|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
a przegrałem z mcovalskim po zaciętym boju 1-2...
![]()
Ddf
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Polly : 16.09.2008 o godz. 12:25.
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sensej 0 - 2 kasiaimisiu
176-295 i 150-237 Dzięki serdeczne za grę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
w osetniku na stole nr 8 zaczyna sie półfinał:
pan_premier -michu-kozlowek zapraszamy! Gramy do trzech zwycięstw ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
And the winner is..... pan_premier!
![]() Dzięki serdeczne za pojedynek, życzę powodzenia w finale ![]() Dzięki za organizację turnieju, dzięki wszystkim przeciwnikom za dobrą grę ![]() Chciałbym rozegrać spotkanie o 3 miejsce, skontaktuję się z przegranym z z drugiego finału. Pozdrawiam ![]() Frekwencja na widowni: 2 osoby ![]()
Ostatnio edytowane przez michu-k : 16.09.2008 o godz. 19:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wyniki:
300-261 308-261 277-282 321-267 jeśli czegoś nie pomyliłem. Fajnie sie grało, dzięki za pojedynek i kibicom za ubarwienie widowiska ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panie_premierze czekam na fotorelacje
![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() wszystkie prawa zastrzeżone ![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
niestety poległem po ciężkim boju :(
gratuluję i życzę sukcesów w finale oto wyniki pojedynku : 1 ) 296-340 2)330-307 3)262-343 4335-254 5)325-387 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Potwierdzam, wygrałem po bardzo zaciętych pojedynkach 3-2.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakaś szansa na drugą edycję ?
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielki finał, pierwsze starcie, dzisiaj po meczu w rzecku.
Zapraszamy chetnych. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jakie nagrody przewidziane sa za pierwsze miejsce ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pan_premier- Paul89 3-2
312-322 310-359 378-278 337- 270 312-303 Dziekuję wszystkim za grę, trochę głupio, że wygrałem, turniej, który sam organizowałem, ale Paul pomimo dobrego poczatku nie chciał mnie dobić ![]() satysfakcję mam trochę, czekam teraz na wuielbienie. Szczególnie ze strony płci przeciwnej. ![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
gratuluje. Czekam na następną edycję może dojdę do finału
Po powyższych wynikach widzę, że pojedynek musiał być piękny. Gratuluje wszystkim tak naprawdę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pojedynek faktycznie był piękny. Dzięki wszystki za grę, gratuluję panu_premierowi.
Jeśli chodzi o kolejną edycję, to proponuję zrobić małą przerwę i wystartować z turniejem powiedzmy w grudniu, na święta. Wtedy większość ma sporo czasu, a i po świątecznym ucztowaniu miło spędzić czas na kilku partyjkach w wiślackim gronie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najlepsze były mecze nr 1 i 5, bo zwycięstwo sie decydowało w ostatnich ruchach.
Jestem pewny ze przy 5min bym z Paulem przegrał, niemniej minut miałem 10i dlatego wygrałem 5 partię. PS. w słowniku literaków nie ma słowa 'rzyg' i 'rzygamy', na szczescie nikomu z nas nie wpadło do głowy by takie coś sprawdzić... co do następnej edycji, to jestem za ale dajmy sobie jakis czas na odpoczynek, co to za turniej jak następny jest za miesiac ?prestiż spada
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 19.09.2008 o godz. 10:25.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gratuluję i żałuję, że nie mogłam w tym uczestniczyć
proponuję teraz turniej w makao twardziele ![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
TO zaczynamy nastepny turniej w literaki ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Paulinka_WKS napisał(a):
![]() gratulacje, panie premierze! ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No może coś pora zacząć myśleć o kolejnej edycji turnieju?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się przyłączam do propozycji grisa, że można zacząć myśleć - ja zaczęłam.
Organizator ze mnie kiepski więc wolałabym pozostać "zwykłym" uczestnikiem. I doczekać się nie mogę, żeby skopać tyłeczek co niektórym ![]() ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można zagrać taki turniej podczas przerwy świątecznej. W sumie nie grałem już kilka miesięcy, więc do finału pewnie nie dojdę, ale chętnie wezmę udział.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|