|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kliczko sobie chodzi
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
zamiast powtórek najlepszych akcji mamy reklame stoperanu.... ŻAL
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Walka na razie dobra, ale te reklamy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Te reklamy mnie do szału doprowadzą !
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
militaria.pl ku... mać
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
veet? paski do depilacji? nie wiem czy duza ilosc kobiet oglada tą walke...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Uwierz, ogląda
sporo.Reklamy w przerwach są totalną ŻENADĄ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
chyba bardziej żenujące od tych reklam jest tylko padanie na kolana oraz wymowny wzrok heya na sędziego , myślałem że bedzie chciał czyms zaskoczyc Kliczke , ale nie takimi "ciosami poniżej pasa"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
przestancie juz pieprzyc o reklamach... co dziwnego w tym ze puszczaja je przy takiej ogladalnosci, jestem pewien ze nie ma na swiecie transmisji z tej walki zeby w przerwie nie bylo reklam... to normalne jest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
włączyłem na soccer-live trzy losowe transmisje walki z zagranicznych stacji i zgadnij w ilu były reklamy między rundami ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Władimir znokautuj goscia w koncu - Haye miał go czyms zaskoczyc a jak na razie walczy jak dziecko we mgle. Bardzo nie podoba mi sie jego taktyka na ta walke. Gosc juz pajacuje z tym padaniem na kolana
PS: przestancie juz zanudzac z tymi reklamami - na niemieckim RTL tez leca i co z tego EDIT: Haye nie mogł wygrac bo walczyl jak pajac - bardzo dobrze, ze skonczylo sie jednoglosna wygrana Kliczki Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 02.07.2011 o godz. 23:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli Haye to wygra nie oglądam więcej boksu...
Fu*k yeah
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 02.07.2011 o godz. 23:20.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A, żeby im ku*wa nikt nic nie kupił w tej militari.pl !
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale nuda. Obaj się bali siebie nawzajem.
Ocena Haye - bardzo słabo Ocena Kliczko - bardzo słabo +1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Według mnie:
Kliczko - słabo Haye - bardzo słabo (szczególnie za te błagalne spojrzenia w strone sędziego) Bracia Kliczko może i są nudni, ale teraz nie może nikt powiedzieć że nie są najlepsi ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jaka walka tacy Mistrzowie Swiata, jacy Mistrzowie Swiata taki poziom boksu w XXI wieku.
Cieniutko Ciekawe co pokaze Adamek we wrzesniowej walce. Oby mial inny sposob jak ucieczka, tarzanie sie po ringu i zadawanie sporadycznie ciosow z doskoku ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobra walka, chociaż żaden nie pokazał wszystkiego na co go stać. Mimo wszystko dobrze, że wygrał Kliczko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Niech te Kliczki już skończą kariery... :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Oglądasz sobie walkę o mistrzostwo, zawodnicy budują napięcie, emocje robią swoje... robisz unik, garda, wyprowadzasz atak... i reklama podpasek.... Wszystko szlak trafia i zamiast o walce myślisz 'takk kur*a o 20:40 film Pasikowskiego "Glina", Ranczo odcinek 213123 i wyprzedaż tamponów i płynów na pryszcze w żabce... '
Wracają na niemiecką arenę, a ty dalej zastanawiasz się gdzie to promocja na papier co w reklamie była... Brawo TVP. Kocham was! ____________________ Jak na walkę o takim ciężarze gatunkowym, jestem bardzo zadowolony. Może i mało krwi i nokautu nie było, ale były emocje przeplatane z reklamami podpasek i ramówki TVP na następny miesiąc. Kliczko zrobił swoje, David prowokował jak zawsze, kamery czasem od dupy strony pokazywały walkę. Ale było w porządku. Teraz czekamy co zrobi 'hajlander' z drugim Ukraińcem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie rozumiem waszych twierdzeń, że było nudno. No bo chyba na walce o mistrzostwo świata nie spodziewaliście się chyba wiejskiego mordobicia? Albo nokautu rodem z UFC? Taktyka, taktyka i respekt jednego do drugiego. Ja się nie rozczarowałem, myślałem że będzie dużo gorzej. Kliczko walczył swoje i wygrał. Niestety ma dane z góry idealne warunki fizyczne - łaczy wzrost i zasięg ramion z nienajgorszą szybkością. No i technikę też ma perfekcyjną, pełna kontrola walki.
Nie ma aktualnie boksera, który mógłby Kliczkom zagrozić. I nie ma co się łudzić, że z Adamkiem będzie inaczej. Tomek ma mikroskopijne szanse z Witalijem. Chciałbym się mylić, ale dominacja braci jeszcze chwilę potrwa. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie oceniając TVP która była żenuą na na maksa sama walka była ok.
Jak większość mówiła już przed walką - Haye jest świetny przed kamerami - na ringu niestety parówka. Styl walki taki sam jak z Walujewem - skakać, uciekać i co jakiś czas zaatakować ale całkowicie bez przekonania. Jeśli gość ma zdobyć pasy mistrzowskie to musi coś pokazać a nie tylko uniki - Kliczko zrobił swoje - kilka ciosów siadło naprawdę soczyście. Jestem pełen szacunku jak na taki wzrost i masę potrafi się poruszać tak szybko, już nie mówiąc o szybkości wyprowadzania uderzenia. Jak koledzy powyżej napisali - klękanie i unikanie przez to wymiany ciosów poniżej krytyki - powinien dostać więcej niż jedno upomnienie bo robił to z premedytacją. Ok, na razie kilka tygodni przerwy i Szpila ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I bardzo dobrze, że wygrał Kliczko. Klasa ponad pajacowaniem. Boks ponad czekaniem na jeden fartowny strzał.
No i uciszył tych pijanych idiotów z Anglii, którzy nawet przy wejściach się nie potrafili zachować i naskakiwali kamerzyste jakby 1szy raz kamere w życiu widzieli. ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Boks rzadko ogladam, dlatego powiem szczerze, ze mnie szlag trafial przez te reklamy bo sie czegos takiego nie spodzeiwalem. Moze i to normalne obecnie, ale to nie zmienia faktu, odbieraja bardzo duzo przyjemnosci z ogladania. Nie bylo powtorek, nie bylo widac zawodnikow przerwach, kiedy to najlepiej chyba ocenic ktory z nich bardziej odczuwa to spotkanie.
Po drugie bardzo mnie ciekawi jaka jest skutecznosc reklamy puszczanej w takich momentach. Mnie osobiscie ona wyprowadzala z rownowagi i na pewno bardziej oddalila niz przyblizyla do reklamowanych produktow.
Ostatnio edytowane przez Zed_is_dead : 03.07.2011 o godz. 00:13.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Żenada po całości, jak widać coś się zmieniło bo swego czasu TVP nie mogło pokazywać reklam w trakcie transmisji.Jak widać to do kogo ta telewizja aktualnie nie należy to jest chujnia i nie wińcie tu jakiś militariów, gdyby ktokolwiek dał więcej to by był A co do walki to walka z gatunku - mogło być zdecydowanie gorzej ale mogło być lepiej.Gorzej czyli szybkie KO, macanka czy walka w stylu gdzie większość czasu bokserzy są przytuleni do siebie. Mogło być też lepiej - Haye, taki kozak a w sumie zrobił niewiele by tą walkę wygrać,Kliczko zapowiadał że zemści się za te wszystkie obelgi a zadowolił się 'nudną wygraną' Z dwóch tych postaw należy oczywiście skrytykować postawę tego pierwszego.On żeby wygrać musiał by sporo zaryzykować a tego nie zrobił, zamiast zrobić wszystko by wygrać, on zrobił wszystko by nie dostać grubego w.......u. Tak na marginesie to ja absolutnie nie widzę Adamka, którego lubię i szanuje, przed tą walką miałem jakieś obiekcje ale po to widzę że nichuja.Tomek nie ma możliwości na znokautowanie Kliczki a to jedyna szansa na wygraną, a może ma ale musiał by zaryzykować ciężkim nokautem a znając go - nie zrobi tego , więc co najwyżej przegra na punkty Wiem że to drugi klon a i nie powinno się tak pisać(odbierając szansę dobremu bokserowi)ale nie widzę tego i to nie dla tego że Tomek jest słabszym bokserem a dlatego że Kliczko góruje warunkami a pięściarzem gorszym nie jest więc warunki wygrają. Gdzie oczywiście to jest boks - jeden dobry cios gdzie rywal akurat będzie szedł do przodu i do widzenia ale tylko tak widzę szanse Adamka na wygraną. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Transmisja do du*y
Komentatorzy do du*y Pajacowanie Haye do du*y Walka... średnia :/ Ale cieszę się, że wygrał Kliczko ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|