The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2008, 19:53
Cytat:
Szanowny Pan
Andrzej Olejniczak
Szef działu sportowego
„Gazeta Wyborcza”

Szanowny Panie,

Z należytą powagą, której jednocześnie towarzyszyło spore zdziwienie Zarząd KKS Lech Poznań zapoznał się z treścią artykułu pana Jacka Sarzało „Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny", który 13 grudnia 2008 roku ukazał się na łamach „Gazety Wyborczej". Redaktor Sarzało powołuje się na enigmatyczną postać „wysoko postawionego działacza z Poznania", który rzekomo przekonywał, że Kibice nie są uwzględnieni w długofalowej polityce naszego klubu. Otóż pragniemy raz jeszcze poinformować wszystkich zainteresowanych przedstawicieli świata mediów oraz wszystkich sympatyków piłki nożnej w Polsce, że KKS Lech Poznań buduje i będzie budował siłę klubu z myślą o Kibicach i dla Kibiców, gdyż to właśnie Kibice zasiądą na nowoczesnym stadionie, którego budowa zakończy się już w 2010 roku. Zapewniamy również, że na obiekcie o pojemności 46-tysięcy krzesełek znajdzie się miejsce zarówno dla tych, którzy będą chcieli wywiesić niebiesko-białą flagę, jak i dla tych, którzy nie będą mieli takiej potrzeby.

Z poważaniem,

Zarząd KKS Lech Poznań
schizofrenią to jest to, że GW szkaluje mój klub będąc jego patronem medialnym.
hah, jeszcze do wczoraj myślałem, że GW prowadzi sobie od tak, jakąś krucjatę przeciw kibicom. A to jednak o Legiunię chodzi..
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 14.12.2008, 20:34
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
hah, jeszcze do wczoraj myślałem, że GW prowadzi sobie od tak, jakąś krucjatę przeciw kibicom. A to jednak o Legiunię chodzi..
To nie chodzi o Legie, tylko o wprowadzenie nowych porządków i "wychodowanie pikników" na stadionach.
W Anglii plują sobię w brodę, bo zrobili ze stadionów teart, gdzie widownia buczy i wyzywa po złym zagraniu a jak nic się nie dzieje dłubie w nosie a te barany z ITI i GW chcą na siłę zapropagować nową koncepcję kibicowania.

Mam nadzieję, że my wszyscy się tym szmatom nie damy.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.12.2008, 21:50
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Dobry ruch, szkoda tylko ze nie pojechal zarzad jeszcze ostrzej domagajac sie wrecz od pajaca nazwiska informatora. Wyborcza nie pierwszy raz wymysla sobie wywiady i informatorow, to zjawisko jest juz w tej gazetce tak nagminne ze ci goscie mysla ze moga sobie dowolnie kreowac rzeczywistosc powlujac sie na wywiady/wypowiedzi/informatorow itd, zawsze anonimowych.
Kibie w Polsce niestety sie nie zjednocza do tego stopnia zeby ich pokonac ale dobre i to ze mniej wiecej sie rozumiemy i mamy to samo zdanie w calej Polsce (za wyjatkiem jednej czarnej plamy w pewnej czesci naszego miasta...).
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów