For_FuN_ napisał(a):

Dalej widze ktos tutaj nie chwyta, a wystarczylo przeczytac oba moje posty z poprzedniej strony (ale rozumiem, ze niektorym trzeba wszystko narysowac). Nie pojete dla mnie jest, jak mozna bronic garstki ludzi, ktorzy zachowuja sie skandalicznie? Tu nie ma zadnych argumentow, bo widziala to i slyszala cala Polska...chamstwo jest chamstwem(delikatnie mowiac) i obie strony powinny zostac przykladnie ukarane. Na filmach i zdjeciach dokladnie mozna zidentyfikowac te osoby, wiec licze na jakies zakazy stadionowe. Powtarzam jeszcze raz...cala przyspiewka byla antysemicka(nie wierze, ze ktos to spiewajacy nie ma pojecia o czym spiewa...a jesli nie, to swiadczy o jego inteligencji), bo co mialo znaczyc zawsze nad wami(99% spoleczenstwa odbierze to w wiadomy sposob)? Pytanie retoryczne.
|
O czym ty mówisz ? Ok chamstwo zgadzam się ,ale nie wymagaj na stadionie pełnej kultury jak w teatrze .I co chcesz 200 zakazów stadionowych wydać za 2 słowa ".......ony Żyd " ? to jak powiem .......ony Chińczyk , to mi dasz zakaz wjazdu do Chin ?może antysemicka była w twoim rozumieniu bo w moim była antycracoviacka .Chcesz na Wisłę wprowadzić II Legie ? gdzie zakazy dostało 600 osób bo poszło na mecz ?Jedyna wina to leży po stronie piłkarzy bo nie powinni tak się zachować(chyba że naprawdę oczekiwali od nas innej odpowiedzi)ale z drugiej strony można sie cieszyć że piłkarze potrafią się tak głęboko utożsamić z kibicami.Naprawdę malo mnie obchodzi co o nas mysli reszta społeczeństwa i jak zrozumiała tą przyśpiewke ,bo prawda jest taka ,że myśleli ,myślą i bedą myśleć że kibic aktywny to kibic zły-chuligan,kibol,szalikowiec etc.
Jesteś z Brzegu może dlatego nie rozumiesz klimatów panujących w Krakowie.