The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zuraw9
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2008, 19:36
Jedna akcja leciała przez 3 odcinki Bajka była genialna, jak ktoś biegł to boisko wyglądało jakby w środku było jakieś wzgórze a po strzałach piłka wyglądała jak ta do rugby. Miało to swój klimat.
Odpowiedz cytując
Wisła&Lechia
Guest

Stary 15.12.2008, 20:02
A ja mam do was takie pytanie dawno temu była taka bajka na fox kits (czy jak tam się to pisze) że przychodzili do takiego gościa i prosili o pomoc w jakiś tam zadaniach Wiem że ten gośc miał pomocnika! Nie chodzi mi tu o inspektora gadżeta !
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.12.2008, 20:06
Wisła&Lechia napisał(a):Wyświetl post
A ja mam do was takie pytanie dawno temu była taka bajka na fox kits (czy jak tam się to pisze) że przychodzili do takiego gościa i prosili o pomoc w jakiś tam zadaniach Wiem że ten gośc miał pomocnika! Nie chodzi mi tu o inspektora gadżeta !
Walter Melon i Bilon
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.12.2008, 21:12
Ni_Ma napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze pamiętam taka grę w "państwa" - pamięta ktoś? Rysowało się koło na ziemi i dzielilo na państwa i potem rzucało się kamieniem i cos tam się obcinało?... cholercia nie pamiętam dokładnie jakie były zasady...
grałem w to,ale rzucaliśmy nożem i wtedy się odkrawało kawałeka rzucając można było stać tylko na swoim "terytorium"

dzwd napisał(a):Wyświetl post
Oooo JEst ! przypomniałem sobie coś mianowicie to jak wujek przynosił czysty spirit i rozcieńczali go z moim tatą w piątkowe wieczory.. a roboty z tym troche było,szczegółowo nie pamiętam jak to robili ale mieli w ch*j rurek itp.Wiadomo później libacja do 3 w nocy.. taki urok PRL-u
mój ojciec też rozrabiał spiryt z wodą,a dla smaku przypalał cukier i robił "przepalankę".w zależności od tego jak długo trwało owo pzrypalanie,to wódka była mniej lub bardzie słodka i miala kolor mocnej lub słabszej herbaty.razu pewnego przyjechał do nas dziadek doszli do wniosku,że trzeba jeszcze trochę cukru "dopalić",bo coś ta wódzia nie teges.i dopalili razem z ojcem...tylko ze cukier z solą pomylili.tyle wódy sie zmarnowało.cały litr...tylko jeden kumpel ojca to pił.reszta na samą myśl kibel straszyła.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.12.2008, 21:14
A ja się uczyłem można powiedzieć czytać na komiksach.

Tytusy, Kajko i Kokosze, jak i polski superglina Kapitan Żbik Pamiętam jak dorwałem pierwszy tom Thorgala to z wypiekami czytałem, a przy tomie Alinoe to ciężko mi było w nocy zasnąć

Pamiętam też pierwsze zetknięcie ze Szninklem, to przeczytany chyba z 200 razy i każda strona fruwała już osobno

Było tengo sporo Yansy, Funky Kovale, magazyn komiksowy Relax, Pellisa i wiele wiele innych...
Ostatnio edytowane przez emsi : 15.12.2008 o godz. 21:16.
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów