|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wislak nie zrobisz jednoczesnie masy chcac spalic tluszcz
nie mozna sie cofac do przodu ![]() Jak masz diete i faktycznie braki w weglowodanach i bialku to kup gainera+ jakies białeczko np. na noc. No,ale jak widze,ze chcesz spalac tluszcz czyli oponke masz to gainer odpada. Pomysl o białku w takim razie w zaleznosci od funduszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Fakt, nie da siechyba zrobic masy i spalaic tluszcz. Ale da sie zrobic sile, a przy okazji duzo spalic nadmiernego przyslowiowego "brzuszka" . Polecam CE2 HI-DEF (polaczenie kreatyny ze spalaczem). Cena 179zl, - owszem drogo, ale warto. Oczywiscie: cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc.
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
lepiej , taniej a przede wszystkim skuteczniej wyjdzie połączenie które zestawisz sam , z odpowiednich produktow , jakby co to GG!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
w sumie nigdy nie brałem gainera, ale ostatnio zauwazylem że za mało mam węglowodanów w diecie.
Moglibyscie polecic jakiegos ze wg na cene, jakosc, skład, przeznaczenie? najlepiej olimpa lub universala myslalem nad olimpa super whey |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Odpuść sobie gainery Olimpu, ich skład pozostawia wiele do życzenia. Trochę rozrzut cenowy między olimpem a universalem. Gain Fast bdb! Ja osobiście polecam Mutant Mass od Pvl. Skład spoko, stosunek jakość cena dobry.
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a smak :]? bo mam delikatne podniebienie
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Mi akurat wanilia w ogóle nie smakowała. Ogólnie Mutant Mass to dobry produkt, chociaż lekko przereklamowany. Można go kupić po dość atrakcyjnej cenie jak się poszuka.
![]() Najbardziej smakowo z gainerów podchodzi mi GainBolic (czekolada albo truskawka), jednak są w nim same węgle proste, więc to tylko potreningowo, a nie jako uzupełnienie diety bym polecał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja nie chce spalać tłuszcz ...Ja chcę robić masę i chce sie dowiedzieć co byłoby najlepsze
![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 13.12.2008 o godz. 14:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
metka jelfy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie do kumatych:Co muszę zrobic żeby wytrenowac sobie kaloryferek
Jakas Dieta?....Czy wystaraczę tylko robienie brzuszków...?Ile cos takiego trwa? Proszę o jakąs dobra odpowiedz z Góry THX |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeśli chcesz mieć szybko widoczny kaloryfer to dieta + np a6w lub abs (poszukaj na necie np " trening brzucha abs" ). Ważne żeby zawsze samemu napinać mięśnie wtedy nie porobisz 200 brzuszków tylko 50 i już Cie będzie "palić".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tylko powiedzcie ile mam tak to cwiczyc 40min tylko raz dziennie czy jak I jaka ta dieta....?Prosze THX |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Robisz według tej rozpiski na której jest wszystko opisane(znajdziesz bez problemu w necie). Jak pierwszego dnia masz tylko jedna serie i mało powtórzeń to wiadomo że zrobisz to szybko, a jak dotrwasz do końcówki to wtedy mogą ćwiczenia zajmować już ok 40 min. I bardzo ważne: nie wolno robić sobie ani jednego dnia przerwy.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
odpuscie sobie to a6w
takie moje osobiste zdanie, pierw spal macka na biezni a potem cisnij miesnia |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Dokładnie, żeby mieć kaloryfer to po pierwsze, fakt, trzeba mieć porządne mięśnie brzucha, ale przede wszystkim trzeba zrzucić tłuszczyk, który je zasłania
![]() BTW: czy jest jakieś ćwiczenie na dwugłowe ud, które mogę robić w domu dysponując minimum sprzętowym (drążek + hantle)? Bo na czworogłowy nie ma problemu (przysiady z hantlami), ale na dwugłowe nic nie mogę znaleźć, wszystko na maszynach. Ogólnie co forumowe spece myślą o takim planie, dwa razy w tygodniu, jako uzupełnienie SW: 1. Nogi - przysiady z obciążeniem 4 serie ( tu bym dorzucił coś na dwugłowe) 2. Plecy - podciąganie na drążku 2s, wiosłowanie hantlami 2s 3. Klatka - wyciskanie płasko 3s 4. Barki - wyciskanie siedząc 2s 5. Biceps - uginanie ramion z hantlami 2s 6. Triceps - wyciskanie francuskie lub wąskie pompki 2s 7. Brzuch - zwis na drążku i unoszenie nóg do brody 2s 8. Łydki - wspięcia na palcach. ? Mam mieszane odczucia jeśli chodzi o brzuch. Na SW (muay thai) katujemy go na każdym treningu (sporo brzuszków do tego zazwyczaj jakieś drugie ćwiczenie na brzuch), więc jest już wzmocniony na tyle, że po zrobieniu 2 serii unoszenia nóg w zwisie na drążku bardziej czuję mięśnie rąk od trzymania się w zwisie niż mięśnie brzucha (a powinno być raczej odwrotnie). Co myślicie o tym brzuchu i planie w ogóle?
