naprawdę dobrze. Do tego Marcelo nie boi się grać i ma taki luz w grze. Owszem ma swoje wady ale przypomnę że on ma 21 lat, gdyby wszystko w tym wieku potrafił to nie grałby w Wiśle.
Musi mniej słać długich piłek, bardziej agresywniej atakować piłkę w polu karnym przeciwnika, ograniczyć to łapanie przeciwników rękami i lepiej się ustawiać w obronie. Wszystko te elementy można poprawić i sądzę, że po zgrupowaniu w Hiszpanii będzie to już trochę "inny" Marcelo.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 20.12.2008 o godz. 10:23.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 20.12.2008, 10:41
Ciekawy jestem decyzji Garguły ,bo wybierając Legię musi się liczyć z konkurencją Iwańskiego prawie idealnie grającego jak on.Ja wiem ,że kasa do reki za sam podpis przemawia do wyobrażni ,ale konsekwencje mogą być różne.
W ogóle nie podoba mi się szmaciarska zagrywka Legii ,którzy jednego dnia dają sygnał mediom ,że raczej wzmocnień na obecnym etapie nie będzie,by za kilka dni oferować Gargule i GKS-owi szmal.
Wygląda mi to na robienie na złość Wiśle podbijając cenę.
Ostatnio edytowane przez kristos : 20.12.2008 o godz. 11:11.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Stary 20.12.2008, 11:09
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
legia.net również jako pierwsza informowała o powrocie Astiza do Legii. I z tego co kojarzę, to również jako pierwsi napisali o tym, że Iwański zasili Legię. Jak ktoś już wyżej wspomniał, Kucharz to właściciel tego serwisu, więc jakieś wtyki pewnie ma.
"Fakt" również jako pierwszy informował o wielu transferach, a przy tym napisał również niezliczoną ilosć pierdół. A Kucharski to zdaje się z tym akurat transferem nic wspólnego nie ma. Parę miesięcy temu portal związany z Osuchem informował, że Garguła jest już w Wisle i dzisiaj widać jak to się skończyło.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.12.2008, 11:16
No, w świetle odejścia Chinyamy do Frankfurtu (bo tak słyszałem w kolejce po bułki dziś rano ) zakup Garguły wydaje się trochę bez sensu, ale skoro chcą, to proszę bardzo. Nie zdziwię się jak ten Garguła jednak u nas nie zagości. Po prostu- za długo to trwa.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 20.12.2008, 11:17
Nie róbcie sobie jaj, koledzy, krytykując Legię za chęć zakupu Garguły bo to żałosne nieco i wstyd.
To, że to Wisełce nie na rękę nie usprawiedliwia takiego marudzenia. Kupić mogą sobie kogo chcą i ilu chcą, jeśli tylko stać ich na to.
My skupmy się raczej na naszych zakupach, nie Legii, Lecha czy innych.

vilgefortis napisał(a):Wyświetl post
ja powiem tak - nie ma co spisku w polityce transferowej legii szukac, czy tam dzialania na zlosc wisle. bez przesady. z drugiej jednak strony nie rozumiem i chyba nie zrozumiem po co mialby gula sie na lazienkowska przenosic. gosc ma 28 lat i jakos nie chce mi sie wierzyc zeby mial teraz akurat ochote bic sie z iwanskim o miejsce. chyba ze urban chce 3-6-1 grac
Jest taki klawisz "Shift" - jak go naciśniesz i przytrzymasz pisząc pierwsze litery nazwisk czy nazw własnych to wyjdą z dużej litery.
O "alt" przy polskich znakach kiedy indziej (nie można za dużo wiedzy na raz).
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 20.12.2008 o godz. 11:24.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów