|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Postanowilem sobie zalozyc taki temat zbiorczy.Czy sie przyjmie - zobaczymy.
A sklonila mnie do tego ta wiadomosc http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,357...a_policji.html I ja sie pytam - od kiedy Ostatni raz spozywalem trunki na plantach , jakos pod koniec wakacji i odgonic sie od tego cholerstwa w swoich sukach, nie mozna bylo. Czy cos sie zmienilo w tym temacie, czy to wszystko to zwykle za przeproszeniem .......enie naszych genialnych strozow prawa? Pytanie raczej z gatunku retorycznych. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak dla mnie to zwykłe .......enie.
Gdy mendy zobaczą studenta z piwem to są gotowi zaatakować Planty transporterem opancerzonym i żadne zakazy im nie straszne. Natomiast w sytuacji realnego zagrożenia - bójki, rozboje itp - biedaczki są tak przestraszeni, że nie są w stanie interweniować. Podobne podejście stosuje Straż Miejska. Polują na rowerzystów przejeżdżających na pasach jednocześnie ignorując wszelkich meneli. No ale menel przecież nie zapłaci mandatu, no nie? ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
W praktyce tak, ale to nie znaczy że ma zostać zignorowany przez funkcjonariusza a tak się właśnie dzieje w 99,9 % przypadków.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ten tekst wcale mnie nie zdziwił.
Sytuacja z wczoraj: mojego brata przerysował inny samochód. Że brat prowadził samochodem służbowym trzeba było wezwać policję. Oczywiście przyjechali po jakiejś godzinie. Jak się dowiedzieli, że "fatygowali się", aby spisać protokół z zarysowania, to się mocno wkurzyli. Wzięli dokumenty od kierowców i w radiowozie siedzieli z nimi ok 40 minut! Oprócz mandatu dla sprawcy, wypisali mandat dla brata, tylko dlatego, że delikatnie najechał na chodnik samochodem powyżej 2,5t, co ponoć jest zabronione. Trzeba było pokazać, kto tu rządzi. Do zarysowań jeździć nie chcą, bo za mało wrażeń, do bójki też nie, bo się boją. Polska policja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To jest zwykłe kłamstwo, koło 23, w wakacje, jak i ostatnio byłem świadkiem, patroli nawet suk, a nie zwykłych radiowozów, które na odcinku Bagatela, Basztowa Lot, poruszały się z prędkością dochodzącą do 50km/h na tych głównych alejkach, nie prowadząc żadnego pościgu.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z innej beczki - zwierzeta w centrum to nie nowosc - wiewiorki ,sarny, jeze -chyba kazdy je uswiadczyl ale to co mnie dzis spotkalo to miazga
![]() Jade odwiesc kobite na jakies party do Krzeszowic - juz sie sciemnilo, jestesmy kilka km przed - ja zajawiony muza a tu koles przedemna na prostej drodze nagle hamuje - ja to samo - ledwo sie wyrobilem(pozniej moglem sie delektowac zapachem palonej gumy ).Na srodku jezdni stado......dzikow.Koles przedemna udezyl jednego i zjechal, ja nie wiem co robic ale widze ze rownolegle do mnie popierdala cala gromada, wiec gaz i tyle mnie widzieli.Bez kitu - bylo tego miedzy 5 a 8 sztuk - to cud ze tak to sie dla mnie skonczylo.Nie mowiac juz o kolesiu z przodu. Jak wracalem, samochod nadal stal na poboczu - oprocz wgniecionej maski i rejestracji na ziemi ,nic sie chyba nie stalo ale jak jezdze 10 lat , to czegos takiego nie widzialem. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeśli mowa o zwierzakach na małopolskich drogach to 1 listopada wracam z Chrzanowa starą drogą przez Krzeszowice itp i na wysokości Rudawy jak jest kawałek przez łąki niezabudowane 3 łanie przebiegły mi po ciemku - dobrze że nie jechałem szybciej - to przecież waży ponad 100 kg sztuka
![]() Ale cieszę się, że takie zwierzęta ciągle żyją wokół Krakowa ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|