Ostatnio edytowane przez ŁDB : 16.12.2008 o godz. 01:01.
![]()
"Cała gra polega na tem, iżby piłkę, bez dotykania się jej ręką, za pomocą zgrabnych kopnięć wpędzić w bramę nieprzyjacielską"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie jest możliwe, zwłaszcza w dalszej części cyklu zamknięcie ćwiczeń w 25minutach, podane 40 minut jest moim zdaniem właściwe.
Robiłem szóstkę Weidera, mogę śmiało polecić. Jeśli pracuje się konsekwentnie to efekty są zdumiewające, zwłaszcza jeśli jednocześnie z cyklem pracuje się nad mięśniami pleców. Jedna banalna rzecz o której jednak nie wszyscy pamiętają a która jest naprawde ważna w kontekście zdrowia: ćwiczenia trzeba koniecznie wykonywać na solidnej, miękkiej macie bo inaczej można sobie pięknie kręgi odcinka lędźwiowego poharatać. I taka praktyczna uwaga: w czasie cyklu mocniejsze biby..po prostu odpadają |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
czy jest chętny do dostania za darmo odżywki i publicznie opisania relacji
szczegóły : http://www.mocnyblog.pl/2008/12/16/nabor-do-testu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
co jeść a czego nie,żeby była widoczna tzw.kratka ? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 11.2002
Offline |
|
czy czasem jakiś rodzja przysiadów nie jest na dwugłowe (jakiś szerszy rozkrok itp)? w sumie to chyba jedyne wyjście w takim zestawie to czymś sobie przymocować hantlę do łydki i stojąc przyciągać łydkę do uda tyłem ale to chyba sztuka dla sztuki bo musiałbyś mieć dobre obciążenie ![]() ...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Na dwugłowe dobry jest martwy ciąg na prostych nogach (chyba ;-) ).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
albo trening domatora. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A hantle 2x10 kg to nie za małe obciążenie do martwego? (sztanga dopiero w planach)
![]()
"Cała gra polega na tem, iżby piłkę, bez dotykania się jej ręką, za pomocą zgrabnych kopnięć wpędzić w bramę nieprzyjacielską"
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie dotyczące 6 weidera. Bo ostatnio rozmawiałem z kumplem i wywiązała się dyskusja jak się ją powinno prawidłowo robić. Otóż on robi tak(np dzień 3x6):
unosi jedną nogę - 6 razy, unosi drugą nogę - 6 razy, unosi dwie nogi - 6 razy itd.. i tak 3 razy a ja robiłem tak: unoszenie jednej nogi - 1 raz unoszenie drugiej nogi -1 raz unoszenie dwóch nóg - 1 raz itd.. i to 6 razy daje jedną serie, których robiłem np 3 no i pytanie jak jest prawidłowo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pod warunkiem, że się nie ma problemu z kręgosłupem i prostownikami (ach te zakwasy na grzbiecie)
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
macko19 twój kumpel robi dobrze.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Bi@ły no to niestety sprawiłeś, że przegrałem zakład ale przynajmniej jak będę robił następny raz to będę robił dobrze![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|